OLIMPIA POZNAŃ - MUKS Poznań (juniorki starsze) 88:61

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

OLIMPIA POZNAŃ - MUKS Poznań (juniorki starsze) 88:61

Postautor: Seba » 11 stycznia 2006, 20:46

WIELKI MECZ OLIMPII!!! Nie mam sił, by się rozpisywać w tej chwili... po prostu... DZIĘKUJEMY!!!:) Poprostu REWELA:) Od stanu bodajże 28:34 istniał tylko jeden zespół... wystarczy napisać, że było 72:42 i więcej:) Warto też podkreslić doskonałą grę w NASZYCH ( ;) hehe) barwach Dominiki Nawrotek, której dwa punkty w meczu dla MUKSa i furrora robiona na parkiecie pokazały wyraznie kto RZĄDZI W POZNANIU!!! Co.. zdziwiona?:)

GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2006, 00:30 przez Seba, łącznie zmieniany 2 razy.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Żołnierz1

Re: Olimpia Poznań - MUKS Poznań (juniorki starsze) 88:61

Postautor: Żołnierz1 » 11 stycznia 2006, 21:11

Ja już się wpisałem w innym miejscu. więc tylko napiszę dwa zdania. Dzięki dziewczyny i.............. Najtol. Było dobrze. Bardzo dobrze. Jesteś lepsza. Od kogo? Domyśl się?

gość

Postautor: gość » 11 stycznia 2006, 21:13

Gratulacje dla zawodniczek Olimpii,ich trenera i oczywiście kibiców.
Może wreście ktoś w Poznaniu coś zrozumie i pomoże temu zespołowi
samodzielnie się rozwijać,awansować .

Awatar użytkownika
Czarny1975
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Czarny1975 » 11 stycznia 2006, 22:01

Brawo Agata, brawo dziewczyny. Mam nadzieje, że w Lesznie również zostawicie serce na parkiecie! W Poznaniu tylko OLIMPIA!!!!
Starzy ludzie mówią: Tylko ziemia przetrwa.
Nie mylą się. Mówią prawdę!

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 11 stycznia 2006, 22:17

Seba to prawda co mówił ojciec jednej panienki z MUKSa ,że panna S dostała propozycje z Torunia? Już ucieka? hihihi

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 11 stycznia 2006, 22:32

ciekawe coś też mi sie obiło o uszy...ale żeby póscic...eee :D :D :D

Gość

Postautor: Gość » 11 stycznia 2006, 22:52

mati pisze:ciekawe coś też mi sie obiło o uszy...ale żeby póscic...eee :D :D :D

Podobno panna ma dosyć już kołchozu. Poza tym jeżeli MUKS ma awansować w tym składzie, to lepiej dać sobie spokój. I ty się kieruje nie odrzucając propozycje z Torunia. ciekawe co na to nasz ulubieniec? Jak mniemam robi dobrą minę do złej gry.

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 11 stycznia 2006, 23:21

Rewanż o 14 w poniedziałek!!!!!!! Przyjdziemy przyjdziemy. PAJĄK THE BEST!!!!!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 stycznia 2006, 23:26

Rewanż jak rewanż... ważniejsze, że w niedzielę do Leszna;) WSZYSCY NA LESZNO!!! hihi..

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 11 stycznia 2006, 23:32

Meczyk zajeb... :) Dziewczyny zagrały świetne,szczególnie efektowne wejście Kasi Białasik.Jedyne co mnie rozbawiło to wpuszczenie Bogny P.,Bogny G. i Isi na 11 sekund przed końcem... :?
Ps:miło było wkońcu troszkę zedrzeć sobie głos dopingując Olimpię :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 stycznia 2006, 23:37

Rybak pisze:(...)
Ps:miło było wkońcu troszkę zedrzeć sobie głos dopingując Olimpię :D

No Staryyyy... teraz to już myślę, że tak co mecz! Jak widzisz dopingując przynosisz szczęście dziewczynom, więc... nie ma odwrotu;) hihi...Nio i mam nadzieję, że niedziela wypali?;) Naprawdę warto, bo będą jaja... :P

Pozdro dla Ciebie i kolegów:)

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 11 stycznia 2006, 23:39

No także mam taką nadzieję, ale jak narazie musze zmotywować resztę do dopingu :wink:
No a w niedziele postaram się ale nic nie obiecuje :?

Pozdro!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 stycznia 2006, 00:03

No myślę, że dziś sam mecz i doskonała gra naszych zawodniczek mobilizowała do dopingu nie tylko nas... ;) A mam nadzieję, że z czasem więcej osób się dołączy... a zawodniczki odwdzięczą się wtedy jeszcze lepszą postawą... zmiotą muksy 120:10 ;) hihihihihi

Pozdrowionka i WALCZ o niedzielę!!!:)))))

Gość

Postautor: Gość » 12 stycznia 2006, 12:12

Wielkie gratki za wygrany mecz dziewczyny !!! Oby tak dalej.Zycze powodzenia w Lesznie.Serdeczne pozdrowienia dla Trenerow,dziewczyn i kibicow z Poznania (tych z Olimpii hehe ) ;-)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 stycznia 2006, 13:59

Anonymous pisze:Wielkie gratki za wygrany mecz dziewczyny !!! Oby tak dalej.Zycze powodzenia w Lesznie.Serdeczne pozdrowienia dla Trenerow,dziewczyn i kibicow z Poznania (tych z Olimpii hehe ) ;-)

Bardzo dziękuję za POZDROWIENIA w imieniu kibiców (tych z Olimpii... hehe... ;) )... powodzenia ;)

I jeszcze kwestia formalna - od dziś dodany został trzeci "Modelarz" (hihi) do Podforum Olimpii... powodem jest zalatanie obu pełniących już te funkcję i koniecznością ściślejszego pilnowania porządku na KKForum! Bury wielkie GRATULACJE!!! :P

Pozdrowionka!!!

NA LESZNOOOOOOOOOOOOOO.... hihi

Wróć do „Inne kluby”