Osa Zgorzelec
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Hmmmm..zastanawia mnie, czy dwa sezony temu gdy nasze kadetki zdobywaly srebrny medal MP, Kolegium Karkonowskie mialo swoja druzyne w rozgrywkach ligowych kadetek? Jesli tak to wydaje mi sie, ze wtedy wasza druzyna odniosla porazke i to pewnie wieksza iloscia punktow niz teraz nasze,przy czym na pewno nie udalo wam sie rzucic az 71 tak jak naszym dziewczynom teraz. I jeszcze jedna rzecz, ktora zauwazyl Seba,ciekawe jak bedziesz sie czula ,gdy po przegranym meczu ktos publicznie,na forum bedzie sie z ciebie smial.To chyba nie jest mile uczucie?
-
Wiesia
:)
Masz zupełną rację "Brudny Harry"
Tylko niestety jak już zdążyłam zauważyć poziom intelektualny niektórych koszykarek wynosi mniej niż 0:) Nic dodać nic ując. Mam nadzieje ze ta osoba poczuje na własnej skórze podobne słowa z innych ust ciekawa bede czy też tak będzie jej wesolo!!! Koszykówka uczy charakteru i szacunku, niestety widać ze niektórym tego brakuje!!!
Pozdarwiam!
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
sawa_JGora domyslam sie ze jestes rocznik 90 albo nawet i mlodsza... wiec pewnie nie pamietasz tego... jak MKS Osa Zgorzelec tez w kadetkach grala z Jelenia Gora... (nie pamietam czy wtedy juz byl podzial na Kolegium Karkonowskie i Karkonosze) w MDK (takiej malutkiej sali) wygralysmy wtedy 95:4...!! Loooo to byl dopiero mecz... w pierwszej polowie 2pkt i w drugiej tez...!!
Teyyy nie widzialas wogole meczu naszego ze Sleza...!! W 3 kwarcie przegrywalysmy 27 pkt... a na koniec roznica byla TYLKO 3pkt to o czyms swiadczy...!! Gdyby bylo jeszcze troche czasu... to prawdopodobnie bysmy wygraly...!! Ale po co ja Ci to pisze jak i tak to Cie nie obchodzi... ehhh kiedys moze zrozumiesz... i przemyslisz zanim cokolwiek napiszesz...
Teyyy nie widzialas wogole meczu naszego ze Sleza...!! W 3 kwarcie przegrywalysmy 27 pkt... a na koniec roznica byla TYLKO 3pkt to o czyms swiadczy...!! Gdyby bylo jeszcze troche czasu... to prawdopodobnie bysmy wygraly...!! Ale po co ja Ci to pisze jak i tak to Cie nie obchodzi... ehhh kiedys moze zrozumiesz... i przemyslisz zanim cokolwiek napiszesz...
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
-
Rafał Szeremeta
Re: Wypadek przy pracy!!!
Wiesia pisze:Niestety nie udalo nam sie wyciagnac meczu, pierwsza kwarta ze tak powiem do d...y, w drugiej juz to troche pchnelysmy, trzecia i czwarta mysle ze byla najlepsza. Pomimo ze tracilysmy do przeciwniczek w pewnym momencie okolo 30 pkt na koniec meczu bylo tylko 3 dla Slęzy. gdyby tak jeszcze zostala nam minuta do konca meczu mysle ze wynik bylby korzystny dla nas dla OSY!!!! Z przykroscia musze stwierdzic delikatnie mowiac, ze nasze kolezanki byly dosc wulgarne i niezbyt nastawione pozytywnie do druzyny OS (mam na mysli #8, #13) i pare innych:) ale coz zdarza sie, gdyz my rowniez nie palamy sympatia:) mysle ze pokazalysmy klase i gdy dojdzie do rewanzu udowodnimy ze potrafimy o wiele mocniej zadlic:) Pozdrowienia dla Slęzy w szczegolnosci dla nr 8 i 13 ( dalo sie zauwazyc iz poziom intelektualny u tych zawodniczek wynosi ponizej sredniej krajowej jak i europejskiej:) )Pozdrawiam Wiesia:)
pozdrowienia zostaną przekazane. A jadąc na rewanż do Siechnic, radzę nie zabierać ze sobą tego sędziego ze Zgorzelca
-
Rafał Szeremeta
paździoch-osanka pisze:sawa_JGora domyslam sie ze jestes rocznik 90 albo nawet i mlodsza... wiec pewnie nie pamietasz tego... jak MKS Osa Zgorzelec tez w kadetkach grala z Jelenia Gora... (nie pamietam czy wtedy juz byl podzial na Kolegium Karkonowskie i Karkonosze) w MDK (takiej malutkiej sali) wygralysmy wtedy 95:4...!! Loooo to byl dopiero mecz... w pierwszej polowie 2pkt i w drugiej tez...!!
Prawdopodobnie? To nie zakłady STS-u
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Aaaa... sawa_JGora obojetnie czy dazysz przeciwnika symapatia czy nie... (w przypadku Zgorzelce pewnie nie lubisz... a nawet nienawidzisz...) ale... nalezy sie szacunek... !! Zapamietaj to... ciekawe jak Ty sie poczujesz gdy w przyszlosci... przegrasz mecz 41pkt i podejdzie do Ciebie przeciwniczka i powie... "Sorry z tak słabym zesopołem jak Karkonosze to w życiu jeszcze nie grałam!!..." ajjj... a poza tym dlaczego piszesz na forum 1 ligi o meczu kadetek...?? Do tego jest forum Koszykowki mlodziezowej... 
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

-
Rafał Szeremeta
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Rafał Szeremeta
paździoch-osanka pisze:No tak... tylko ze na poczatku 1 kwarty te 4 min... jakos strasznie szybko przelecialo... i ta 1 min by sie znalazla...
Tak to jest, jak ma się taką awaryjną tablicę
Jako ciekawostkę podam, że kilka razy stolik potrafił włączyć czas gry, zanim nasze koszykarki zdążyły wybić piłkę spod swojego kosza i rozpocząć akcję, przez co z 24 sekundowych akcji, robiły się 17,18,20 sekundowe
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
paździoch-osanka pisze:Ajjj... WKONCU wygralysmy... !! Lalala 13pkt z AZS Wroclaw...
moze ta zla passa zostala przerwana... i teraz bedzie tylko do przodu... ajjj OBY
Pozdrawiam
Wielkie GRATULACJE!!!:) Teraz już faktycznie MUSI być z górki... bo wiesz z której pozycji musicie awansować do dalszej fazy?;) hihihi... Więc do końca już wszystko do przodu! Wróci Twoja dwójka... i znowu 69 do przodu:) POWODZENIA Osanki:)
NMPBZ Osankami!!!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']