CCC Polkowice - AZS PWSZ Gorzów

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 07 stycznia 2006, 23:06

Szymon pisze:Gratulacje dla Polkowic!!!
Zastanawia mnie tylko ta awaria oświetlenia :? Hmm... celowe to było czy nie :?: :?

tak, celowe

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 stycznia 2006, 23:10

Kuba pisze:Celowa awaria oświetlenia? :!: :?: a niby po co? nasze dziewczyny były w wyraźnym gazie, gdyz własnie odrobiły dość sporą stratę i zaczęły budować wlasną. ehh ...

Wiesz Kuba, na mecze koszykówki chodzę już 20 lat i jakoś nigdy się nie spotkałem z awarią oświetlenia :? A u Was z tego co czytam wydarzyło się to już drugi raz. Hmmm.... :?

Jeśli macie problem ze znalezieniem dobrego elektryka, który zadba o wszelkie niuanse związane z elektryką na hali, to daj znać, polecę Wam wyśmienitego fachowca w tej dziedzinie - Gienka :!: Tylko uprzedzam że nie będzie to tanie :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 stycznia 2006, 23:13

to nie była tylko awaria oświetlenia tylko ogólnie prądu. wiec razem z tablicą itd. o ile pamietam w Pabianicach tez nie jest to nieznany problem, wiec wstrzymaj sie od niepotrzebnych i moim zdaniem troche głupich pytań o celowość awarii ...

masz racje. był to drugi raz. ale kiedy byl ten pierwszy przypadek? 5 lat temu. chyba awaria prądu raz na 5 lat to żadna tragedia?

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 07 stycznia 2006, 23:18

Szymon pisze:
Kuba pisze:Celowa awaria oświetlenia? :!: :?: a niby po co? nasze dziewczyny były w wyraźnym gazie, gdyz własnie odrobiły dość sporą stratę i zaczęły budować wlasną. ehh ...

Wiesz Kuba, na mecze koszykówki chodzę już 20 lat i jakoś nigdy się nie spotkałem z awarią oświetlenia :? A u Was z tego co czytam wydarzyło się to już drugi raz. Hmmm.... :?

Jeśli macie problem ze znalezieniem dobrego elektryka, który zadba o wszelkie niuanse związane z elektryką na hali, to daj znać, polecę Wam wyśmienitego fachowca w tej dziedzinie - Gienka :!: Tylko uprzedzam że nie będzie to tanie :lol: :lol: :wink:

co prawda skierowales swoje slowa do Kuby, ale pozwole sobie sie wtracic.

owszem, kiedys przerwano juz u nas mecz, ale na kilka minut z powodu awarii tablicy. dzisiaj padlo wszystko; cala elektryka na hali na pol godz. i zapewniam Cie ze w tym meczu nawet glupiec znalazlby lepsze momenty na awarie (gdyby miala ona byc celowa), by pomoc CCC. predzej szukalbym sprawcow w obozie przeciwnikow :wink: moze Premier wykonal jakis telefon? :wink:

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 07 stycznia 2006, 23:25

zatem mamy zagadkę do rozwiązania: Premier czy prezes zarządził awarię oswietlenia i dlaczego akurat wtedy? :lol: :lol: :lol: :wink:

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 07 stycznia 2006, 23:27

majoneez pisze:zatem mamy zagadkę do rozwiązania: Premier czy prezes zarządził awarię oswietlenia i dlaczego akurat wtedy? :lol: :lol: :lol: :wink:

hehe

a czy aby ta pierwsza awaria nie miala miejsca podczas pamietnego meczu z LKS'em? tym z dwoma dogrywkami u nas? i kto wowczas dzwonil, i do kogo?

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 stycznia 2006, 23:28

owszem, kiedys przerwano juz u nas mecz, ale na kilka minut z powodu awarii tablicy.

z tego co pamietam to tez wszystsko poszlo, swiatlo itp
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 stycznia 2006, 23:31

Manic pisze:
ginda pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek

qinda to ty w szarej bluzie :P ??

ja robilem zdjecia:P to nie ja:P
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 07 stycznia 2006, 23:32

ginda pisze:
owszem, kiedys przerwano juz u nas mecz, ale na kilka minut z powodu awarii tablicy.

z tego co pamietam to tez wszystsko poszlo, swiatlo itp

a czy ja powiedzialem, ze nie? all zgaslo, ale po chwili zapalilo sie na nowo. czekalismy tylko az wszystkie dane zostana ponownie wprowadzone na tablice

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 stycznia 2006, 23:35

bylo minelo:P
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 07 stycznia 2006, 23:44

brzydki pisze:
majoneez pisze:zatem mamy zagadkę do rozwiązania: Premier czy prezes zarządził awarię oswietlenia i dlaczego akurat wtedy? :lol: :lol: :lol: :wink:

hehe

a czy aby ta pierwsza awaria nie miala miejsca podczas pamietnego meczu z LKS'em? tym z dwoma dogrywkami u nas? i kto wowczas dzwonil, i do kogo?

a nieee no wtedy to dzwoniła moja ciotka do bratanki szwagra od strony jego ojca i dlatego była przerwa w oswietleniu, bo przy zbyt dużym poborze pradu kuchenka elektryczna u nas nie działała i dlatego światło u was wyłączyli a myśmy akurat gotowli wodę na zupę taką z makaronem i smaku ostrego kurczaka, co trzeba jeszcze dwie torebki z przyprawami do nich dodać. Jedna taką z proszkiem, a drugą też foliwą z takim olejkiem. Dlatego pradu nie było.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 stycznia 2006, 23:44

Kuba pisze:to nie była tylko awaria oświetlenia tylko ogólnie prądu. wiec razem z tablicą itd. o ile pamietam w Pabianicach tez nie jest to nieznany problem, wiec wstrzymaj sie od niepotrzebnych i moim zdaniem troche głupich pytań o celowość awarii ...

masz racje. był to drugi raz. ale kiedy byl ten pierwszy przypadek? 5 lat temu. chyba awaria prądu raz na 5 lat to żadna tragedia?

To ile razy Ty Kuba w Pabianicach byłeś, że tak ochoczo przytaczasz jakieś przykłady z naszej hali :?: :?: :?: U nas światło nie zgasło więc porównywanie usterek tablicy z awarią jest śmieszne lekko.
Co do poprzedniej awarii, to prawdę mówiąc nie obchodzi mnie ona, ale skoro piszesz że miała miejsce 5 lat temu, to ja mam pytanie i nie odbieraj go jako uszczypliwość. Czy Polkowice 5 lat temu grały już w Ekstraklasie?? Jakoś nie moge sobie przypomnieć od kiedy jesteście w elicie i mam nadzieję na fachową odpowiedź.

I w kwestii formalnej, czytając gorące i nerwowe tłumaczenia Szanownych forumowiczów z Polkowic zastanawiam się czy przypadkiem nie macie nic wspólnego z tą awarią :wink: :wink: :wink: Heh.... w pierwszym moim poście nic nie zasugerowałem żę to niby Wasza winna a tu takie tłumaczenia :lol: :wink: :wink: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 07 stycznia 2006, 23:50

Czy Polkowice 5 lat temu grały już w Ekstraklasie?? Jakoś nie moge sobie przypomnieć od kiedy jesteście w elicie i mam nadzieję na fachową odpowiedź.

I w kwestii formalnej, czytając gorące i nerwowe tłumaczenia Szanownych forumowiczów z Polkowic zastanawiam się czy przypadkiem nie macie nic wspólnego z tą awarią :wink: :wink: :wink: Heh.... w pierwszym moim poście nic nie zasugerowałem żę to niby Wasza winna a tu takie tłumaczenia :lol: :wink: :wink: :wink:

ad czesc I:

to jest nasz piaty sezon w ekstraklasie (6. miejsce na poczatek, potem 2x 4. i ostatnio braz)

ad II:

rozgryzles mnie :wink: to ja odebralem ten tel. od Marcinkiewicza :lol: 8)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 stycznia 2006, 23:53

już chyba wszystko jasne ;-) grunt, ze dobrze się skończyło.
Pozdrawiam :!:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 08 stycznia 2006, 00:03

jak ja lubie problemy z niczego:)
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,