Miss Basket 2005 - KAROLINA BUDEŃ (kampania wyborcza)

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 09 grudnia 2005, 13:19

Karolina To Miłe Ciastko a jak się ubierze (wtajemniczeni wiedzą w co). Mój głos dla niej.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 grudnia 2005, 15:21

:lol: Żeby nie było, że Żołnierz tu jakieś zberezne myśli przemyca... Karolina, co widać zresztą na zdjęciach, to taki Aniołek i jak każdy prawdziwy od czasu do czasu musi ubierać skrzydełka, żeby sobie pofruwać troszeczkę i nacieszyć zwykłych śmiertelników swoim widokiem ;) I myślę, że o to właśnie chodziło Żołnierzowi ;) hihihi
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 09 grudnia 2005, 17:28

Żołnierz1 pisze:Karolina To Miłe Ciastko a jak się ubierze (wtajemniczeni wiedzą w co). Mój głos dla niej.

mogłbys wtajemniczyc w to innych forumowiczow poprzez prezetacje wizualna ?
Wygramy z Wami !!Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 grudnia 2005, 04:51

Obrazek

Wsparcie w kampanii wyborczej od innej kandydatki z Olimpii - na zdjęciu Karolina wraz z Pauliną Nieć:) Jak widać obie zasługują na Wasz głos!

Obrazek

... a tu chyba nic trzeba mówić... KAROLINA NA MISS!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2005, 22:29 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 15 grudnia 2005, 10:03

WOW :!: :!: :!:

pix
Żak

Postautor: pix » 15 grudnia 2005, 10:17

no, no, no 8) :D

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 15 grudnia 2005, 10:40

no,no,no jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :D , szczegolnie ostatnim zdjeciem 8)

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 15 grudnia 2005, 21:42

Ja jestem nawet pod 2 wrazeniami!
Wygramy z Wami !!Obrazek

CZARNY 1975

Postautor: CZARNY 1975 » 15 grudnia 2005, 23:10

Nie wiem po co ten konkurs i nie potrzebny zawód szeregu zawodniczek. Wiadomo, że najładniejszą koszykarką jest Karolina i to ona bezapelacyjnie zostanie Miss Basket :))

pix
Żak

Postautor: pix » 15 grudnia 2005, 23:17

a można poprosić o jakieś zdjęcia " w akcji", czyli prosto z koszykarskich parkietów? narazie widzę Miss, a gdzie Basket? :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 grudnia 2005, 17:41

pix pisze:a można poprosić o jakieś zdjęcia " w akcji", czyli prosto z koszykarskich parkietów? narazie widzę Miss, a gdzie Basket? :wink:

Z aktualnymi będzie szczerze mówiąc ciężko póki co :? Karolina w tym sezonie miała wielkiego pecha... po bardzo udanym turnieju przedsezonowym w Gorzowie, gdzie po pokonaniu w finale Gdyni, została wybrana najlepszą zawodniczką Olimpii (MVP tego turnieju została inna Olimpijka), przyszedł nieszczęsny sparing z Unią Swarzędz. W nim walcząc w parterze o kolejny przechwyt Karolina doznała kontuzji kolana, która wykluczyła ją z gry na kilka miesięcy :( Dopiero kilka dni temu lekarz zgodził się na ostrożne wznowienie treningów... Mam nadzieję, że szybko wróci na parkiet, bo widać, że co prawda jeszcze sporo ciężkiej pracy, ale talent naprawdę spory i jeśli podejście do koszykówki nadal pozostanie właściwe, to wszyscy polscy kibice powinni mieć całkiem niedługo z Karoliny wiele radości... nie tylko z powodu nieprzeciętnej urody!;)

A oto zdjęcie z Gorzowa - Karolina odbiera dyplom dla najlepszej zawodniczki w zespole zwyciężczyń - Olimpii Poznań...

Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2005, 17:52 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 grudnia 2005, 17:42

Obrazek
fot. i przeróbka - Krzysztof Śnioch

:) sweet... ;)
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2005, 17:54 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 grudnia 2005, 17:47

Zdjęcie na sali Olimpii przy ulicy Promienistej... przed (albo po.. w sumie nie wiem) jednym ze spotkań naszego zespołu.

Obrazek

Dziękuję BARDZO osobie, dzięki której zdjęcia te mogły się ukazać sprawiajac tym samym, że wygra (mam WIELKĄ nadzieję!) najpiękniejsza - właśnie Karolina B. :)

pix
Żak

Postautor: pix » 16 grudnia 2005, 18:08

Seba pisze:
pix pisze:a można poprosić o jakieś zdjęcia " w akcji", czyli prosto z koszykarskich parkietów? narazie widzę Miss, a gdzie Basket? :wink:

Z aktualnymi będzie szczerze mówiąc ciężko póki co :? Karolina w tym sezonie miała wielkiego pecha... po bardzo udanym turnieju przedsezonowym w Gorzowie, gdzie po pokonaniu w finale Gdyni, została wybrana najlepszą zawodniczką Olimpii (MVP tego turnieju została inna Olimpijka), przyszedł nieszczęsny sparing z Unią Swarzędz. W nim walcząc w parterze o kolejny przechwyt Karolina doznała kontuzji kolana, która wykluczyła ją z gry na kilka miesięcy :( Dopiero kilka dni temu lekarz zgodził się na ostrożne wznowienie treningów... Mam nadzieję, że szybko wróci na parkiet, bo widać, że co prawda jeszcze sporo ciężkiej pracy, ale talent naprawdę spory i jeśli podejście do koszykówki nadal pozostanie właściwe, to wszyscy polscy kibice powinni mieć całkiem niedługo z Karoliny wiele radości... nie tylko z powodu nieprzeciętnej urody!;)

to wszystko wyjaśnia, życzę szybkiego powrotu na parkiet!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 grudnia 2005, 18:19

Obrazek

Wróć do „Miss Basket”