co z tym BIOMLEKIEM?

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 14 grudnia 2005, 21:47

CHełm pisze:to skoro wiesz ze wszytskie zawodniczki (grające oczywiśćiue) przyczniaja sie do zwycięstwa to po co te wyrużnianie, jak by sie poczuła reszta zespołu jakby to przeczytała??:| ...jaby były nie wazne...?:>

wyroznienia po to, co jest oczywiste by pokazac, ktore zawodniczki wnosza najwiecej do gry... proste, dziwi mnie ze prosic o wytlumaczenie tego aspektu.
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

zawodmniczka Biomleku

Postautor: zawodmniczka Biomleku » 14 grudnia 2005, 21:51

do MATI: no fakt w Lublinie nam nie poszło...co z tego..?? ale przeciez jakos musiałysmy sie tam dostac...!!to o czymś świadczy...no ale oczywiście Ty zauważyłeś te gorsze strony...

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 14 grudnia 2005, 22:00

zawodmniczka Biomleku pisze:do MATI: no fakt w Lublinie nam nie poszło...co z tego..?? ale przeciez jakos musiałysmy sie tam dostac...!!to o czymś świadczy...no ale oczywiście Ty zauważyłeś te gorsze strony...

gorsze strony? a powiedz mi... ile zwyciest mialyscie w grupie eliminacyjniej?

no i przede wszystkim porownaj grupe Wasza eliminacyjna do grupy, w ktorej walczyla Korona Krakow, Polkowice, Pabianice, MUKS Poznan, Wa-wa i inne ktore znalazly sie w 8.

tak wiec nie szukam by sie przyczepic, nie wyszukuje bledow, tylko realistycznie porownuje szanse. Nie wiem czy ktoras z Was wczesniej interesowala sie 1 liga lub ekstraklasa kobiet. Czy ktoras z Was, sledzila jakie zespoly czy zawodniczki przewijaly sie przez 1 lige. Wiadomo ze nie ma tych dziewczyn we Wlokniarzu, ktore dzielnie walczyly 1-2 lata temu w 1 lidze. SMS Wa-wa stracil wiekszosc zawodniczek, albo poszly grac w e-klasie, albo wyjechaly za granice. A SMS w Chelmie gral obecnie rezerwami, a nie swoim pierwszym skladem. Siedlce, nie sa takie mocne jak byly przed rokiem, a jednak same sie przekonalyscie ze to silny zespol. Piaseczno to zespol budowany ze zbiorki dziewczyn ze szkol jak to powiedzial sam trener Piaseczna.

Gość

Postautor: Gość » 14 grudnia 2005, 22:17

weeeeeeezcie ja nic juz nie czaje ...!!!!!!!!!!!!!!!..... no ty nie zawsze sie wygrywa a dla nas to juz tak duzy postep ze doszlysmy do tej Olimpiady w L.... :|... no ale jak uwazacie !!!!!!!!!!:|

komarek....:)

Postautor: komarek....:) » 14 grudnia 2005, 22:19

a tak na marginesie uwazam ze kazda wniosla by cos do gry gdyby dostala jakas szanse !!! to do MaTiEgO .. i my nie sluchalysmy sie pewnego malego PANA ...<hahaha>....tylko wiedzialysmy to od kogos innego wiec ...;/;/ nie czaje juzz

Stefan

Postautor: Stefan » 15 grudnia 2005, 00:38

Coś do Matiego :::: miło że śledzisz te wszytskie wydarzenia ale naprawde te wyrożnienia po co pytam suię po co !! nie wiesz ze teraz każda z nich będzie o tym gadała i przez to beda małe konflikty!!nigdy nie będzie drużyny a po drugie pomyśl chłopie k... mać wymieniłeś zawodniczki ktore grają najwiecej a z tego co ja zauważyłem to każda zawodniczka ktyóra wchodzi na zmiane nei odskakuje poziomem od innych każda praktycznie jest równa sobie pokolei mam wymieniać tak zrobie to!! Paulina G(pazera, lub szukanie swojej kolezanki Magdy P i tylko tyle a nie sory fakt jest taki że bardzo dobra obrona!!rewelacji no i waleczność!! wiecej gry pilka mniej patrzenia w parkiet przy kozlowaniu i bedzie dobrze!!), Aldona Sz(wiadomo dlaczego gra brat!! jesczze pare lat i moze coś z niej bedzie za dużo gry aktorskiej super rzut z dystansu!!), Magda P(jest duża i tyle!! widziales ile razy mozna nei trafić spod kosza!! to popatrz na gre tej zawodniczki), Kamila K (za mało myśli na boisku żadko odda piłke po penetracji, oprócz tego jest bardzo łatwa do obronienia!!), Magda K( duży postep nie mam zastrzeżen naprawde Magda brawo!!bardzo dobra obrona troszke gorzej w ataku ale należy ci się miejsce na boisku) a Kasia \Stasiak ( Mati daj spokoj!! ta dzioewczynka wogóle ne potrafii bronić!!!wiadomo dlaczego wogoole jest w druzynie!!kazdy to wie!! fakt że uda jej sie czasem wejsc pod kosz i tyle beznadzieja!!!!!!) Dziewczyny z ławki i z trybun nie łamcie się pokażcie na co was stać ja w was wierze!!!!!!

Adi
Nowy na forum

Postautor: Adi » 15 grudnia 2005, 12:58

Zgadzam sie nie ma co pisac ktore zawodniczki sa gorsze a ktore lepsze itp itd. Zespol to wszystkie zawodniczki i wszystkie albo wygrywaja albo przegrywaja. zawodmniczka Biomleku napisala:,,...a przecież jest jeszce liga juniorek więc kiedy mam sie do niej przygotowywac??moze W.L. potrafisz mi na to odp.!! a moze poprostu tam też nie będę grać bo załatwisz jeszce kilka nowych zawodniczek...tym razem młodszych...co??...''-zgadzam sie z nia, gdzie maja sie przygotowywac zawodniczki ktore teraz siedza na trybunach? i co potem jak dostana swoja szanse w lidze juniorek to beda gadac ze nic nie graja?juz sie powtarzam ale irytuje mnie to ze zawodniczki ktore sa w klubie od paru lat nie dostaja swojej szansy, tak sie odwdziecza zawodniczkom za pare lat ciezkiego treningu itp?kazda ktora trenuje wnioslaby duzo do druzyny. Odpowidam na pytanie Kibicamoim zdaniem moga miec tylko wieksze doswiadczenie bo chelmskim zawodniczkom nie brakuje umiejetnosci, poprostu nie wszystkie otrzymuja szanse gry albo ja dostaja-jak do konca meczu sa 2 minuty i wynik jest juz przesadzony-i co w 2 minuty mozna sie az tak pokazac?nie wydaje mi sie:/
Pozdro dla wszystkich:)

zawodmniczka Biomleku

Postautor: zawodmniczka Biomleku » 15 grudnia 2005, 14:50

do Stefan, napisałeś: Aldona Sz(wiadomo dlaczego gra brat!! z tym sie akurat nie zgadza,m!! Adona bardzo dobrze gra i zasługuje na miejsce w pierwszej piatce!! ale reszta....spoko!! szczególnie dobrze napisałeś o Kaśce S. i Magdzie P.
a teraz do MATIEGO: tak wogóle to w półfinałach grałysmy w grupie z Korona wiec nie wiem o co CI juz chodzi!! tam w Lbnie grały same kadetki a teraz z nich w 1wszej lidze gra w sumie tylkoMagda K. i Iza K. a reszta to juz starsze!! i jeszce jedno, napisałeś :za to wiem jak sie traktujecie nawzajem na treningach... jak chelmianki traktuja lublinianki i na odwrot.a skąd Ty wogóle mozesz to wiedzieć ??byłes choc na jednym treningu?? rozmawiałeś z zawodniczkami?? o co Q*** chodzi??

nieznajomy

Postautor: nieznajomy » 15 grudnia 2005, 15:03

to prawda, jakos mało kadetek gra teraz...hmmm...ale zastanawiam sie dlaczego Iza K. gra...przeciez ta dziewczyna nic nie umie...co z tego że zbierze PARE piłek jak i tak później to straci..nie gra nic ani w ataku ani w obronie!!to po co ją wpuszczają na boisko?:| jest dużo lepszych zawodniczek!!

Adi
Nowy na forum

Postautor: Adi » 15 grudnia 2005, 15:15

ej skonczcie juz z wyroznianiem i negowaniem zawodniczek, z pisaniem kto co robi dla zespolu itp, zespol to calosc-wszystkie zawodniczki i kazda powinna dostawac swoja szanse gry

zawodmniczka Biomleku

Postautor: zawodmniczka Biomleku » 15 grudnia 2005, 15:20

Adi jest tego samego zdania!! wyrużnianie wprowadza niepotrzebne konflikty!! trener cały czas to udowadnia dając wieksze szense do gry części zawodniczek ale każda powinna miec szansę pokazania swoich umiejętności na parkiecie!!

Adi
Nowy na forum

Postautor: Adi » 15 grudnia 2005, 15:28

dokladnie kazda powinna dostac szanse pokazania sie i tylko zeby nie bylo tak jak w ktoryms meczu ze trener wpuscil zawodniczke na 2-3 minuty 4 kwarty jak wynik byl juz przesadzony. Niech wkoncu dostana szanse zawodniczki ktore ani razu nie zagraly w lidze albo graly po pare minut, zasluguja na ta chocby przez to ze sa w klubie tyle lat i trenuja(sam czasem widze na treningu zawodniczki a na meczu nie:/)
Pozdro 4all

zawodmniczka Biomleku

Postautor: zawodmniczka Biomleku » 15 grudnia 2005, 19:26

Adi dzięki ze wstawiasz sie za takimi zawodniczkami...bo ja jestem jedą z nich...niestety :( !! a tak wogóle to widze sie interesujesz sprawami klubu i pewnie znasz sie troche na koszu!! jeszce raz dzięx!!

Adi
Nowy na forum

Postautor: Adi » 15 grudnia 2005, 20:31

Do zawodmniczka Biomleku:
Spoko nie ma za co, poprostu mam takie zdanie jakie mam, irytuje mnie ta sytuacja, ze tak sie postepuje, ze liczy sie tylko wynik, ze zapomina sie o tych ktore tworzyly ten klub itd; ale sport-koszykowka to nie tylko sam wynik to tez dobra zabawa, sposob spedzania wolnego czasu itd(moze teraz niektorzy mysla ze jestem popiep***** ale coz takie moje zdanie), sprawami klubu - racja interesuje sie, teraz staram sie byc na kazdy meczu i wogole ciekawi mnie to, co do koszykowki-tez fakt interesuje sie nia i to bardzo :) -I LOVE BASKET- :wink: (dla mnie to sposob spedzania wolnego czasu, odskocznia itp. ci co graja wiedza o co chodzi :wink: ), licze ze wkoncu zobacze na parkiecie dziewczyny, ktore widzialem chyba ostatni raz w sierpniowym turnieju lub przez pare minut w ktoryms ze spotkan, miejcie sile aby trenowac(nie rezygnujcie bo to bylaby najgorsza decyzja - poddac sie) i starajcie sie, wierze ze wkoncu dostaniecie swoja szanse i bedzie git.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 16 grudnia 2005, 00:10

Stefan pisze:Coś do Matiego :::: miło że śledzisz te wszytskie wydarzenia ale naprawde te wyrożnienia po co pytam suię po co !! nie wiesz ze teraz każda z nich będzie o tym gadała i przez to beda małe konflikty!!nigdy nie będzie drużyny a po drugie pomyśl chłopie k... mać wymieniłeś zawodniczki ktore grają najwiecej a z tego co ja zauważyłem to każda zawodniczka ktyóra wchodzi na zmiane nei odskakuje poziomem od innych każda praktycznie jest równa sobie pokolei mam wymieniać tak zrobie to!! Paulina G(pazera, lub szukanie swojej kolezanki Magdy P i tylko tyle a nie sory fakt jest taki że bardzo dobra obrona!!rewelacji no i waleczność!! wiecej gry pilka mniej patrzenia w parkiet przy kozlowaniu i bedzie dobrze!!), Aldona Sz(wiadomo dlaczego gra brat!! jesczze pare lat i moze coś z niej bedzie za dużo gry aktorskiej super rzut z dystansu!!), Magda P(jest duża i tyle!! widziales ile razy mozna nei trafić spod kosza!! to popatrz na gre tej zawodniczki), Kamila K (za mało myśli na boisku żadko odda piłke po penetracji, oprócz tego jest bardzo łatwa do obronienia!!), Magda K( duży postep nie mam zastrzeżen naprawde Magda brawo!!bardzo dobra obrona troszke gorzej w ataku ale należy ci się miejsce na boisku) a Kasia \Stasiak ( Mati daj spokoj!! ta dzioewczynka wogóle ne potrafii bronić!!!wiadomo dlaczego wogoole jest w druzynie!!kazdy to wie!! fakt że uda jej sie czasem wejsc pod kosz i tyle beznadzieja!!!!!!) Dziewczyny z ławki i z trybun nie łamcie się pokażcie na co was stać ja w was wierze!!!!!!

Po pierwsze:
nikt nie zmuszal Cie do wymieniana co ktora potrafi... (zreszta jak widac nie do konca zgadzaja sie z Toba zawodniczki)

po drugie:
zwazaj na slowa, bo wydaje mi sie ze jestes kulturalna i inteligentna osoba, wiec szkoda by bylo by admini kasowali Twoje wpisy

a po trzecie:
skoro ja szanuje Twoje zdanie na temat zawodniczek to i Ty uszanuj moje. Jako kibice mamy prawo to oceniania i wyrazania wlasnych uwag. Jak napisalem we wczesniejszym poscie (prosze czytac uwaznie) nie twierdze, ze tylko te zawodniczki, ktore wymienilem cos prezentuja, a reszta nie... poprostu obserwuje Biomlek i jego gre od paru lat i uwazam ze te wlasnie zawodniczki (jesli chodzi i chelmianki) poczynily najwiekszy postep, badz swoja gra wnosza najwiecej do druzyny (spokoj, pewnosc na boisku).

Wróć do „I/II liga”