Podziękowania z Pabianic
Moderator: qBK
- rimwrecker
- Nowy na forum
Podziękowania z Pabianic
dziekujemy za piękne widowisko, piekny mecz i piękną oprawę !!
...:: !Włokniarz, Odra dwa bratanki i do kosza i do szklanki ! ::...
...:: !Włokniarz, Odra dwa bratanki i do kosza i do szklanki ! ::...
Nasz WIDZEW ŁÓDŹ,
Kochamy Gooo
Czerwona Armia Śpiewa Zawsze Dla Niegoo
...
Kochamy Gooo
Czerwona Armia Śpiewa Zawsze Dla Niegoo
...
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
atmosferka na trybunach była przednia, także przed i po meczu było wesoło, bo każdy mecz dla brzeskich fanów to koszykarskie święto, czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie, i tak powinno być na wszystkich halach w Polsce!
Pozdrowienia dla Włókniarza - szczególnie dla Szymona i Gienka - mam nadzieję, że jednak zjawicie się w tym roku w Brzegu! Zapraszamy! Pozdro!
Pozdrowienia dla Włókniarza - szczególnie dla Szymona i Gienka - mam nadzieję, że jednak zjawicie się w tym roku w Brzegu! Zapraszamy! Pozdro!
..you got to lose, to know how to win..
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
bocianmaster pisze:Oj działo się działo i na meczu i po meczu, heheDzięki Pabianice za miłe przyjęcie
I pamiętajcie- Rzeki przepłynąlem, góry przepłynąłem... jak mawia pewien brzeski poeta.
Yo Termomumbulce i poteflony
remix też jest całkiem wporzo: "rzeki przeleciałem, góry przeleciałem.. Ciebie.. "
..you got to lose, to know how to win..
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
bocianmaster pisze:Oj działo się działo i na meczu i po meczu, heheDzięki Pabianice za miłe przyjęcie
I pamiętajcie- Rzeki przepłynąlem, góry przepłynąłem... jak mawia pewien brzeski poeta.
Yo Termomumbulce i poteflony
Ha ha no remix byl wysmienity.A ktory z was mial wypasiona czapke w ksztalcie glowy wilka
-
Gość
TAK TO JA NIM BYŁ I PROSZE MI TU NIE NABIJAC SIĘ Z MOJEGO WILKA I WYZYWAC GO OD OPOSÓW.
A CO DO MUZY TO TO JEST KLASYK TAKA PIEŚŃ DZIĘKCZYNNA I ZACHECAJACA DO ZABAWY JAKĄ TO MY BRZESCY KIBICE MAMY WE KRWI NO A REMIX TYPU RZEKI PRZEPŁYNAŁEM GÓRY PRZEPŁYNĄŁEM WIELKIM LASEM SZEDŁEM TEŻ GO PRZEPŁYNĄŁEM ITD. TO MYŚLĘ ŻE W NIEDŁUGIM CZASIE STANIE SIĘ HITEM WSZYSTKICH LIST PRZEBOJÓW
NA WALECZNE POTEFLONY I DZIKIE TERMOMOMBULCE ZABAWA U PABIANICKICH BRACI BYŁA PRZEDNIA DZIEKI WAM ZA TAK MIŁE PRZYJĘCIE POZDRO DLA WAS I PAMIĘTAJCIE
................TERMOMOMBULCE I POTEFLONY WYMIATAJĄ......................
NA WALECZNE POTEFLONY I DZIKIE TERMOMOMBULCE ZABAWA U PABIANICKICH BRACI BYŁA PRZEDNIA DZIEKI WAM ZA TAK MIŁE PRZYJĘCIE POZDRO DLA WAS I PAMIĘTAJCIE
- 19andrew81
- Żak
Anonymous pisze:TAK TO JA NIM BYŁ I PROSZE MI TU NIE NABIJAC SIĘ Z MOJEGO WILKA I WYZYWAC GO OD OPOSÓW.![]()
![]()
![]()
A CO DO MUZY TO TO JEST KLASYK TAKA PIEŚŃ DZIĘKCZYNNA I ZACHECAJACA DO ZABAWY JAKĄ TO MY BRZESCY KIBICE MAMY WE KRWI NO A REMIX TYPU RZEKI PRZEPŁYNAŁEM GÓRY PRZEPŁYNĄŁEM WIELKIM LASEM SZEDŁEM TEŻ GO PRZEPŁYNĄŁEM ITD. TO MYŚLĘ ŻE W NIEDŁUGIM CZASIE STANIE SIĘ HITEM WSZYSTKICH LIST PRZEBOJÓW
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KURCZE ZAPOMNIAŁEM SIĘ ZALOGOWAĆ ALE TO MOJA WYPOWIEDŹ
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy