KS PIASECZNO-BIOMLEK CHEŁM 60:73

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

KS PIASECZNO-BIOMLEK CHEŁM 60:73

Postautor: ludzik76 » 27 listopada 2005, 00:25

Wypracowane całą ekipą zwycięstwo drużyny z Chełma. Gratulacje!!! Opis i szczegóły niebawem. Na razie czas na zasłużony odpoczynek dla całej ekipy:)

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 27 listopada 2005, 00:54

Gratulacje za wygrany meczyk!!! :lol:

Kibol11

Postautor: Kibol11 » 27 listopada 2005, 09:20

Kurcze przegrałem kubek ale gratuluje dziewczynom .............!!!he mam nadzieje ze naprawde był to mecz wygrany całą drużyną a nie zawodniczkami z ławek ekstraklasy Zawsze i Wszędzie Biomlek będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Gość

Postautor: Gość » 27 listopada 2005, 10:43

Kibol11 pisze:Kurcze przegrałem kubek ale gratuluje dziewczynom .............!!!he mam nadzieje ze naprawde był to mecz wygrany całą drużyną a nie zawodniczkami z ławek ekstraklasy Zawsze i Wszędzie Biomlek będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

kibol a co za różnica czyt to ławka ekstraklasy,I-ej ligi czy jakaś inna? Jest tak samo twarda w d***. A co to za zawodniczki ekstraklasy gdzie Gozdur wystąpiła w 4 meczach łącznie 9 minut i zdobyła w tym czasie 2 pkt, Szewczuk (a nie Szewczyk panie kierowniku) wystąpiła w 2 meczach przez 3 minuty i zdobyła 2 pkt. Natomiast Paluszek i Figiel wystąpiły w jednym meczu.Pierwsza z nich grała 3 min a druga 2! Więc proszę nie pisz,że są to zawodniczki ekstraklasy.

Gratuluję zwycięstwa!

pozdrawiam

ALBI
Amator

Postautor: ALBI » 27 listopada 2005, 10:45

ten wpis wyżej jest mojego autorstwa, zeby nie było ze anonim zabiera głos w dyskusji

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 listopada 2005, 12:37

Mam takie malutkie pytanko... z ciekawości. Z którym zespołem trenują te dziewczyny, które wymienił Albi? To znaczy te niby z ekstraklasy - z tym, w którym grają więcej, czy z tym, który gra w wyzszych rozgrywkach?

Pozdrowionka i gratuluję wygranej!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 27 listopada 2005, 12:42

Seba pisze:Mam takie malutkie pytanko... z ciekawości. Z którym zespołem trenują te dziewczyny, które wymienił Albi? To znaczy te niby z ekstraklasy - z tym, w którym grają więcej, czy z tym, który gra w wyzszych rozgrywkach?

Trenują i grają z Biomlekiem

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 listopada 2005, 12:46

Zyzia pisze:
Seba pisze:Mam takie malutkie pytanko... z ciekawości. Z którym zespołem trenują te dziewczyny, które wymienił Albi? To znaczy te niby z ekstraklasy - z tym, w którym grają więcej, czy z tym, który gra w wyzszych rozgrywkach?

Trenują i grają z Biomlekiem

No i BARDZO DOBRZE! To wtedy taki zespół rezerw ma sens - w każdym zespole grają te, które wspólnie trenują, tworząc DRUŻYNĘ!!! Niestety nie wszędzie tak jest :(... Dziękuję za szybką odpowiedz!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 27 listopada 2005, 13:47

Kiedy dostane kubek , który wygrałem ?? :P
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

ALBI
Amator

Postautor: ALBI » 27 listopada 2005, 15:30

KIBIC pisze:Kiedy dostane kubek , który wygrałem ?? :P

Kibic jak narazie kubek jest niczyj ponieważ drugi mecz pucharowy jest dopiero w środę. Ten sobotni to mecz ligowy.

Seba zawodniczki,które wymieniłem grają w tym sezonie w Biomleku a w zeszłym trenowały z Meblotapem i stąd stwierdzenie kibola11 "zawodniczki ławek ekstraklasy". Jakie to były zawodniczki ekstraklasy pytam! Jakoś nikt nie chce udzielić odpowiedzi więc po co pisać takie rzeczy,które są dla tych dziewczyn przykre.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 27 listopada 2005, 16:19

ALBI pisze:
KIBIC pisze:Kiedy dostane kubek , który wygrałem ?? :P

Kibic jak narazie kubek jest niczyj ponieważ drugi mecz pucharowy jest dopiero w środę. Ten sobotni to mecz ligowy.

A to przepraszam nie doczytałem :oops: 8)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Kibol11

Postautor: Kibol11 » 27 listopada 2005, 23:23

no to właśnie napsiałem że z ławek ekstraklasy bo tylko na nich siedziły a teraz zabieraja miejsce na boisku młodym Chełmiankom ktore miały się nauczyć grać w tej pierwszej lidze o to mi chodzi!!.bo przecież przed Chełmiankami mecze juniorek!!.........ale ok już więcej tak nie będę pisał ........pozdarwiam gwiazdy z ławek........i wygrywajcie mecze!!! Zawsze i Wszędzie Biomlek moim klubem będzie :twisted:

CHełm

Postautor: CHełm » 02 grudnia 2005, 21:13

kibol11 zgadzam sie z Tobą to nie sprawiedliwe że jakies zawodniczki, które nie wiadomo skad sie wzięły garają w pierwszym składzie!! przeciez teraz te Chełmianki które w tamtym sezonie przeszły do finałów Mistrzostw Polski Kadetek i tam zajęły 8 miejsce siedzą teraz na trybunach albo co najwyżej na ławie i graja po kilka minut! chyba ten fakt oznacza ze sa to na prawde dobra koszykari i powinny grac teraz! i tak przeciez BIOMLEK narazie sie tylko ogrywa więc niech sie ogrywa a nie uczy kibicowac!!

Wróć do „I/II liga”