NOWY KIBIC

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

NOWY KIBIC

Postautor: Neofik » 02 stycznia 2006, 16:20

W DNIU 01.01.2006 PRZYSZEDŁ NA ŚWIAT NOWY KIBIC WŁÓKNIARZA, MÓJ SYN ALEKSANDER. ZOSTAŁ PIERWSZYM NOWORODKIEM W TYM ROKU W PABIANICACH. MAM NADZIEJĘ, ŻE TAK JAK JEGO OJCIEC ODDA CZĘŚĆ SERCA WŁÓKNIRZOWI.
Obrazek

Obrazek
Obrazek
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2006, 16:20

GRATULUJE :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 stycznia 2006, 16:40

Cóż.... nie pozostaje nic innego jak pogratulować młodym rodzicom:!: :!: :!:

Jak tak patrze na te zdjęcia, to tak mi się wydaje jakby mały Aleksander coś tam już śpiewał... "O Włókniarzu pragnę marzyć...." :lol: :lol: :lol: :wink: i niemal jestem pewien, że szalik Włókniarza odłożony dla juniora powędruje w godne ręce :!: :!:

Jeszcze raz GRATULACJE dla rodziców :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 02 stycznia 2006, 17:51

Gratulacje - widzę, że "ekipa" lokalnego rywala rośnie w siłę. :wink: :D :D

Ps. A "becikowe" wypłacą?? :wink: :wink:

Pozdrowienia dla całej rodzinki - to się nazywa "wejście" w Nowy Rok!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 02 stycznia 2006, 20:08

Gratulacje Mareczku :lol: . Oby był zdrowy i tak oddany klubowi jak jego tata :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Oto jeszcze fotki

Postautor: Neofik » 03 stycznia 2006, 00:26

Obrazek
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2006, 09:30 przez Neofik, łącznie zmieniany 1 raz.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 stycznia 2006, 00:29

!!!!!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE STARY!!!!!!!!!!!!!! Wspaniała wiadomość!!! Cieszę się, że Ci się tak wszystko ułożyło... może lepiej, że wtedy jednak nie wyszło w Poznaniu;) Los sam układa nam życie;) POZDROWIONKA dla nowego Kibica Włókniarza!!! :) No i dla Ciebie i żony!

Do zobaczenia mam nadzieję...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 03 stycznia 2006, 00:39

Seba pisze:!!!!!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE STARY!!!!!!!!!!!!!! Wspaniała wiadomość!!! Cieszę się, że Ci się tak wszystko ułożyło... może lepiej, że wtedy jednak nie wyszło w Poznaniu;) Los sam układa nam życie;) POZDROWIONKA dla nowego Kibica Włókniarza!!! :) No i dla Ciebie i żony!

Tak miało być. Choć kilka prób przenosin do Poznania podjąłem to żadna nie wyszła. Moja przyszłość jak widać związana była z Pabianicami.
Szczególne pozdrowienia i podziękowania za życzenia od mojej żony dla chłopaków z Pabianic (nie wymienia bo możę o kimś zapomnieć) i dla chłopaków z Poznania ( bo jak twierdzi: "Ich nie znam osobiście, ale skoro Ty (czyli JA) masz z nimi do tej pory kontakt to muszą to być wspaniali ludzie." Ma nadzieję , że uda odwiedzić się to miasto, ale już we trójkę.

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 03 stycznia 2006, 23:02

Neofik pisze:
Seba pisze:!!!!!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE STARY!!!!!!!!!!!!!! Wspaniała wiadomość!!! Cieszę się, że Ci się tak wszystko ułożyło... może lepiej, że wtedy jednak nie wyszło w Poznaniu;) Los sam układa nam życie;) POZDROWIONKA dla nowego Kibica Włókniarza!!! :) No i dla Ciebie i żony!

Tak miało być. Choć kilka prób przenosin do Poznania podjąłem to żadna nie wyszła. Moja przyszłość jak widać związana była z Pabianicami.
Szczególne pozdrowienia i podziękowania za życzenia od mojej żony dla chłopaków z Pabianic (nie wymienia bo możę o kimś zapomnieć) i dla chłopaków z Poznania ( bo jak twierdzi: "Ich nie znam osobiście, ale skoro Ty (czyli JA) masz z nimi do tej pory kontakt to muszą to być wspaniali ludzie." Ma nadzieję , że uda odwiedzić się to miasto, ale już we trójkę.

No to jeden ,,szal,, więcej. Gratulacje! 1000 zł becikowego. Piwo średnio po 2 zł. Daje 500 piwek. A z Biedronki ,to nawet 700. Na zdrowie Maluchowi.

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 04 stycznia 2006, 00:15

Stary szczęśliwej Mamie i równie szczęśliwemu Tatusiowi wielkie gratualcje a biorąc pod uwagę, iż jest to pierwszy nowy obywatel Miasta Pabianic i już kibic Włokniarza to nic tylko się cieszyć. Jeszcze raz GRATULACJE!!! Pozdrowienia dla małżonki i MALEŃSTWA.
PS: Tylko pamiętaj Marek, nie dawaj Olkowi jeszcze piwa :lol:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 04 stycznia 2006, 00:40

Belfer pisze:PS: Tylko pamiętaj Marek, nie dawaj Olkowi jeszcze piwa :lol:

No nie mów!!!
A podobno "czym skorupka za młodu nasiąknie..." :D
Jak ma być kibicem to pełną parą.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 stycznia 2006, 14:25

Neofik pisze:
Belfer pisze:PS: Tylko pamiętaj Marek, nie dawaj Olkowi jeszcze piwa :lol:

No nie mów!!!
A podobno "czym skorupka za młodu nasiąknie..." :D
Jak ma być kibicem to pełną parą.

:lol: :lol: :lol:

W pełni popieram Twoje stanowisko Marek :lol: :wink: :!: Jak szkolić, to szkolić na maksa :!: :lol: I zapewne doskonale pamiętasz, że najlepsze "szkolenia na kibica" odbywają się podczas wyjazdów :!: :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 05 stycznia 2006, 20:36

Panowie miałem na myśli aby Nasz Nowy Kibic przez pierwszy miesiąc w życiu spróbował czegoś bez "bąbelków", bo potem to ... :lol: B.

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 06 stycznia 2006, 19:18

Tylko pogratulować!!! miejmy nadzieje ze bedzie wiernym kibicem do konca zycia bo kibicowanie to jedna z tych rzeczy na ktore nigdy nie jest za pozno i ktore nigdy sie nie nudza pozdro!
Obrazek

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 07 stycznia 2006, 04:00

Gratuluje syna ;)
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Wróć do „Archiwum”