ŁKS Siemens AGD Łódź - AZS PWSZ Gorzów

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 15 stycznia 2006, 01:13

no co chcesz - ja np. też byłem "skulony" bo szykowałem się do jak najlepszego skoku do baru... :D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 stycznia 2006, 01:26

simon pisze:no co chcesz - ja np. też byłem "skulony" bo szykowałem się do jak najlepszego skoku do baru... :D

A oto jego słynny skok na bar... :lol: Co to za krowa co dużo ryczy a soczek pija.... :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 15 stycznia 2006, 01:52

trala lala - nie jestem czarny i nie nazywam się Nolan, to soczek wychlipałem żeby inteligentnie porozmawiać (ale widać nie było warto) - a "skok na bar" nie dotyczył Pierrota... :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 15 stycznia 2006, 11:29

Gorzow dal ciala w tym meczu..A ŁKS..No coz..zobaczymy czy to zwyciestwo pociagnie za soba inne,bo..Po tym co widzialam wczoraj to jest masa elementow nad ktorymi trza popracowac..
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Marcin1010
Amator

Postautor: Marcin1010 » 15 stycznia 2006, 11:39

Napisal:Niestety ta dziewczyna jest bardzo kontuzyjna ,To prawie cud że grała całą pierwszą rundę. Z tego co słyszałem to ma problemy z kolanami i w najgorszym przypadku nie zobaczymy jej do końca sezonu czego jej nie życzę.
Jeszcze trochę a Gorzów będzie musiał grać tylko jedną piątką albo sięgać po zawodniczki z głebokich rezerw

Co Ty mozesz widziec o tym czy ona jest kontuzjogenna czy nie...narazie nic nie wiadomo.On z tego co wiem to jest jedna z najlepszych koszykarek w Polsce i pomimo ze jaj kolano pobolewa to zamiata ta lige ze srednia ponad 23 pkt i ponad 7 zb...

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 15 stycznia 2006, 12:11

No dobra - nic nie ujmując talentowi - ale nie zaczynaj wciskać, że Szottka nie jest kontuzyjna...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 stycznia 2006, 13:43

Marcin1010 pisze:Co Ty mozesz widziec o tym czy ona jest kontuzjogenna czy nie...narazie nic nie wiadomo.On z tego co wiem to jest jedna z najlepszych koszykarek w Polsce i pomimo ze jaj kolano pobolewa to zamiata ta lige ze srednia ponad 23 pkt i ponad 7 zb...
Twoja wypowiedź nijak trzyma sie kupy. Co ma fakt kontuzji do bycia dobra koszykarką? Skoro sam trener Gorzowa w rozmowie zx nami po meczu stwierdził ze podjął z Szott wspólna decyzję o zatrzymaniou jej w domu z uwagi na zbytnie przeciążenie z powodu niewyleczonej do końca kontuzji wsp[ominając równocześnie ze jeśli będzie to konieczne dla jej zdrowia to bedzie odpoczywac od gry bardzo długo to ja nie widze dlaczego mam mu nie wierzyć. I co ma do tego fakt że rzuca 23 pkt i miewa po 7 zbiórek?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 15 stycznia 2006, 14:53

Nie wiem czy kontuzje kolana da sie kiedykolwiek do koca wyleczyc...
Troche smuci fakt, ze trener nie dal pograc Zalesiakowej, tzn mnie smuci mam nadzieje, ze jeszcze kogos tez :lol:
Nie ma co gdybac jaki bylby wynik gdyby grala Agnieszka, moze lepiej warto sie zastanowic, co by bylo jakbysmy juz standardowo nie dali ciala w 3 kwarcie. Wiadomo bylo, ze dlugo z taka obrona jak w 1 polowie nei pociagna, tzn mam nadzieje ze bylo wiadomo :wink:
Fair playa nie komentuje bo mam go w dupie 8)
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Marcin1010
Amator

Postautor: Marcin1010 » 15 stycznia 2006, 18:01

Tzn ja nie mowie ze nie jest kontuzjowana bo mam wszytsko z pierwszej reki ale mowie ze nie jest zawodniczka kontuzjogenna.A statsy podalem przy okazji bo bardzo ja cenie jako zawodniczke ....

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 15 stycznia 2006, 18:35

Marcin - złego słowa o jej umiejętnościach nie dam powiedzieć - ale faktem jest że taki z niej trochę "Olisadebe"... (jeśli chodzi o kolano)

Wiadomo bylo, ze dlugo z taka obrona jak w 1 polowie nei pociagna, tzn mam nadzieje ze bylo wiadomo

było, było wiadomo - w przyrodzie wszystko jest naczyniami połączonymi - jak się wychodzi "zoną" w 1 kwarcie to trzeba mieć 12 zawodniczek do grania albo niewiarygodnie słabego rywala...

Marcin1010
Amator

Postautor: Marcin1010 » 15 stycznia 2006, 19:58

Dlatego ze jej zle je zrobili....

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 15 stycznia 2006, 21:01

Gorzowianki Zbyt długo grały strefą to fakt. Na to najlepsza metoda jest "dystans", ŁKS próbował, wchodziło jak nigdy i wygrały. Gdyby nie siedziały im "tróje" to w zyciu nie rozbiłyby tej strefy... byłoby tzw walenie głową w mur... Bo to z całym szacunkiem słabo poukładany zespół, podawały tam gdzie wolne, wyglądało to szybko ale chaotycznie. Jednak czapki z głów za tą skuteczność... bodaj 13 celnych zza 6,25.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 stycznia 2006, 21:52

oprawca pisze:Gorzowianki Zbyt długo grały strefą to fakt. Na to najlepsza metoda jest "dystans", ŁKS próbował, wchodziło jak nigdy i wygrały. Gdyby nie siedziały im "tróje" to w zyciu nie rozbiłyby tej strefy... byłoby tzw walenie głową w mur... Bo to z całym szacunkiem słabo poukładany zespół, podawały tam gdzie wolne, wyglądało to szybko ale chaotycznie. Jednak czapki z głów za tą skuteczność... bodaj 13 celnych zza 6,25.
Akurat w przypadku ŁKS mówienie jak nigdy co do skuteczności za trzy nie jest właściwe bo w czym jak w czym ale w trójkach dzięki Birbe zawsze byliśmy w czołówce. Zespół był wczoraj poukładany bardzo dobrze i tu bym powiedział własnie że "jak nigdy". Trójki nie były dziełem przypadku tylko doskonale rozrzuconej piły po obwodzie, która chodziła idealnie jak po sznurku...jesli Ty widziałeś w tym chaos...no cóż zawsze tak można to sobie wytłumaczyć...
Obrazek

Obrazek

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 15 stycznia 2006, 21:53

Marcin1010 pisze:Tzn ja nie mowie ze nie jest kontuzjowana bo mam wszytsko z pierwszej reki ale mowie ze nie jest zawodniczka kontuzjogenna. ....

Tzn. ja nie mówię, że nie jest kontuzjowana bo mam wszystko z którejśtam ręki (?????? :? ) ale mówię że jest! zawodniczką kontuzjogenną. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 15 stycznia 2006, 21:57

Bez obrazy dla Agnieszki, ale ona nie jest zawodniczka kontuzjogenna, ona po prostu ma caly czas kontuzje, ktora czasem boli torche mniej, a czasem troche wiecej :wink:
Moja uwaga, moze i glupia :lol: jak juz tak mocno cisniemy w 1 polowie, to odjedzimy tak rywalkom, zeby im sie odechcialo grac i bedzie z glowy :D
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”