Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 stycznia 2006, 22:12

Kuba pisze:w razie potrzeby mogę potwierdzić wiarygodność jednego z nowozarejestrowanych. ;-)
To i tak juz nie ma znaczenie, mamy wolną amerykankę jak widać :lol:
Obrazek
Obrazek

pix
Żak

Postautor: pix » 08 stycznia 2006, 22:22

Mikey pisze:
Kuba pisze:w razie potrzeby mogę potwierdzić wiarygodność jednego z nowozarejestrowanych. ;-)

oj, ja tu o byciu fair, a tu takie rzeczy się dzieją i to jeszcze z moją kandydatka w roli głównej :? :? :?

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 stycznia 2006, 22:23

pix pisze:
Mikey pisze:

oj, ja tu o byciu fair, a tu takie rzeczy się dzieją i to jeszcze z moją kandydatka w roli głównej :? :? :?

:lol: już nie udawaj ;-) :lol: to na pewno twoja robota :!: ;-) :lol: :wink: :lol: 8)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 stycznia 2006, 23:38

Spokojnieeeee..... wszystkie wpisy nowo-zarejestrowanych bedą weryfikowane :!: Cóż, jak widać co niektórzy nie dorośli do zabawy :?

Kuba, chodzi ci o "basketmana" :?: :?: :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 stycznia 2006, 06:28

Mikey pisze:

Mikey - mylisz się i to bardzo ;) Z tego co wiem wszystko pod kontrolą... Ojcowie Prowadzący mają jasny plan i zasady weryfikacji. Nie ma co wpadać w paranoje... to, że pojawiają się wpisy kontrowersyjne nie oznacza, że te głosy zostaną policzone... rzecz jasna jeśli nie przejdą weryfikacji. Przed zakończeniem głosowania nie ma co robić szumu...

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 09 stycznia 2006, 15:08

DObre rozwiązanie - taka konieczność kontaktu prv lub potwierdzenie przez kogoś już znanego powinno rozwiżać problem :) \:D/

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 09 stycznia 2006, 15:25

A kiedy bedzie cos wiadomo kto przeszedł a kto nie ? bo jak w ostatni dzien zostanie ogloszone kogo glosy sie nie liczą to będzie troche zalaywalo ustalaniem wyniku. Sam dla siebie tez podliczam dotychczasowe glosy i nei wiem ktore berac pod uwage a ktore nie ? kiedy to zostanie wyjasnione ?
Wygramy z Wami !!Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 09 stycznia 2006, 15:37

Szymon - tak. mam na myśli Basketmana, polkowiczanina, kumpla i całkiem niezłego koszykarza, ;-)

Pozdrawaim

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 stycznia 2006, 15:54

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:A kiedy bedzie cos wiadomo kto przeszedł a kto nie ? bo jak w ostatni dzien zostanie ogloszone kogo glosy sie nie liczą to będzie troche zalaywalo ustalaniem wyniku. Sam dla siebie tez podliczam dotychczasowe glosy i nei wiem ktore berac pod uwage a ktore nie ? kiedy to zostanie wyjasnione ?

Po podliczeniu głosów i podaniu oficjalnych wyników, będzie podana informacja które głosy (i dlaczego) nie zostały uwzglednione (chyba że Simon ma inny pomysł :? :?: )
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 stycznia 2006, 16:03

A ja proponuję trochę zaufania do Ojców Prowadzących! Na pewno nie będą działali pochopnie lub stronniczo w tych wątpliwych przypadkach! Niewątpliwie jest to sprawa delikatna i niełatwa...

Ps. Ja tam wolę np powiedzieć komuś od nas (np Trojanowi... zrobił mi focha, że nie może głosować), że nie ma sensu, bo ich głos raczej nie zostanie uznany, niż bawić się w jakieś kombinacje... Myślę, że także Forumowicze POLECAJĄCY kogoś, kto pisze pierwszy raz na Forum, wiedzą, czy dana osoba jest Forumowiczem, zagląda na KKForum, interesuje się nim lub czy choćby ma szansę i chęć się nim stania. Mam wielką nadzieję, że ci polecający kogoś nie będą czynili tego tylko dlatego, że jakiś ich znajomy, któremu generalnie wszystko obojętne, głosuje po myśli polecającego :? To w końcu zabawa... wcale NIE MUSI wygrać "nasza" kandydatka;)

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 stycznia 2006, 18:10

Edzia jak moglas Ale na 3 miejscu postawic :?:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 stycznia 2006, 21:15

Klaudia Ring ma co raz większe grono wielbicieli ;-)

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 10 stycznia 2006, 23:03

Gwynbleidd pisze:Edzia jak moglas Ale na 3 miejscu postawic :?:

kampanie juz chyba sie skonczyla :wink:
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 stycznia 2006, 00:42

Obowiązek potwierdzania "nowozarejestrowanych" jest dobry i stanowi podstawę oraz jedyną drogę do jakichkolwiek szans na uznanie takiego głosu.

Wybory MISS BASKET to zabawa KKforumowiczów, a nie "kumpli forumowiczów" - nie wolno głosować za "kumpla", z konta "kumpla" w imieniu "kumpla", pomagać "kumplowi" w głosowaniu itd. Jeśli "kumpel" JEST forumowiczem to niech głosuje sam - jeśli nim nie jest to nie widzę podstaw do uznania takowego głosowania.

Jeśli się zarejestrował tylko i właśnie po to by zagłosować - głos nieważny.

Wszelka pomoc "kumpelska" czyni zatem z głosu automatycznie głos nieważny - jeśli "kumpel" nie umie, nie zna się, nie zna języka - znaczy po prostu nie jest forumowiczem i udział w zabawie jest wykluczony.

Na pytanie, które głosy są "niepewne" odpowiadam: wszystkie nowych, dla ifo u "potwierdzonych" umieszczamy stosowną adnotację.

Usuwanie lub zmienianie dopisków moderatorów unieważniają głos (mamy taką sytuację w 2 przypadkach).

Nie ma znaczenia kiedy podamy listę nieważnych głosów - wciąż czekamy przecież na potwierdzanie i takowa powstanie siłą rzeczy w momencie zamknięcia zabawy.

Mam ciężko w d.... manipulowanie wynikiem, zresztą wszystko jest (będzie) oczywiste

Nie daje nic prowadzenie "tabeli" na gorąco - skoro się swój głos oddało to i tak nic się już nie da zrobić by wynik zmienic - a na wykluczeniu takowych nielegalnych koncepcji właśnie nam zależy.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 stycznia 2006, 06:41

Jednym słowem... DAMY RADĘ! :P

Wróć do „Miss Basket”