foto: odra.e-basket.pl
Moderator: qBK
qiero pisze:Piotro pisze:jednak co powie Piotro to powiea tak w ogole to ona juz zaczela treningu z druzyna?
ona już zagrała w Pabianicach
Adam pisze:A może jakieś szczegóły dlaczego się nią tak zachwycacie? Statystyki ma raczej niepowalające... że by nie powiedzieć - beznadziejne. Co to za center, który robi 2 zbiórki przez 20 minut?
qiero pisze:Adam pisze:A może jakieś szczegóły dlaczego się nią tak zachwycacie? Statystyki ma raczej niepowalające... że by nie powiedzieć - beznadziejne. Co to za center, który robi 2 zbiórki przez 20 minut?
ja jej nie widziałem, ale pewnym usprawiedliwieniem może być fakt, że przyjechała do Brzegu dzień przed meczem.
Adam pisze:Nie wydaje mi się, żeby przyjazd do Brzegu czy zgranie z drużyną miały wpływ na to, że się zbiera 2 piłki przez 20 minut. Nie jechała przecież z Władywostoka... Macie rację - okaże się w sobotę czy KK będzie się po meczu chwalił, że ją znalazł... czy będzie się tłumaczył, że mu ją do Brzegu Algis przysłał a ona się nie może odnaleźć...
Adam pisze:Nie wydaje mi się, żeby przyjazd do Brzegu czy zgranie z drużyną miały wpływ na to, że się zbiera 2 piłki przez 20 minut. Nie jechała przecież z Władywostoka...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość