Podziękowania z Pabianic

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
rimwrecker
Nowy na forum

Podziękowania z Pabianic

Postautor: rimwrecker » 07 stycznia 2006, 21:36

dziekujemy za piękne widowisko, piekny mecz i piękną oprawę !!
...:: !Włokniarz, Odra dwa bratanki i do kosza i do szklanki ! ::...
Nasz WIDZEW ŁÓDŹ,
Kochamy Gooo
Czerwona Armia Śpiewa Zawsze Dla Niegoo
...

Michał
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Michał » 07 stycznia 2006, 21:38

nie ma za co choć mnie tam nie było :D:D:D:D:D

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 21:43

Włókniarz zawsze mozecie na nas liczyc... nio przynajmniej na mnie na pewno :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 stycznia 2006, 16:58

Dzieki Brzeg :D Haha swietna muza byla po meczu :wink:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 08 stycznia 2006, 17:12

Dzięki :!: muzę sami dobieraliśmy żeby z jajem było :wink: Zabawa była przednia :!: Jak święto to święto :!:

PRZYJACIELEM BYŁ,PRZYJACIELEM JEST,WŁÓKNIARZ,WŁÓKNIARZ MRKS :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 stycznia 2006, 17:17

:D :D No zwlaszcza tanice kolo WC byly wyczesane :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 08 stycznia 2006, 17:56

No cóż tylko tam było miejsce na nasze wygibasy :D :!: No nie licząc damskiej toalety :wink: :!: Mogliscie sie dołączyc do naszej potupajki :D :!: POZDRO :!:

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 08 stycznia 2006, 18:38

Świry !!! :)
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 08 stycznia 2006, 20:40

atmosferka na trybunach była przednia, także przed i po meczu było wesoło, bo każdy mecz dla brzeskich fanów to koszykarskie święto, czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie, i tak powinno być na wszystkich halach w Polsce!

Pozdrowienia dla Włókniarza - szczególnie dla Szymona i Gienka - mam nadzieję, że jednak zjawicie się w tym roku w Brzegu! Zapraszamy! Pozdro!
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 09 stycznia 2006, 21:05

Oj działo się działo i na meczu i po meczu, hehe :D Dzięki Pabianice za miłe przyjęcie :) I pamiętajcie- Rzeki przepłynąlem, góry przepłynąłem... jak mawia pewien brzeski poeta. :) Yo Termomumbulce i poteflony :)
Twoja stara kradnie w tesco ;]

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 09 stycznia 2006, 22:39

bocianmaster pisze:Oj działo się działo i na meczu i po meczu, hehe :D Dzięki Pabianice za miłe przyjęcie :) I pamiętajcie- Rzeki przepłynąlem, góry przepłynąłem... jak mawia pewien brzeski poeta. :) Yo Termomumbulce i poteflony :)

remix też jest całkiem wporzo: "rzeki przeleciałem, góry przeleciałem.. Ciebie.. " :wink: :lol: 8)
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 stycznia 2006, 18:08

bocianmaster pisze:Oj działo się działo i na meczu i po meczu, hehe :D Dzięki Pabianice za miłe przyjęcie :) I pamiętajcie- Rzeki przepłynąlem, góry przepłynąłem... jak mawia pewien brzeski poeta. :) Yo Termomumbulce i poteflony :)

Ha ha no remix byl wysmienity.A ktory z was mial wypasiona czapke w ksztalcie glowy wilka :?:

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 10 stycznia 2006, 19:38

HAHAHAHAHA :!: :!: :!: To był Andrej twórca TERMOBOMBULCÓWCzapka rozwala na łopatki :!: :lol: Ale jak dla mnie to jest bardziej Opos niż wilk :!: :lol: :wink: Pozdro :!:

Gość

Postautor: Gość » 10 stycznia 2006, 20:14

TAK TO JA NIM BYŁ I PROSZE MI TU NIE NABIJAC SIĘ Z MOJEGO WILKA I WYZYWAC GO OD OPOSÓW. :D :D :D :D A CO DO MUZY TO TO JEST KLASYK TAKA PIEŚŃ DZIĘKCZYNNA I ZACHECAJACA DO ZABAWY JAKĄ TO MY BRZESCY KIBICE MAMY WE KRWI NO A REMIX TYPU RZEKI PRZEPŁYNAŁEM GÓRY PRZEPŁYNĄŁEM WIELKIM LASEM SZEDŁEM TEŻ GO PRZEPŁYNĄŁEM ITD. TO MYŚLĘ ŻE W NIEDŁUGIM CZASIE STANIE SIĘ HITEM WSZYSTKICH LIST PRZEBOJÓW :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NA WALECZNE POTEFLONY I DZIKIE TERMOMOMBULCE ZABAWA U PABIANICKICH BRACI BYŁA PRZEDNIA DZIEKI WAM ZA TAK MIŁE PRZYJĘCIE POZDRO DLA WAS I PAMIĘTAJCIE
................TERMOMOMBULCE I POTEFLONY WYMIATAJĄ......................

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 10 stycznia 2006, 21:57

Anonymous pisze:TAK TO JA NIM BYŁ I PROSZE MI TU NIE NABIJAC SIĘ Z MOJEGO WILKA I WYZYWAC GO OD OPOSÓW. :D :D :D :D A CO DO MUZY TO TO JEST KLASYK TAKA PIEŚŃ DZIĘKCZYNNA I ZACHECAJACA DO ZABAWY JAKĄ TO MY BRZESCY KIBICE MAMY WE KRWI NO A REMIX TYPU RZEKI PRZEPŁYNAŁEM GÓRY PRZEPŁYNĄŁEM WIELKIM LASEM SZEDŁEM TEŻ GO PRZEPŁYNĄŁEM ITD. TO MYŚLĘ ŻE W NIEDŁUGIM CZASIE STANIE SIĘ HITEM WSZYSTKICH LIST PRZEBOJÓW :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NA WALECZNE POTEFLONY I DZIKIE TERMOMOMBULCE ZABAWA U PABIANICKICH BRACI BYŁA PRZEDNIA DZIEKI WAM ZA TAK MIŁE PRZYJĘCIE POZDRO DLA WAS I PAMIĘTAJCIE
................TERMOMOMBULCE I POTEFLONY WYMIATAJĄ......................

KURCZE ZAPOMNIAŁEM SIĘ ZALOGOWAĆ ALE TO MOJA WYPOWIEDŹ
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Wróć do „KS Odra Brzeg”