Miss Basket 2005 - KAROLINA BUDEŃ (kampania wyborcza)
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
-
Żołnierz1
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Wsparcie w kampanii wyborczej od innej kandydatki z Olimpii - na zdjęciu Karolina wraz z Pauliną Nieć:) Jak widać obie zasługują na Wasz głos!
... a tu chyba nic trzeba mówić... KAROLINA NA MISS!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2005, 22:29 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
-
CZARNY 1975
pix pisze:a można poprosić o jakieś zdjęcia " w akcji", czyli prosto z koszykarskich parkietów? narazie widzę Miss, a gdzie Basket?
Z aktualnymi będzie szczerze mówiąc ciężko póki co
A oto zdjęcie z Gorzowa - Karolina odbiera dyplom dla najlepszej zawodniczki w zespole zwyciężczyń - Olimpii Poznań...

Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2005, 17:52 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdjęcie na sali Olimpii przy ulicy Promienistej... przed (albo po.. w sumie nie wiem) jednym ze spotkań naszego zespołu.
Dziękuję BARDZO osobie, dzięki której zdjęcia te mogły się ukazać sprawiajac tym samym, że wygra (mam WIELKĄ nadzieję!) najpiękniejsza - właśnie Karolina B.
Dziękuję BARDZO osobie, dzięki której zdjęcia te mogły się ukazać sprawiajac tym samym, że wygra (mam WIELKĄ nadzieję!) najpiękniejsza - właśnie Karolina B.
Seba pisze:pix pisze:a można poprosić o jakieś zdjęcia " w akcji", czyli prosto z koszykarskich parkietów? narazie widzę Miss, a gdzie Basket?
Z aktualnymi będzie szczerze mówiąc ciężko póki coKarolina w tym sezonie miała wielkiego pecha... po bardzo udanym turnieju przedsezonowym w Gorzowie, gdzie po pokonaniu w finale Gdyni, została wybrana najlepszą zawodniczką Olimpii (MVP tego turnieju została inna Olimpijka), przyszedł nieszczęsny sparing z Unią Swarzędz. W nim walcząc w parterze o kolejny przechwyt Karolina doznała kontuzji kolana, która wykluczyła ją z gry na kilka miesięcy
Dopiero kilka dni temu lekarz zgodził się na ostrożne wznowienie treningów... Mam nadzieję, że szybko wróci na parkiet, bo widać, że co prawda jeszcze sporo ciężkiej pracy, ale talent naprawdę spory i jeśli podejście do koszykówki nadal pozostanie właściwe, to wszyscy polscy kibice powinni mieć całkiem niedługo z Karoliny wiele radości... nie tylko z powodu nieprzeciętnej urody!;)
to wszystko wyjaśnia, życzę szybkiego powrotu na parkiet!