Zarys portalu gotowy
Moderator: Moderatorzy
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zarys portalu gotowy
Jeżeli chcecie możecie obejżeć szkielet portalu jaki chciałbym żebyśmy stworzyli, który będzie służył do podawania sprawdzonych informacji podawanych np, na forum. Znajdziecie tam również link do prostego ale bardzo przyjaznego chata na którym będziemy mogli prowadzić nasze spotkania!
I od razu prośba do wszystkich. Trzeba zrobić jakiś baner do portalu, loga do forum oraz do chata. Jeżeli ktoś ma ochotę to niech się tym zajmie.
Oto link http://www.kosz.webd.pl/portal/index.php
Zapraszam do dyskusji - co poprawić, co dodać co usunąć!
Pozdro
I od razu prośba do wszystkich. Trzeba zrobić jakiś baner do portalu, loga do forum oraz do chata. Jeżeli ktoś ma ochotę to niech się tym zajmie.
Oto link http://www.kosz.webd.pl/portal/index.php
Zapraszam do dyskusji - co poprawić, co dodać co usunąć!
Pozdro
ogolnie bardzo fajnie, ale:
1. zdaje sobie sprawe, ze to tylko zarys, ale musimy przyjac jakas koncepcje kolorystyczna, w jakiej zoastanie utrzymane forum i portal. to kolory sa jakies takie bezplciowe...
2. brakuje mi troche (na wzor e-basketu) tabel ligowych (STBL, 1liga, WNBA)
3. dzialy umiescilbym poziomo pod banerem, pprzez co zrobiloby sie miejsce np na tabele
to tak na szybko
pozdro
1. zdaje sobie sprawe, ze to tylko zarys, ale musimy przyjac jakas koncepcje kolorystyczna, w jakiej zoastanie utrzymane forum i portal. to kolory sa jakies takie bezplciowe...
2. brakuje mi troche (na wzor e-basketu) tabel ligowych (STBL, 1liga, WNBA)
3. dzialy umiescilbym poziomo pod banerem, pprzez co zrobiloby sie miejsce np na tabele
to tak na szybko
pozdro
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz!
Mam nadzieje że znajdzie się chętny do zrobienia banera i jakiegoś logo kkforum z adresem www.kkforum.pl w nazwie. No i oczywiście potrzeba jeszcze zrobić jakąś fajną stronke główną - wejściową skąd będzie następowało przekierowanie albo na portal albo od razu na forum!
Pozdro
Mam nadzieje że znajdzie się chętny do zrobienia banera i jakiegoś logo kkforum z adresem www.kkforum.pl w nazwie. No i oczywiście potrzeba jeszcze zrobić jakąś fajną stronke główną - wejściową skąd będzie następowało przekierowanie albo na portal albo od razu na forum!
Pozdro
Bardzo fajna rzecz
Co do spraw graficznych - ja niestety znam się na tym średnio (co widać na mojej stronie zresztą
), więc nie mogę się podjąć dzieła "ozdobienia" Portalu. Myślę jednak, że wśród Forumowiczów znajduje się tylu wybitnie uzdolnionych Artystów, że z łatwością uda Ci się Viallos dokończyć dzieła.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Bardzo fajna rzeczCo do spraw graficznych - ja niestety znam się na tym średnio (co widać na mojej stronie zresztą
), więc nie mogę się podjąć dzieła "ozdobienia" Portalu. Myślę jednak, że wśród Forumowiczów znajduje się tylu wybitnie uzdolnionych Artystów, że z łatwością uda Ci się Viallos dokończyć dzieła.
Pozdrawiam!
Ja znam takiego jednego forumowicza mistrza grafiki. Mieszka nawet w tym samym mieście co ja, tylko na drugim końcu. Mickiewicz i Małysz noszą jego imię...
MARIO pisze:Seba pisze:Bardzo fajna rzeczCo do spraw graficznych - ja niestety znam się na tym średnio (co widać na mojej stronie zresztą
Pozdrawiam!
Ja znam takiego jednego forumowicza mistrza grafiki. Mieszka nawet w tym samym mieście co ja, tylko na drugim końcu. Mickiewicz i Małysz noszą jego imię...![]()
![]()
Popieram
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”