Unia Swarzędz - Olimpia Poznań (I liga)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 grudnia 2005, 12:02

Mytek pisze:odwdzięczyliśmy sie za to choćby wczoraj krzycząc "Unia Swarzedz".

acha... no tak.. z tego, co wiem bardzo pomogło to koszykarkom Unii w meczu z Gorzowem :lol: :lol: :lol: No ale mam nadzieję, że uroczystości się wtedy udały :)

Mytek pisze:(...)widocznie głupi jestem wiec jasniej prosze

:) Jaśniej się nie da... pisałem juz kilka razy... KONIEC DYSKUSJI na ten temat:) "Rewanż" w dopingowaniu... :lol: :lol: :lol: boziuuuuu... Co do tych "rewanzy" w Twoim dziwnym rozumieniu - z mojej strony przynajmniej nie jesteście mile widziani na Promienistej... osoby kibicujące nie swojemu zespołowi, przeciwko Olimpijkom tydzień wcześniej w następnym mają niby to... ŻENADA! Czekam tylko na obiecane transparenty Marasa jeszcze... :lol: :evil:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 grudnia 2005, 15:51

Punkty z wczorajszego spotkania (dzięki uprzejmości Anii Talarczyk):

Punkty Olimpii: Rafałowicz 24, Najtkowska 4, Idczak 12, Pacyńska Bogna 2, Pacyńska Olga 5, Urban 5, Iwanowska 14, Kalka 0, Wieczorek 0, Nieć 0.

Punkty dla Unii: Kośmider 9 , Żurawska 2 , Parzymies 9 , Jarkowska 4, Golda 11, Talarczyk 21, Welenc 2, Czerniak 14 , Leporowska 0

Awatar użytkownika
kosmi4
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: kosmi4 » 11 grudnia 2005, 20:16

ejjj chlopaki nie przesadzacie troche??

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 11 grudnia 2005, 20:53

ja napewno nie - wystarczy spojrzec na poczatek tego tematu :?

Kośmi!! z jakim numerem gra u Was Ola Żurawska?
i jeszcze co si estało z punktami ktore najpierw były na tablicy, a potem stolikowy je cofnął?? jaka jest "wersja oficjalna"?
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 grudnia 2005, 21:09

Mytek pisze:ja napewno nie - wystarczy spojrzec na poczatek tego tematu :?

Nie ... Ty tylko nie rozumiesz o co chodzi :lol: A co Ci się nie podoba w początku tematu znowu...? Wyjasnione chyba wszystko już dokładnie na priv... Czy dużymi literami?

Co do punktów... hmmm... oficjalny Mytek jest ZAWSZE protokół! I obojętnie co by tam Ci na tablicy nie wyskoczyło, to co jest w protokole jest ŚWIĘTE... i tyle w temacie.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 11 grudnia 2005, 21:23

no tak, tylko ze protokołu nie widzialem to sie pytam :wink:
reloaded :]

Awatar użytkownika
kosmi4
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: kosmi4 » 11 grudnia 2005, 22:03

Ola Z. gra z nr. 6 a co do tych punktow, to naprawde nie wiem jak to zostalo zapisane, nikt nie zauwazyl tej pomylki , jezeli takowa byla.

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 12 grudnia 2005, 02:19

Ola zdobyła tego kosza bardzo szybko po poprzednim i najwidoczniej stolikowy jeszcze wpisywał poprzednie punkty i nie zauważył tego :twisted:

Co do tego tematu, zgadzam się z Kośmi, że chyba przesadzacie...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 04:23

Nas pisze:(...)Co do tego tematu, zgadzam się z Kośmi, że chyba przesadzacie...

Z całym szacunkiem, ale uważam, że to nie Wasza sprawa...

Zresztą wszystko już zostało powiedziane, a ja nie będę rozwijać tematu, bo nie dostanę czekolady od Gwiazdorki ;) :lol: :lol: :lol:

Pozdrowionka i raz jeszcze GRATULUJĘ wygranej:)

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 12 grudnia 2005, 05:05

Seba pisze:Z całym szacunkiem, ale uważam, że to nie Wasza sprawa...

To jest forum i każdy może wypowiadać się na temat, na który ma cokolwiek do powiedzenia, czy ta sprawa dotyczy tej osoby czy też nie i nie powinno się odpisywać komuś, że to nie jego sprawa. Jak to brzmi w ogóle? Tylko z Kośmi chcieliśmy złagodzić Wasze stosunki a tu od razu odpryskliwe "nie Wasza sprawa"...
A takie odzywki byłyby stosowne jakbym na żywo się wtrącał do prywatnej rozmowy Mytka z Tobą, a nie na publicznym forum. Tym bardziej, że jak już wspomniałem miałem dobre intencje i na nikogo nie najechałem ani nic. Fakt, nie należę do żadnej ze zwasnionych stron, ale znam sytuację i swoją opinię mam, dlatego jeśli będę chciał to będę ja wypisywał. A jak się wypowiadasz o jakichkolwiek sprawach nie dotyczących Olimpii, co jako wszechstronny kibic żeńskiego basketu czynisz często, ktoś odpisuje Tobie "że to nie Twoja sprawa" ? Jakbyś się poczuł? Piszesz sobie coś dajmy na to o meczu Lotosu, a tu ktoś sugeruje, że nie powinieneś tego robić, bo to nie jest Twoja sprawa.

A tak poza tym, mimo że, jak już napisałem - to czy coś jest bezpośrednio moją sprawą nie decyzuje o tym czy mam swoją opinię i czy będę ją przedstawiał, to mogę zaraz Ci napisać, że to jednak jest moja sprawa. Bo jeszcze niedawno braliśmy wszyscy tutaj wymieniani udział w zawodach kibiców, których celem była integracja. I nie chce mi się szukać cytatów, ale pisząc o tym wspominałeś jak extra, że kibice potrafią tak wspólnie się bawić, nie tak jak w piłce nożnej. Że to było ważniejsze od rywalizacji sportowej - właśnie takie spotkania i atmosfera przyjazna. I miałeś rację. Więc chyba jednak jest to wspólna sprawa wszytskich kibiców jednej okolicy, prawda?

Cegła

Postautor: Cegła » 12 grudnia 2005, 09:46

My kibice Quaya, jest nas cała zgraja. Za Quay za AZS pójdziemy aż po życia kres. :) Hej chlopaki z klapkami. Znamy Was od dawna. Przez Młyńską, Marcelińską, Chwiałka aż do Areny-- zawsze nielubiani, finansowani przez miasto, faworyzowani przez media- Nie chcemy żadnych z Wami układów ani przyjaźni. Niech będzie tak jak dotychczas. Bo nadejdzie czas gdzie nie skończy się tylko na szalikach :twisted: :twisted: :twisted: To tyle

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 15:17

Nas - wtrącasz się w wewnętrzne sprawy kibiców innych zespołów - to po pierwsze... NIE MA TO NIC WSPÓLNEGO z rozmowami na temat koszykówki. Wyrażać opinię możesz, ale tak jak Ci napisałem - TO NIE TWOJA SPRAWA co myślą, i jak się odnoszą do siebie kibice dwóch obcych Tobie zespołów, i narzucanie im tego, co według Ciebie powinni myśleć i robić jest wtrącaniem się w nie swoje sprawy, na dodatek niespecjalnie grzecznym delikatnie mówiąc. No chyba, że także w meczu sobotnim kibicowałeś przeciwko rezerwom własnego klubu - AZSu... wtedy to Twoja - kibica AZSu, sprawa... jesli nie, to "z całym szacunkiem itd" Oczywiście możesz się bulwersować i oburzać, ale Twoje zdanie w tym temacie ma taką wartość, jak gdybyś powiedział kibicom ŁKSu: "Nie lubiąc Widzewa przesadzacie chłopaki" ... a na zwrócenie uwagi (opryskliwe???? W KTÓRYM MIEJSCU?), że "z całym szacunkiem itd" byś się wielce uniósł. Jakoś nie zauważyłem, żebym Ci zwracał uwagę, że to nie Twoja sprawa, kiedy piszesz o meczu? Więc łaskawie nie twórz teorii, których nie ma i nie było...

Tyle w temacie Twojego wpisu, wtrącania się w to, co myślą kibice Olimpii o osobach trzecich i tych "dobrych intencji" ... "z całym szacunkiem...itd"...

Pozdrawiam.

Gość

Postautor: Gość » 12 grudnia 2005, 16:56

Ja narzucam innym co mają myśleć?? A gdzie napisałem co masz myśleć i robić? To Ty cały czas wszystkim narzucasz co mają myśleć, robić, komu kibicować.

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 12 grudnia 2005, 16:57

To ja byłem oczywiście, zpaomniałem się zalogować.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 17:47

Nas pisze:(...)

Narzucam Tobie czy komus komu ma kibicować? :shock: :lol: :lol: :lol: To chyba nie ja wchodzę z butami w dyskusję kibiców dwóch obcych mi zespołów i pouczam ich co mają o sobie myśleć i jak na siebie reagować...

hihihi... generalnie dobreeeeeeeee... :lol: :lol:

Narqa

Wróć do „Inne kluby”