... a co do ostatniej akcji i faulu... równie ważne, jak mała ilośc fauli był tez fakt, że zostawało nie 15 sekund dla MUKSa, ale 27... czyli przy oddaniu wczesniej rzutu, całkiem sporo dla nas, by przeprowadzić decydujacą akcję.
Pozdrowionka.
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Seba pisze: chwalisz Skobel, ale ja tak szczerze mówiąc nie przypominam sobie zbyt wielu udanych jej akcji
Seba pisze:
Pamietam także szamotanie się w ataku, w którym jedynym pomysłem wielokrotnie był rzut za trzy punkty z mało korzystnej pozycji dy Najtkowskiej (jeden celny na... pewnie z dziesięć)
.
Nas pisze:(..)Seba pisze: chwalisz Skobel, ale ja tak szczerze mówiąc nie przypominam sobie zbyt wielu udanych jej akcji
Oj tu się nie zgodzę- nie wiem ile rzuciła, ale jestem przekonany, że z 20 co najmniej i znikąd się tyle oczek nie wzięło, 3 trójki co najmniej i sporo rzutów za 2 i 1, zbiórki, pzechwyty i czapy też miała.
.
Nas pisze:Seba pisze: A wcześniej - już w najbliższą środę, na Promienistej podejmujemy juniorki Ostrovii... Mati się odgraża, że będzie ciekawie i przyjezdzają po wygraną... więc SERDECZNIE ZAPRASZAM!:)
HehehehA wiadomo już o której?
Nas pisze:Seba pisze: A wcześniej - już w najbliższą środę, na Promienistej podejmujemy juniorki Ostrovii... Mati się odgraża, że będzie ciekawie i przyjezdzają po wygraną... więc SERDECZNIE ZAPRASZAM!:)
HehehehA wiadomo już o której?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości