Elena Chebotova

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Elena Chebotova

Postautor: MARIO » 09 stycznia 2006, 12:00

Pozwoliłem sobie na założenie osobnego tematu dotyczącego naszej nowej zawodniczki. Po tym co zaprezentowała w Pabianicach jestem zdania, że będzie bardzo przydatnym ogniwem naszej drużyny. Większość brzeskich kibiców Elenę w akcji zobaczy dopiero w najbliższą sobotę w pojedynku z Meblotapem, ale już można stwierdzić, że jest to zupełnie inny zawodnik aniżeli Agnieszka Pietraszek, którą Elena ma zastąpić w zespole. Myślę, że Ci którzy mielie przyjemność oglądania meczu w Pabianicach potwierdzą moje zdanie.

Obrazek

foto: odra.e-basket.pl
..you got to lose, to know how to win..

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 09 stycznia 2006, 14:16

Jest sympatyczna, się stara i chce! :D

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 09 stycznia 2006, 14:27

Zgodze się z z poprzednikami :!: Bardzo sympatyczna dziewczyna :!: Kompletnie inna od Agnieszki Pietraszek jeśli chodzi o grę :!: Szkoda że nic nie czai po Polsku ale sie nauczy :lol: Bedzie na pewno bardzo przydatna a to za sprawą swej szybkości i dynamiki.Jednym słowem jak dla mnie udany transfer :!: Oby było tak dalej :!:
Ja go znam to jest ten no...:)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 09 stycznia 2006, 14:55

Jestem pewien ze bedzie lepsza od A.Pietraszek bo ostatnio to nie jest trudne by reprezentowac lepsza forme od niej
Obrazek

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 09 stycznia 2006, 20:47

Piotro pisze:Jestem pewien ze bedzie lepsza od A.Pietraszek bo ostatnio to nie jest trudne by reprezentowac lepsza forme od niej

heheh to jest pewne ;)
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 09 stycznia 2006, 21:30

jednak co powie Piotro to powie :wink: a tak w ogole to ona juz zaczela treningu z druzyna?
Obrazek

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 09 stycznia 2006, 22:15

Piotro pisze:jednak co powie Piotro to powie :wink: a tak w ogole to ona juz zaczela treningu z druzyna?

ona już zagrała w Pabianicach
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 09 stycznia 2006, 22:37

qiero pisze:
Piotro pisze:jednak co powie Piotro to powie :wink: a tak w ogole to ona juz zaczela treningu z druzyna?

ona już zagrała w Pabianicach

..i sypnęła niezłą "trójkę" 8)

Elena ma nawet już nową ksywkę, która wynikła zupełnie spontanicznie - Młody był pod takim wrażeniem gry Eleny, że wykrzyknął: "nowa! nowa!" :wink: mi tam się podoba.

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 09 stycznia 2006, 23:00

Zgadzam sie z wszystkimi tymi opiniami :P :P a oprócz tego co juz wymieniliście to jest jeszcze gra w obronie i sądze ze w tym elemęcie gry Elena radzi sobie znakomicie , walczy pod tablicami i jest bardzo ambitna i bardzo dynamiczna jak na centra :shock: :shock: :P Pozdrawiam :P 8)

Adam
Żak

Postautor: Adam » 10 stycznia 2006, 19:00

A może jakieś szczegóły dlaczego się nią tak zachwycacie? Statystyki ma raczej niepowalające... że by nie powiedzieć - beznadziejne. Co to za center, który robi 2 zbiórki przez 20 minut? :?

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 10 stycznia 2006, 19:15

Adam pisze:A może jakieś szczegóły dlaczego się nią tak zachwycacie? Statystyki ma raczej niepowalające... że by nie powiedzieć - beznadziejne. Co to za center, który robi 2 zbiórki przez 20 minut? :?

ja jej nie widziałem, ale pewnym usprawiedliwieniem może być fakt, że przyjechała do Brzegu dzień przed meczem.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 10 stycznia 2006, 19:17

qiero pisze:
Adam pisze:A może jakieś szczegóły dlaczego się nią tak zachwycacie? Statystyki ma raczej niepowalające... że by nie powiedzieć - beznadziejne. Co to za center, który robi 2 zbiórki przez 20 minut? :?

ja jej nie widziałem, ale pewnym usprawiedliwieniem może być fakt, że przyjechała do Brzegu dzień przed meczem.

Dokładnie tak i niemożna jeszcze o niej nic mówic okarze sie jak gra z biegiem czasu.
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Adam
Żak

Postautor: Adam » 10 stycznia 2006, 19:29

Nie wydaje mi się, żeby przyjazd do Brzegu czy zgranie z drużyną miały wpływ na to, że się zbiera 2 piłki przez 20 minut. Nie jechała przecież z Władywostoka... Macie rację - okaże się w sobotę czy KK będzie się po meczu chwalił, że ją znalazł... czy będzie się tłumaczył, że mu ją do Brzegu Algis przysłał a ona się nie może odnaleźć...

Wojtek nzlg

Postautor: Wojtek nzlg » 10 stycznia 2006, 23:47

Adam pisze:Nie wydaje mi się, żeby przyjazd do Brzegu czy zgranie z drużyną miały wpływ na to, że się zbiera 2 piłki przez 20 minut. Nie jechała przecież z Władywostoka... Macie rację - okaże się w sobotę czy KK będzie się po meczu chwalił, że ją znalazł... czy będzie się tłumaczył, że mu ją do Brzegu Algis przysłał a ona się nie może odnaleźć...

Masz Adamie racje!! jak zwykle jak bedzie zle to będzie głupie tłumaczenie.... a jak dobrze to że KK cud sprawił!! pozdro 4 all

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 11 stycznia 2006, 08:49

Adam pisze:Nie wydaje mi się, żeby przyjazd do Brzegu czy zgranie z drużyną miały wpływ na to, że się zbiera 2 piłki przez 20 minut. Nie jechała przecież z Władywostoka...

Adamie, jedna kwestia - jak center ma zbierać, skoro koleżanki grały na wysokim procencie skuteczności, i przez dwie pierwsze kwarty niemal wszystko co rzuciły to wpadało..

Wróć do „KS Odra Brzeg”