ŁKS Siemens AGD Łódź - AZS PWSZ Gorzów

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 14 stycznia 2006, 23:36

no wow !! no jestem w lekkim szoku !!

gratuluję ełksie, ale niespodziewałam się, że możecie wygrac z Gorzowem !! no wow !! gratki !!

a AZS brać się do roboty !! :twisted:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 14 stycznia 2006, 23:40

Gratulacje dla zwycieskiego ŁKS-u.
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Marcin1010
Amator

Postautor: Marcin1010 » 14 stycznia 2006, 23:53

Gdyby Agnieszka grala nie byloby tematu...szkoda....

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 15 stycznia 2006, 00:13

Marcin1010 pisze:Gdyby Agnieszka grala nie byloby tematu...szkoda....

A właśnie, dlaczego nie grała ? :roll:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 stycznia 2006, 00:29

Ostrzeżenie dla wszystkich uczestników "dyskusji", której zawartość zblizoną do rynsztoka właśnie skończyłem usuwać... jeżeli powtórzy się to choćby w jednym wpisie... wiadomo!

Proszę również o nie wklejanie na tym forum linków do jakiegoś tam innego forum... i najlepiej o nie zajmowanie się głupotami pisanymi gdzies indziej... własnych jak widać tu nie brakuje, więc po co przenosić tu jeszcze obce;) Zwłaszcza, że nie wiem czego się spodziewaliscie... ze pojawi się tam szczery tekst z gratulacjami dla zwycięższczyń? ;) Bez przesady... zaskoczenia nie ma, więc nie widzę zupełnie powodu dyskusji o tym, co piszą gdzieś tam... nio i tradycjnie dziwię się, że Wam się chce tam wogóle jeszcze wchodzić :shock:

WIELKIE GRATKI dla ŁKSu!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 15 stycznia 2006, 00:32

Aaaaa....... no i bym zapomniał.
Gratulacje dla ŁKS-u :!:

I szczególne pozdrowienia dla Norberta i Mikeya, za to że cały czas wydzwaniali do mnie i nie mogłem się skupić na dopingu :twisted: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 15 stycznia 2006, 00:32

ja mam tylko jedno pytanie "oftop" - dlaczego Seba nie reagujesz/nie zareagowałeś w podobnym tonie w temacie o meczu Euro Lotosu? sama antypatioa do klubu, działaczy, kibiców nie powinna być przesłanką do tolerancji. Jako moderator powinieneś działać :P
"Oto jest miłość.

Alexx
Amator

Postautor: Alexx » 15 stycznia 2006, 00:34

Waldi pisze:
Marcin1010 pisze:Gdyby Agnieszka grala nie byloby tematu...szkoda....

A właśnie, dlaczego nie grała ? :roll:

Niestety ta dziewczyna jest bardzo kontuzyjna ,To prawie cud że grała całą pierwszą rundę. Z tego co słyszałem to ma problemy z kolanami i w najgorszym przypadku nie zobaczymy jej do końca sezonu czego jej nie życzę.
Jeszcze trochę a Gorzów będzie musiał grać tylko jedną piątką albo sięgać po zawodniczki z głebokich rezerw

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 stycznia 2006, 00:35

Edzia pisze:ja mam tylko jedno pytanie "oftop" - dlaczego Seba nie reagujesz/nie zareagowałeś w podobnym tonie w temacie o meczu Euro Lotosu? sama antypatioa do klubu, działaczy, kibiców nie powinna być przesłanką do tolerancji. Jako moderator powinieneś działać :P

????? Na które słowa??? Antypatia nie jest powodem do usuwania postów!!! Czytałaś dyskusję tutaj???? No to trochę pomyślunku... a jak się nie podoba to moralizuj na innym Forum... Powodzenia!... I nie jestem Moderatorem... Po za tym obaj uczestnicy tamtej dyskusji wiedzą doskonale, że następny raz zakończy się tak samo, jak w tym przypadku... a na dodatek rozpoczął ją kibic związany z tą antypatią :lol:

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 15 stycznia 2006, 00:38

Gdyby była Szott to... byłoby nam duzo trudniej - to bez wątpliwości, ale fakty sa takie jakie są, zatem mozna tylko sobie pogdybać. Ino po co? :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 stycznia 2006, 00:46

No tak mozemy sobie pogdybac co by było gdyby Szott grała. Jka powiedział majo z pewnościa było o wile ciężej...nieprawdopodobnie ciężej. Z drugiej strony co by było gdyby zagrała kontuzjowana Jugolka? A co by było gdyby Kangur wcześniej postanowił wróciić do Łodzi? 8) Dzieki za gratulacje z Polski.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 15 stycznia 2006, 00:57

A może jakby grała, to ŁKS byłby lepiej ustawiony pod mecz, a i AZS prezentowałby o wiele mniej urozmoicony zestaw rozwiązań ofensywnych?
A może jakby grała, to by zeszła z kontuzją w 5 minucie i AZS zupełnie nie przygotowany na wariant gry całkowicie bez Szott przegrałby 15-ma?
A może miałaby dziś fatalny dzień i 20% z gry i kupę strat?

Przedruk z www.lkskosz.liga.pl - swoje napiszę później bo na razie piję soczek ze sfermentowanych owoców i mi się nie chce dłubać...:

http://www.lkskosz.liga.pl/news.php?id=917
ŁKS - AZS PWSZ Gorzów 89 : 78 po dogrywce.

Pasjonujęce widowisko obejrzeli kibice, którzy wybrali się na sobotnie spotkanie koszykarek Łódzkiego Klubu Sportowego z AZS PWSZ Gorzów. W opiniach przedmeczowych łodzianki nie były faworytkami, ale szanse „na papierze” wyrównały się, gdy okazało się, że w składzie gości nie widnieje nazwisko Szott. Liderka drużyny gorzowskiej dostała bowiem kilka dni odpoczynku od gry, albowiem odezwała się kontuzja kolana i trener Dariusz Maciejeswki słusznie nie ryzykował zdrowia zawodniczki.
Pierwsze minuty to wyrównana gra, ale koncówka I kwarty należała zdecydowanie do gości. Również druga kwarta meczu nie wróżyła nic dobrego dla Łódzkiego Klubu Sportowego. Jednak w trzeciej części nastąpił zryw naszych dziewcząt i kilkupunktowa przewaga gorzowianek dosyć szybko została zniwelowana. W tym momencie wydawało było, że o zwyciestwie którejś z drużyn zadecyduje końcówka. Jednak to ŁKS na koniec III kwarty uzyskał 10 punktowe prowadzenie..., które prawie całkowicie roztrwonił już po 70 sekundach gry ostatnie części. Kibice pod koniec meczu ponownie odzyskali wiarę w zwyciestwo, gdy przewaga ŁKS wzrosła do 5 punktów. Jednak w tym momencie dwa doskonałe kolejne rzuty oddała Karpińska doprowadzając ostatecznie do dogrywki.
Całe szczęście dla ŁKS-u, na początku dodatkowych 5 minut ta zawodniczka popełniła piąte przewinienie i od tego momentu ŁKS niepodzielnie panował na boisku, ostatecznie wygrywajac ten dramatyczny mecz.
Trudno wyróżnić poszczególne zawodniczki, gdyż wszystkie włożyły w to spotkanie maksimum wysiłku i jak powiedział trener Mirosław Trześniewski, niektóre zrozumiały wreszcie że siła tkwi w kolektywie.
Bardzo dobrze zaprezentowała się łódzikiej publiczności Katarzyna Kenig, która mimo kilku błędów i tak zdobyła 26 punktów. Praktycznie nie do zatrzymania była Birute Dominauskaite, która oprócz wspaniałej serii celnych rzutów za trzy zagrała bardzo mocno w obronie, przechwytując piłkę w decydujących momentach. Kolejny dobry mecz zanotowały Magda Włodarska i Katarina Hrickova. Kilka udanych akcji miała również Elena Czernyj.
Również kibice Łódzkiego Klubu Sportowego pokazali się z jak najlepszej strony, dopingując wspaniale przez cały mecz. Brawa dla koszykarek i kibiców!

dziki

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 stycznia 2006, 01:03

KIlka fotek z konferencji prasowej

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2006, 01:24 przez Mikey, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 15 stycznia 2006, 01:04

a Trześniak to komu szalik zarąbał? :P :lol:
"Oto jest miłość.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 stycznia 2006, 01:09

Czy jak przegrywa to też zakłada szalik?;) hihi... tak szczerze, to wygląda jakby trochę czuł się w nim nieswojo ... taki skulony jakiś... :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”