PZU Polfa Pabianice - Cukierki Odra Brzeg 77:54

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 stycznia 2006, 23:28

Mecz bez historii. Zawodniczki zakontraktowane w Pabianicach zagrały...... hmmm.... sam nie wiem jak to określić. Może olały rywalki, może są jeszcze w sylwestrowych nastrojach, może nie są w formie a może poprostu nie miały dnia :?: Sam nie wiem, według mnie dziś bez rewelacji.
Pozytywnie byłem zaskoczony postawą zawodniczek z Brzegu. Przez cały mecz walczyły, biły się o wygraną i za to wielkie BRAWA :!: Powiem tak.... gdyby wszystkie, słabsze zespoły walczyły tak ambitnie z tymi mocniejszymi tak jak dziś Brzeżanki, to w lidze nie byłoby wyników typu 110-60 :!:

Słowo o klimatach na trybunach. Zjawiło się około 15 kibiców z Brzegu. Przez cały mecz ostro...... bębnili :lol: Hmmm..... być może narażę się kibicom z Brzegu, ale podzielam zdanie Mikeya, nie jesteście najlepsi w dopingu! Hmmm.... napewno Wasze bębny są dobrze przetestowane i podregulowane, ale w odgłosach "paszczowych"..... najlepiej nie jest niestety.
Dzisiejszy doping garstki młodych kibiców z Pabianic oceniam kiepsko. W dalszym ciągu problem jest ze znajomością tekstów, z równym klaskaniem, z poprawną linią melodyczną piosenek.... Ehhh.... albo w końcu się nauczycie piosenek i zaczniecie konkretnie dopingować, albo pozostanie Wam tylko odpalanie zimnych ogni :twisted:

A na koniec serdeczne pozdrowienia dla Don Igłaty - w końcu udało się połączyć znajomą twarz z nickiem forumowym :lol: :wink: , dla Mario oraz dla reszty przyjaciół z Brzegu :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 08 stycznia 2006, 11:14

Szymon pisze:Słowo o klimatach na trybunach. Zjawiło się około 15 kibiców z Brzegu. Przez cały mecz ostro...... bębnili :lol: Hmmm..... być może narażę się kibicom z Brzegu, ale podzielam zdanie Mikeya, nie jesteście najlepsi w dopingu! Hmmm.... napewno Wasze bębny są dobrze przetestowane i podregulowane, ale w odgłosach "paszczowych"..... najlepiej nie jest niestety.

a ja wam powiem ze dobrze ze mowi sie na tym forum ze brzescy kibice nie sa "najlepsi" bo we mnie to wzbudza taka energie zeby jeszcze glosniej i mocniej dopingowac nasza druzyne zeby jednak pokazac ze jesli nie najlepsi to napewno w czolowce jestesmy i chyba kazdy kibic z brzegu mi to przyzna. Z mojej strony napewno bedzie do tych slow odzew i chociaz nie naleze do klubu kibica to zawsze na rowni z nim moja ekipa dopinguje Odre. Pozdro!
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 08 stycznia 2006, 11:17

im wiecej krytyki tym kibice beda sie lepiej starac i to tylko na dobre moze wyjsc, nie ma to jak rywalizacja
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 08 stycznia 2006, 11:19

Otoz to! zwlaszcza ze mamy w Brzegu bardzo obratna grupke kibicow ktora moze sie powiekszyc na jeden mecz specjalnie po to zeby cos udowodnic... mysle ze bedzie to mialo miejsce na meblotapie w przyszlym tygodniu
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 08 stycznia 2006, 11:30

zycze powodzenia. i duzej grupy kibicow
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 08 stycznia 2006, 11:36

dziekuje bardzo:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 stycznia 2006, 16:41

Gratulacje dla zawodniczek z Odry za skutecznosc w rzutach za 3 :D Losy spotkania mogly byc inne gdyby Pabianiczanki nie obudzily sie w drugiej połowie,zwłaszcza Szpila ktora zapunktowala kilka razy za 3 :D

CO do kibicowania: o ile pewnie wiadomo byly 2 lub 3 nowe twarze ktore raczej malo potrafiły,co do reszty w tym mnie to teksty sa znane te ktore sa zawsze spiewane a nie te ktorych jak dotad niespiewalismy.Podejrzewam ze jednym sie niechce uczyc,ale reszta trzeba zwrocic uwage na to ze niema czasu.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 stycznia 2006, 16:53

Gwynbleidd pisze:

CO do kibicowania: o ile pewnie wiadomo byly 2 lub 3 nowe twarze ktore raczej malo potrafiły,co do reszty w tym mnie to teksty sa znane te ktore sa zawsze spiewane a nie te ktorych jak dotad niespiewalismy.Podejrzewam ze jednym sie niechce uczyc,ale reszta trzeba zwrocic uwage na to ze niema czasu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: weź mnie nie rozśmieszaj :!:
95% wczorajszego repertuaru znajdował się w śpiewnikach, które Wam rozdaliśmy na meczu ze śledziami, więc nie pisz bredni że nie były nigdy śpiewane!

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 stycznia 2006, 17:03

O fabrykach w tym sezonie niebylo jeszcze.Wiem ze na spiewnikach jest,ale hmmm...jest cos takiego jak czas ktorego nie ma sie zbyt duzo jezeli ma sie praktyki lub szkole na glowie.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 08 stycznia 2006, 17:07

Gratulacje dla ekipy z Pabianic :!: Druga połowa znacznie lepsza i chyba wieksza koncentracja w zespole :!: Jak dla mnie wynik nie odzwierciedlał sytuacji na boisku :!: Było dużo walki i dziewczyny zostawiły dużo zdrowia na parkiecie :!: Zasłużone zwycięstwo Pabianic :!: Poraz kolejny w polskiej lidze sędziowie pokazali swój brak kompetencji i niewiem chyba dobrego wzroku :wink: bo jak na jedną tak na druga stronę sędziowali słabo :!: Jeśli chodzi o kibicowanie to nas tylko 16 było i nie wszyscy aktywnie dopingowali.Przyznam iż w końcówce zabrakło nam pary,ale dlatego że skład personalny był ubogi :? Może gdyby przybył cały autobus kibiców jak to miało miejsce w zeszłym sezonie...Ale i tak kibice z Pabianic dali rade mysle że m y tez nie zawiedlismy i poprostu była przyjacielska i iście sportowa atmosfera :!: Nie to co na wielu innych meczach gdzie doping jest jednostronny :!: A co do poprzednich postów Mikey dlaczego wy nie jeżdzicie po Polsce i nie spróbujecie zrobić atmosfery koszykarskiego świeta :!:Zapraszamy do Brzegu na właśnie takie święto i sądzę że bedzie naprawde dobrze jeśli postaracie sie tak jak my na wyjeździe w 16.Bo najlepiej jest krytykować kiedy samemu sie nic nie robi :!: :!: Pozdro dla ludzi z Pabianic za przyjęcie i wszystkich nam przychylnych :!: Tobie też Mikey :!:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 stycznia 2006, 17:15

Gwynbleidd pisze:O fabrykach w tym sezonie niebylo jeszcze.Wiem ze na spiewnikach jest,ale hmmm...jest cos takiego jak czas ktorego nie ma sie zbyt duzo jezeli ma sie praktyki lub szkole na glowie.

Wiesz co.... obudź się wreszcie :!:
"O fabrykach" na meczu z Gdynią sam kilka razy zarzuciłem :!:
A z tym brakiem czasu to już mnie rozpierd.... Czy do nauki kilku piosenek potrzeba aż tyle wolnego czasu :?: No sorry bardzo, ale ja i moje pokolenie też kiedyś mielismy szkołę, praktyki, pracę i wiele innych poważnych zadań :cyk :wink: i nie mieliśmy najmniejszego problemu z przyswajaniem tekstów. Powiem więcej, pojawiała się (czyt. wymyślaliśmy) nowa piosenka i tydzień poźniej kilkadziesiąt osób znało perfekcyjnie tekst :!: :!: :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 stycznia 2006, 17:19

Ja mam swoje zdanie,ty swoje koncze to do niczego niedojdziemy.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 stycznia 2006, 17:25

Masz rację, nie dojdziemy do niczego dopóki nie zaczniecie w końcu ŻYĆ na meczach :!: :!: :!:
Już nie mam zamiaru wbijać Wam tekstów piosenek do łbów i przypominać, że szalik służy do "machania". O równym klaskaniu już nie wspomnę!
Tylko nie zdziwcie się jak pewnego razu wylecicie z sektoru :twisted: :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 stycznia 2006, 17:28

Powiedz to tym ktorzy stali za nami po przekatnej.Acha i zyjemy na meczach.Mamy spiewniki wiec przy wolnej chwlili zawsze bedzie sie szlifowalo teksty :D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 stycznia 2006, 18:14

Brodacz pisze:A co do poprzednich postów Mikey dlaczego wy nie jeżdzicie po Polsce i nie spróbujecie zrobić atmosfery koszykarskiego świeta !:
A kto powiedzaił ze nie jeździmy? Was w Łodzi nie było ładnych kilka lat :? , a do Pabianic jeżdzimy stale w liczbie nie mniejszej 50-60 osób :wink: :lol: . A tak na poważnie na ŁKSie piłka jest nr 1 i jeśli chcesz zobaczyć ile osób jeździ na wyjazdy na piłkarzy zapraszam do statystyk na naszej stronie klubowej. Wyjazdy ŁKS na jesień to międzyinnymi: Arka Gdynia 800 głów, Czermno 600.... Kosz nie jest po prostu tak popularny (niestety), ludzie zyja piłką a koszykarki są jakby tylko dodatkiem :wink:
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”