To i tak juz nie ma znaczenie, mamy wolną amerykankę jak widaćKuba pisze:w razie potrzeby mogę potwierdzić wiarygodność jednego z nowozarejestrowanych.
Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
pix pisze:Mikey pisze:To i tak juz nie ma znaczenie, mamy wolną amerykankę jak widaćKuba pisze:w razie potrzeby mogę potwierdzić wiarygodność jednego z nowozarejestrowanych.
oj, ja tu o byciu fair, a tu takie rzeczy się dzieją i to jeszcze z moją kandydatka w roli głównej![]()
![]()
Mikey pisze:To i tak juz nie ma znaczenie, mamy wolną amerykankę jak widaćKuba pisze:w razie potrzeby mogę potwierdzić wiarygodność jednego z nowozarejestrowanych.
Mikey - mylisz się i to bardzo
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
A kiedy bedzie cos wiadomo kto przeszedł a kto nie ? bo jak w ostatni dzien zostanie ogloszone kogo glosy sie nie liczą to będzie troche zalaywalo ustalaniem wyniku. Sam dla siebie tez podliczam dotychczasowe glosy i nei wiem ktore berac pod uwage a ktore nie ? kiedy to zostanie wyjasnione ?
Wygramy z Wami !!

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Konstanty Indelfons Gałcz pisze:A kiedy bedzie cos wiadomo kto przeszedł a kto nie ? bo jak w ostatni dzien zostanie ogloszone kogo glosy sie nie liczą to będzie troche zalaywalo ustalaniem wyniku. Sam dla siebie tez podliczam dotychczasowe glosy i nei wiem ktore berac pod uwage a ktore nie ? kiedy to zostanie wyjasnione ?
Po podliczeniu głosów i podaniu oficjalnych wyników, będzie podana informacja które głosy (i dlaczego) nie zostały uwzglednione (chyba że Simon ma inny pomysł
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

A ja proponuję trochę zaufania do Ojców Prowadzących! Na pewno nie będą działali pochopnie lub stronniczo w tych wątpliwych przypadkach! Niewątpliwie jest to sprawa delikatna i niełatwa...
Ps. Ja tam wolę np powiedzieć komuś od nas (np Trojanowi... zrobił mi focha, że nie może głosować), że nie ma sensu, bo ich głos raczej nie zostanie uznany, niż bawić się w jakieś kombinacje... Myślę, że także Forumowicze POLECAJĄCY kogoś, kto pisze pierwszy raz na Forum, wiedzą, czy dana osoba jest Forumowiczem, zagląda na KKForum, interesuje się nim lub czy choćby ma szansę i chęć się nim stania. Mam wielką nadzieję, że ci polecający kogoś nie będą czynili tego tylko dlatego, że jakiś ich znajomy, któremu generalnie wszystko obojętne, głosuje po myśli polecającego
To w końcu zabawa... wcale NIE MUSI wygrać "nasza" kandydatka;)
Pozdrowionka!
Ps. Ja tam wolę np powiedzieć komuś od nas (np Trojanowi... zrobił mi focha, że nie może głosować), że nie ma sensu, bo ich głos raczej nie zostanie uznany, niż bawić się w jakieś kombinacje... Myślę, że także Forumowicze POLECAJĄCY kogoś, kto pisze pierwszy raz na Forum, wiedzą, czy dana osoba jest Forumowiczem, zagląda na KKForum, interesuje się nim lub czy choćby ma szansę i chęć się nim stania. Mam wielką nadzieję, że ci polecający kogoś nie będą czynili tego tylko dlatego, że jakiś ich znajomy, któremu generalnie wszystko obojętne, głosuje po myśli polecającego
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Obowiązek potwierdzania "nowozarejestrowanych" jest dobry i stanowi podstawę oraz jedyną drogę do jakichkolwiek szans na uznanie takiego głosu.
Wybory MISS BASKET to zabawa KKforumowiczów, a nie "kumpli forumowiczów" - nie wolno głosować za "kumpla", z konta "kumpla" w imieniu "kumpla", pomagać "kumplowi" w głosowaniu itd. Jeśli "kumpel" JEST forumowiczem to niech głosuje sam - jeśli nim nie jest to nie widzę podstaw do uznania takowego głosowania.
Jeśli się zarejestrował tylko i właśnie po to by zagłosować - głos nieważny.
Wszelka pomoc "kumpelska" czyni zatem z głosu automatycznie głos nieważny - jeśli "kumpel" nie umie, nie zna się, nie zna języka - znaczy po prostu nie jest forumowiczem i udział w zabawie jest wykluczony.
Na pytanie, które głosy są "niepewne" odpowiadam: wszystkie nowych, dla ifo u "potwierdzonych" umieszczamy stosowną adnotację.
Usuwanie lub zmienianie dopisków moderatorów unieważniają głos (mamy taką sytuację w 2 przypadkach).
Nie ma znaczenia kiedy podamy listę nieważnych głosów - wciąż czekamy przecież na potwierdzanie i takowa powstanie siłą rzeczy w momencie zamknięcia zabawy.
Mam ciężko w d.... manipulowanie wynikiem, zresztą wszystko jest (będzie) oczywiste
Nie daje nic prowadzenie "tabeli" na gorąco - skoro się swój głos oddało to i tak nic się już nie da zrobić by wynik zmienic - a na wykluczeniu takowych nielegalnych koncepcji właśnie nam zależy.
Wybory MISS BASKET to zabawa KKforumowiczów, a nie "kumpli forumowiczów" - nie wolno głosować za "kumpla", z konta "kumpla" w imieniu "kumpla", pomagać "kumplowi" w głosowaniu itd. Jeśli "kumpel" JEST forumowiczem to niech głosuje sam - jeśli nim nie jest to nie widzę podstaw do uznania takowego głosowania.
Jeśli się zarejestrował tylko i właśnie po to by zagłosować - głos nieważny.
Wszelka pomoc "kumpelska" czyni zatem z głosu automatycznie głos nieważny - jeśli "kumpel" nie umie, nie zna się, nie zna języka - znaczy po prostu nie jest forumowiczem i udział w zabawie jest wykluczony.
Na pytanie, które głosy są "niepewne" odpowiadam: wszystkie nowych, dla ifo u "potwierdzonych" umieszczamy stosowną adnotację.
Usuwanie lub zmienianie dopisków moderatorów unieważniają głos (mamy taką sytuację w 2 przypadkach).
Nie ma znaczenia kiedy podamy listę nieważnych głosów - wciąż czekamy przecież na potwierdzanie i takowa powstanie siłą rzeczy w momencie zamknięcia zabawy.
Mam ciężko w d.... manipulowanie wynikiem, zresztą wszystko jest (będzie) oczywiste
Nie daje nic prowadzenie "tabeli" na gorąco - skoro się swój głos oddało to i tak nic się już nie da zrobić by wynik zmienic - a na wykluczeniu takowych nielegalnych koncepcji właśnie nam zależy.