II liga - grupa południowa 2004/05

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 26 października 2004, 20:34

Ziela pisze:PAMIĘĆ PANOWIE PAMIĘĆ i HONOR

Tak to zapraszam na żylete w niedziele na SKS

Posłuchaj mnie człowieczku. Wiem kim jesteś i ile masz lat, wiec nie denerwuj mnie. Gówno wiesz a rzucasz sie jak wsza na grzebieniu. Jak taki gosc jak ty mowi o pamieci... co ty pamietasz? a na zylete? jaka słowo żylete... co tam was jest? 20 przedszkolaków... bez przesady, jakby tu wpadli prawdziwi kibice z innych klubow to zobaczylbyc prawdziwych ultras... wyobraź sobie ze troche zwiedzilem stadionów w życiu i niejedno widzialem i wiem co mowie... popieram inne głosy o twojej postawie i poszanowaniu wzgledem niej... czlowieku daj sobie spokoj i nie wypisuj wiecej takich bredni.

a w niedziele bede na meczu, ale ni cholery nie pokaze sie w waszym towarzystwie... i z tego co zauwazylem od jakiegos czasu zaden z prawidziwych kibicow nei stoi tam z wami, wszycy sa na meczu ale gdzies obok... najpier nauczcie sie czegos porzadnego, a nie zapraszajcie ludzi na młyn... do starszaków ;)

A co do Gracza i Staru... najwieksze kosy w Polsce są właśnie pomiedzy klubami z tych samych miast. Mowie o Wiśle i Cracovi, Polonii i Legii... i ciezko mi to sobie wyobraźic w St-cach... Racje ma ten kto napisał ze chodzi o sport w Starachowicach. Te wszystkie piosenki o barwach klubowych i o zdradzie wobec klubu... darujcie sobie...wystarczy "dziewczyny jestesmy z wami"... sam chetnie pokrzycze... Wiem ziela ze przez siec to bedziesz silny ale mam to w dupie i swoje wiem...

Pozdro chłopaki... Mlobdas, poparcie proszę :)

edison
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: edison » 26 października 2004, 20:37

zapomnialem sie podpisać...

edison
GaRfiEld RulEzzzZ !! StaR, StAr, SKS !!!

Ziela
Nowy na forum

Postautor: Ziela » 27 października 2004, 06:25

Panowie i Panie Gdyby nie 2 powiedzmy 3 zapeleńców na koszykówce w tej chwili nei byłoby żadnego dopingu A co do kibiców Staru Zapraszam na wyjazd do Chmielnika tam zobaczysz jak sie bawią prawdziwi kibice!!!
Jeszcze raz powtarzam iż Star będzie na zawsze Nigdy Gracz i nigdy jego Barwy Każdy kibic SKSU Nigdy nie poda dłoni kibicowi z Ostrowca ( a Takie są barwy UMKSU BARWY KSZO ) Więc miejsce więcej odwagi i piszcie swoimi nickami a nie wchodzicie jako goście i cwaniakujecie Podajcie numery gg itd itp
POzdrawiam
ZIELU NIE ZIELA TYLKO ZIELU !!!!
P.S Ludzie których ani razu nei było na koszykówce niech sie nie wypowiadają!

Ziela
Nowy na forum

Postautor: Ziela » 27 października 2004, 12:45

Nie ma sensu kontynuowanie tego wątku
Każdy już wie co i jak
Wątek uważam za zamknięty lecz temat Koszykarek, koszykówki, wyników jest nadal otwarty

Awatar użytkownika
Mlodinio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Mlodinio » 27 października 2004, 14:51

I jak to trafnie powiedział edison powoli robi sie tu forum starachowickie...
Jeden klub,jedno życie-Star Starachowice

Awatar użytkownika
Mlodinio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Mlodinio » 27 października 2004, 15:08

Uwaga do wszystkich starachowiczan!!!Dajmy szansę kibicom innych drużyn,a "nasze" sprawy proponuję omawiać np. na sse.pl
:) Zauwazyliście że ostatnie strony to praktycznie nasze(starachowickie) wypowiedzi?
Pozdrawiam wszystkich kibiców koszykówki(i nie patrzę na to czy jest ktoś za Starem czy Graczem)!!!
Jeden klub,jedno życie-Star Starachowice

Gość

Postautor: Gość » 27 października 2004, 15:15

Zapraszam na wyjazd do Chmielnika tam zobaczysz jak sie bawią prawdziwi kibice!!!

haha zobaczycie jak sie bawią prawdziwi kibice (ziela- 15 lat) :D[/url]

Ziela
Nowy na forum

Postautor: Ziela » 27 października 2004, 15:18

Anonymous pisze:
Zapraszam na wyjazd do Chmielnika tam zobaczysz jak sie bawią prawdziwi kibice!!!

haha zobaczycie jak sie bawią prawdziwi kibice (ziela- 15 lat) :D[/url]

HEheh Ale jesteś ułomny Nie zauważyłeś pod postem podpisu ZIELU

Piotr Zielonka
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Piotr Zielonka » 27 października 2004, 15:29

Witam Tu Zielonka Starszy
Tak sobie przeglądam posty i nie wiem o co wam chodzi. Kosa Sks Star z Umksem Nie rozumiem niektórych osób
Myślę że powstanie kiedyś stronka www Umks Gracz A tak apropo moze by ktoś sie tym zajął? Kiedy ruszy stronka będziemy na niej tylko i wyłącznie udzielać takich informacjii Tutaj czytają nas różne ekipy i mogą to wykorzystać przeciwko nam. Kończymy już temat Starachowcki i tyle
Tylko ULTRAS

OLO

Postautor: OLO » 27 października 2004, 17:55

Dobra chłopaki skonczmy z tymi fanaberiami na temat starachowickiej koszykowki, najwanziejsze ze znow jest, !!!!
a co powiecie na temat tego co ostatnio gdzies przeczytalem ze Kaśka Miłoszewska trenuje razem z Graczem, przeciez to byla reprezentantka Polski co wy nato?

podobno nasze mlode nie chca jej za bardzo , ale przeciez byloby to niesamowite wzmocnienie!!!!!

o i teraz sie Zielu - Ziela wypowiedz na ten temat: Wiesz w ogole kto to Miła??????? ;)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 27 października 2004, 18:23

Kasia Miłoszewska ostatnio przywdziewała barwy brzeskich Cukierków, niestety (stety?) przygoda z Brzegiem nie była długa. Muszę jednak przyznać, że była kluczową zawodniczką Odry. "Miła" została po raz drugi szczęśliwą mamą i widzę, że wznawia po przerwie grę w kosza. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia i szybkiego powrotu do formy!
..you got to lose, to know how to win..

Ziela
Nowy na forum

Postautor: Ziela » 27 października 2004, 20:16

Kaśka Miłoszewska chce od Gracz za wstapienie do tej druzyny 5 tys chyba ją pogieło i jeszcze ona chce co miesiąc zarabiać 5 tys a Gracz nie stac na takie coś !! Ledwo co maja na transport na mecze wyjazdowa.

Gość

Postautor: Gość » 28 października 2004, 12:45

was wszystkich to chyba p.. chcie miec flage czrno pomaranczowa to jest nie mozliwe bo kszo ma taka flage wiec nie da sie nic zrobic SKS STAR

edison
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: edison » 29 października 2004, 14:49

Anonymous pisze:was wszystkich to chyba p.. chcie miec flage czrno pomaranczowa to jest nie mozliwe bo kszo ma taka flage wiec nie da sie nic zrobic SKS STAR

Mam nadzieje ze to bedzie ostatni post w tym temacie,mialem juz nic nie pisac,ale jednak trzeba to powiedziec.
Wg mnie łatwiej porozmawiac o zmianie barw klubowych niz wysluchiwac na meczach dopingu piesni starowskich. Doping jest wazny i dobrze ze jest,ale darujcie sobie "o mój sksie..." i "czarno-zielone.." bo kompletnie nei pasuja... A jedna z Graczek ostatnio powiedziala ze przeciez jak krzyczycie STAR Starachowice, to mozna w miejsce STAR krzyknac GRACZ, tez pasuje, co nie? ale nie... wy sie uparliscie ze na gracza nei bedziecie spiewac i koniec. pomyslcie nad tym, macie duuuużo czasu.

A co do Kasi Miłoszewskiej... powtarzając za Gazetą, czyli Trenerem Tomkiem Kasia chce pomagac w treningach,ale o grze nie ma mowy... faktycznie uczestniczyla w jednym treningu ale nic z tego nei bedzie. Natomiast po rozmowie z Graczkami... kompletna lipa... Miła wogole nei chce miec zwiazku z Graczem. Kogo słuchać... nei wiem... w takim układzie trzeba czekać na oficjalne niusy...
GaRfiEld RulEzzzZ !! StaR, StAr, SKS !!!

4r3k

Postautor: 4r3k » 29 października 2004, 18:50

ehh czemu kazdy tylko mowi co mamy spiewac. Jak sie nie podoba to zapraszam do spiewania z nami, po pierwsze zawsze bedzie wiecej osob, wiec lepszy doping, a po drugie jak wiekszosc ze spiewajacych bedzie za tym zeby spiewac GRACZ to tak bedziemy spiewac.

Wróć do „I/II liga”