Osa Zgorzelec

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 20 listopada 2005, 13:58

Hmmmm..zastanawia mnie, czy dwa sezony temu gdy nasze kadetki zdobywaly srebrny medal MP, Kolegium Karkonowskie mialo swoja druzyne w rozgrywkach ligowych kadetek? Jesli tak to wydaje mi sie, ze wtedy wasza druzyna odniosla porazke i to pewnie wieksza iloscia punktow niz teraz nasze,przy czym na pewno nie udalo wam sie rzucic az 71 tak jak naszym dziewczynom teraz. I jeszcze jedna rzecz, ktora zauwazyl Seba,ciekawe jak bedziesz sie czula ,gdy po przegranym meczu ktos publicznie,na forum bedzie sie z ciebie smial.To chyba nie jest mile uczucie?

Wiesia

:)

Postautor: Wiesia » 20 listopada 2005, 15:04

Masz zupełną rację "Brudny Harry" :P Tylko niestety jak już zdążyłam zauważyć poziom intelektualny niektórych koszykarek wynosi mniej niż 0:) Nic dodać nic ując. Mam nadzieje ze ta osoba poczuje na własnej skórze podobne słowa z innych ust ciekawa bede czy też tak będzie jej wesolo!!! Koszykówka uczy charakteru i szacunku, niestety widać ze niektórym tego brakuje!!! :) Pozdarwiam!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 listopada 2005, 15:37

sawa_JGora domyslam sie ze jestes rocznik 90 albo nawet i mlodsza... wiec pewnie nie pamietasz tego... jak MKS Osa Zgorzelec tez w kadetkach grala z Jelenia Gora... (nie pamietam czy wtedy juz byl podzial na Kolegium Karkonowskie i Karkonosze) w MDK (takiej malutkiej sali) wygralysmy wtedy 95:4...!! Loooo to byl dopiero mecz... w pierwszej polowie 2pkt i w drugiej tez...!!
Teyyy nie widzialas wogole meczu naszego ze Sleza...!! W 3 kwarcie przegrywalysmy 27 pkt... a na koniec roznica byla TYLKO 3pkt to o czyms swiadczy...!! Gdyby bylo jeszcze troche czasu... to prawdopodobnie bysmy wygraly...!! Ale po co ja Ci to pisze jak i tak to Cie nie obchodzi... ehhh kiedys moze zrozumiesz... i przemyslisz zanim cokolwiek napiszesz... :|
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Rafał Szeremeta

Re: Wypadek przy pracy!!!

Postautor: Rafał Szeremeta » 20 listopada 2005, 17:36

Wiesia pisze:Niestety nie udalo nam sie wyciagnac meczu, pierwsza kwarta ze tak powiem do d...y, w drugiej juz to troche pchnelysmy, trzecia i czwarta mysle ze byla najlepsza. Pomimo ze tracilysmy do przeciwniczek w pewnym momencie okolo 30 pkt na koniec meczu bylo tylko 3 dla Slęzy. gdyby tak jeszcze zostala nam minuta do konca meczu mysle ze wynik bylby korzystny dla nas dla OSY!!!! Z przykroscia musze stwierdzic delikatnie mowiac, ze nasze kolezanki byly dosc wulgarne i niezbyt nastawione pozytywnie do druzyny OS (mam na mysli #8, #13) i pare innych:) ale coz zdarza sie, gdyz my rowniez nie palamy sympatia:) mysle ze pokazalysmy klase i gdy dojdzie do rewanzu udowodnimy ze potrafimy o wiele mocniej zadlic:) Pozdrowienia dla Slęzy w szczegolnosci dla nr 8 i 13 ( dalo sie zauwazyc iz poziom intelektualny u tych zawodniczek wynosi ponizej sredniej krajowej jak i europejskiej:) )Pozdrawiam Wiesia:)

pozdrowienia zostaną przekazane. A jadąc na rewanż do Siechnic, radzę nie zabierać ze sobą tego sędziego ze Zgorzelca :) No i zabierzcie ze sobą zatyczki do uszu :)

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 20 listopada 2005, 17:39

paździoch-osanka pisze:sawa_JGora domyslam sie ze jestes rocznik 90 albo nawet i mlodsza... wiec pewnie nie pamietasz tego... jak MKS Osa Zgorzelec tez w kadetkach grala z Jelenia Gora... (nie pamietam czy wtedy juz byl podzial na Kolegium Karkonowskie i Karkonosze) w MDK (takiej malutkiej sali) wygralysmy wtedy 95:4...!! Loooo to byl dopiero mecz... w pierwszej polowie 2pkt i w drugiej tez...!!
Teyyy nie widzialas wogole meczu naszego ze Sleza...!! W 3 kwarcie przegrywalysmy 27 pkt... a na koniec roznica byla TYLKO 3pkt to o czyms swiadczy...!! Gdyby bylo jeszcze troche czasu... to prawdopodobnie bysmy wygraly...!! Ale po co ja Ci to pisze jak i tak to Cie nie obchodzi... ehhh kiedys moze zrozumiesz... i przemyslisz zanim cokolwiek napiszesz... :|

Prawdopodobnie? To nie zakłady STS-u :D Na tej samej zasadzie można napisać, co by było, gdyby mecz zakończył się po 3 kwarcie? :D

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 listopada 2005, 18:46

No tak... tylko ze mecze koszykowki (bez dogrywek) trwaja 4 kwarty... :lol:
________Obrazek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 listopada 2005, 18:51

Aaaa... sawa_JGora obojetnie czy dazysz przeciwnika symapatia czy nie... (w przypadku Zgorzelce pewnie nie lubisz... a nawet nienawidzisz...) ale... nalezy sie szacunek... !! Zapamietaj to... ciekawe jak Ty sie poczujesz gdy w przyszlosci... przegrasz mecz 41pkt i podejdzie do Ciebie przeciwniczka i powie... "Sorry z tak słabym zesopołem jak Karkonosze to w życiu jeszcze nie grałam!!..." ajjj... a poza tym dlaczego piszesz na forum 1 ligi o meczu kadetek...?? Do tego jest forum Koszykowki mlodziezowej... :lol:
________Obrazek

M:]

Postautor: M:] » 20 listopada 2005, 19:36

kurcze, kiedy taki wynik był z MDK?

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 20 listopada 2005, 20:52

paździoch-osanka pisze:No tak... tylko ze mecze koszykowki (bez dogrywek) trwaja 4 kwarty... :lol:

I trwają (bez dogrywki/ek) 40 minut, a nie.........41 :D

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 listopada 2005, 21:05

No tak... tylko ze na poczatku 1 kwarty te 4 min... jakos strasznie szybko przelecialo... i ta 1 min by sie znalazla...
________Obrazek

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 20 listopada 2005, 21:13

paździoch-osanka pisze:No tak... tylko ze na poczatku 1 kwarty te 4 min... jakos strasznie szybko przelecialo... i ta 1 min by sie znalazla...

Tak to jest, jak ma się taką awaryjną tablicę :( Dobrze, że była stara - zapasowa :)

Jako ciekawostkę podam, że kilka razy stolik potrafił włączyć czas gry, zanim nasze koszykarki zdążyły wybić piłkę spod swojego kosza i rozpocząć akcję, przez co z 24 sekundowych akcji, robiły się 17,18,20 sekundowe :( To w sumie żaden ewenement, na innych halach dzieją się podobne cuda... Wszystko zalezy od osób obsługujących zegar...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 listopada 2005, 12:39

Osanki - napiszcie, jak Wam się ostatnio wiedzie... coś o Waszych ostatnich meczach;) Myślę, że wielu Forumowiczów ciekawi, jak radzi sobie Wasza sympatyczna, ale grozna (bo ciagle może użądlić centralnie w samą... hihi) OSA!

Pozdrowionka:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 27 listopada 2005, 12:57

Ajjj... WKONCU wygralysmy... !! Lalala 13pkt z AZS Wroclaw...
moze ta zla passa zostala przerwana... i teraz bedzie tylko do przodu... ajjj OBY
Pozdrawiam :D
________Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 listopada 2005, 13:07

paździoch-osanka pisze:Ajjj... WKONCU wygralysmy... !! Lalala 13pkt z AZS Wroclaw...
moze ta zla passa zostala przerwana... i teraz bedzie tylko do przodu... ajjj OBY
Pozdrawiam :D

Wielkie GRATULACJE!!!:) Teraz już faktycznie MUSI być z górki... bo wiesz z której pozycji musicie awansować do dalszej fazy?;) hihihi... Więc do końca już wszystko do przodu! Wróci Twoja dwójka... i znowu 69 do przodu:) POWODZENIA Osanki:)

NMPBZ Osankami!!!:) :P
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 27 listopada 2005, 13:26

no brawo Osanki !!! :D :D no walczcie o to miejsce bo my tu z Olimpia (i nie tylko) walczymy ktory zespol zagra z wami :lol: bo wszyscy chca grac z Osa :D:D:D

ps. pozdrowienia dla mojej Psiolki :wink: :lol: :lol:
parole... moje ulubione... ;)

Wróć do „Inne kluby”