Ziela pisze:PAMIĘĆ PANOWIE PAMIĘĆ i HONOR
Tak to zapraszam na żylete w niedziele na SKS
Posłuchaj mnie człowieczku. Wiem kim jesteś i ile masz lat, wiec nie denerwuj mnie. Gówno wiesz a rzucasz sie jak wsza na grzebieniu. Jak taki gosc jak ty mowi o pamieci... co ty pamietasz? a na zylete? jaka słowo żylete... co tam was jest? 20 przedszkolaków... bez przesady, jakby tu wpadli prawdziwi kibice z innych klubow to zobaczylbyc prawdziwych ultras... wyobraź sobie ze troche zwiedzilem stadionów w życiu i niejedno widzialem i wiem co mowie... popieram inne głosy o twojej postawie i poszanowaniu wzgledem niej... czlowieku daj sobie spokoj i nie wypisuj wiecej takich bredni.
a w niedziele bede na meczu, ale ni cholery nie pokaze sie w waszym towarzystwie... i z tego co zauwazylem od jakiegos czasu zaden z prawidziwych kibicow nei stoi tam z wami, wszycy sa na meczu ale gdzies obok... najpier nauczcie sie czegos porzadnego, a nie zapraszajcie ludzi na młyn... do starszaków
A co do Gracza i Staru... najwieksze kosy w Polsce są właśnie pomiedzy klubami z tych samych miast. Mowie o Wiśle i Cracovi, Polonii i Legii... i ciezko mi to sobie wyobraźic w St-cach... Racje ma ten kto napisał ze chodzi o sport w Starachowicach. Te wszystkie piosenki o barwach klubowych i o zdradzie wobec klubu... darujcie sobie...wystarczy "dziewczyny jestesmy z wami"... sam chetnie pokrzycze... Wiem ziela ze przez siec to bedziesz silny ale mam to w dupie i swoje wiem...
Pozdro chłopaki... Mlobdas, poparcie proszę