GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!
OLIMPIA POZNAŃ - MUKS Poznań (juniorki starsze) 88:61
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
OLIMPIA POZNAŃ - MUKS Poznań (juniorki starsze) 88:61
WIELKI MECZ OLIMPII!!! Nie mam sił, by się rozpisywać w tej chwili... po prostu... DZIĘKUJEMY!!!:) Poprostu REWELA:) Od stanu bodajże 28:34 istniał tylko jeden zespół... wystarczy napisać, że było 72:42 i więcej:) Warto też podkreslić doskonałą grę w NASZYCH (
hehe) barwach Dominiki Nawrotek, której dwa punkty w meczu dla MUKSa i furrora robiona na parkiecie pokazały wyraznie kto RZĄDZI W POZNANIU!!! Co.. zdziwiona?:)
GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!
GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2006, 00:30 przez Seba, łącznie zmieniany 2 razy.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Żołnierz1
Re: Olimpia Poznań - MUKS Poznań (juniorki starsze) 88:61
Ja już się wpisałem w innym miejscu. więc tylko napiszę dwa zdania. Dzięki dziewczyny i.............. Najtol. Było dobrze. Bardzo dobrze. Jesteś lepsza. Od kogo? Domyśl się?
-
gość
- Czarny1975
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
Żołnierz1
-
Gość
mati pisze:ciekawe coś też mi sie obiło o uszy...ale żeby póscic...eee![]()
![]()
Podobno panna ma dosyć już kołchozu. Poza tym jeżeli MUKS ma awansować w tym składzie, to lepiej dać sobie spokój. I ty się kieruje nie odrzucając propozycje z Torunia. ciekawe co na to nasz ulubieniec? Jak mniemam robi dobrą minę do złej gry.
Rybak pisze:(...)
Ps:miło było wkońcu troszkę zedrzeć sobie głos dopingując Olimpię
No Staryyyy... teraz to już myślę, że tak co mecz! Jak widzisz dopingując przynosisz szczęście dziewczynom, więc... nie ma odwrotu;) hihi...Nio i mam nadzieję, że niedziela wypali?;) Naprawdę warto, bo będą jaja...
Pozdro dla Ciebie i kolegów:)
No myślę, że dziś sam mecz i doskonała gra naszych zawodniczek mobilizowała do dopingu nie tylko nas...
A mam nadzieję, że z czasem więcej osób się dołączy... a zawodniczki odwdzięczą się wtedy jeszcze lepszą postawą... zmiotą muksy 120:10
hihihihihi
Pozdrowionka i WALCZ o niedzielę!!!:)))))
Pozdrowionka i WALCZ o niedzielę!!!:)))))
-
Gość
Anonymous pisze:Wielkie gratki za wygrany mecz dziewczyny !!! Oby tak dalej.Zycze powodzenia w Lesznie.Serdeczne pozdrowienia dla Trenerow,dziewczyn i kibicow z Poznania (tych z Olimpii hehe )
Bardzo dziękuję za POZDROWIENIA w imieniu kibiców (tych z Olimpii... hehe...
I jeszcze kwestia formalna - od dziś dodany został trzeci "Modelarz" (hihi) do Podforum Olimpii... powodem jest zalatanie obu pełniących już te funkcję i koniecznością ściślejszego pilnowania porządku na KKForum! Bury wielkie GRATULACJE!!!
Pozdrowionka!!!
NA LESZNOOOOOOOOOOOOOO.... hihi