Moderator: Moderatorzy

Seba pisze:!!!!!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE STARY!!!!!!!!!!!!!! Wspaniała wiadomość!!! Cieszę się, że Ci się tak wszystko ułożyło... może lepiej, że wtedy jednak nie wyszło w Poznaniu;) Los sam układa nam życie;) POZDROWIONKA dla nowego Kibica Włókniarza!!!No i dla Ciebie i żony!
Do zobaczenia mam nadzieję...
Neofik pisze:Seba pisze:!!!!!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE STARY!!!!!!!!!!!!!! Wspaniała wiadomość!!! Cieszę się, że Ci się tak wszystko ułożyło... może lepiej, że wtedy jednak nie wyszło w Poznaniu;) Los sam układa nam życie;) POZDROWIONKA dla nowego Kibica Włókniarza!!!No i dla Ciebie i żony!
Do zobaczenia mam nadzieję...
Tak miało być. Choć kilka prób przenosin do Poznania podjąłem to żadna nie wyszła. Moja przyszłość jak widać związana była z Pabianicami.
Szczególne pozdrowienia i podziękowania za życzenia od mojej żony dla chłopaków z Pabianic (nie wymienia bo możę o kimś zapomnieć) i dla chłopaków z Poznania ( bo jak twierdzi: "Ich nie znam osobiście, ale skoro Ty (czyli JA) masz z nimi do tej pory kontakt to muszą to być wspaniali ludzie." Ma nadzieję , że uda odwiedzić się to miasto, ale już we trójkę.
Neofik pisze:Belfer pisze:PS: Tylko pamiętaj Marek, nie dawaj Olkowi jeszcze piwa
No nie mów!!!
A podobno "czym skorupka za młodu nasiąknie..."![]()
Jak ma być kibicem to pełną parą.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości