Zarys portalu gotowy

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Zarys portalu gotowy

Postautor: Viallos » 13 czerwca 2004, 23:22

Jeżeli chcecie możecie obejżeć szkielet portalu jaki chciałbym żebyśmy stworzyli, który będzie służył do podawania sprawdzonych informacji podawanych np, na forum. Znajdziecie tam również link do prostego ale bardzo przyjaznego chata na którym będziemy mogli prowadzić nasze spotkania!

I od razu prośba do wszystkich. Trzeba zrobić jakiś baner do portalu, loga do forum oraz do chata. Jeżeli ktoś ma ochotę to niech się tym zajmie.

Oto link http://www.kosz.webd.pl/portal/index.php

Zapraszam do dyskusji - co poprawić, co dodać co usunąć!

Pozdro

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 14 czerwca 2004, 00:05

ogolnie calkiem spoko :D

Jesli chodzi o czata, to wole Polchat

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 14 czerwca 2004, 07:00

Co do czata, to chyba faktycznie lepszy Polchat.

· Co to jest koszykówka?

Koszykówka to gra zespołowa, polegająca na wrzucaniu piłki do wysoko umieszczonego kosza.

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 14 czerwca 2004, 07:44

Bardzo spoko, a najbarzdziej podoba mi się banner, myślę że może zostać taki jak teraz :lol: :wink:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 14 czerwca 2004, 09:01

Myślę, że spoko! Damy radę :P

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 14 czerwca 2004, 09:12

Macie już chat polchatu zainstalowany na stronce!
Teraz tylko musimy ustalić godziny spotkań :-)

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 14 czerwca 2004, 10:29

ogolnie bardzo fajnie, ale:
1. zdaje sobie sprawe, ze to tylko zarys, ale musimy przyjac jakas koncepcje kolorystyczna, w jakiej zoastanie utrzymane forum i portal. to kolory sa jakies takie bezplciowe...
2. brakuje mi troche (na wzor e-basketu) tabel ligowych (STBL, 1liga, WNBA)
3. dzialy umiescilbym poziomo pod banerem, pprzez co zrobiloby sie miejsce np na tabele

to tak na szybko :wink:
pozdro

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 14 czerwca 2004, 11:59

majoneez pisze:Bardzo spoko, a najbarzdziej podoba mi się banner, myślę że może zostać taki jak teraz :lol: :wink:

No baner obowiazkowo musi zostac ;) reszta też bardzo fajna. Dobra robota Viallos

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 15 czerwca 2004, 09:47

Portal zablokowałem żeby dokonać zmian i za kilka dni znowu udostępnie żebyście mogli zrecenzować!

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 15 czerwca 2004, 09:50

I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz!
Mam nadzieje że znajdzie się chętny do zrobienia banera i jakiegoś logo kkforum z adresem www.kkforum.pl w nazwie. No i oczywiście potrzeba jeszcze zrobić jakąś fajną stronke główną - wejściową skąd będzie następowało przekierowanie albo na portal albo od razu na forum!

Pozdro

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 czerwca 2004, 23:38

Bardzo fajna rzecz ;) Co do spraw graficznych - ja niestety znam się na tym średnio (co widać na mojej stronie zresztą :) ), więc nie mogę się podjąć dzieła "ozdobienia" Portalu. Myślę jednak, że wśród Forumowiczów znajduje się tylu wybitnie uzdolnionych Artystów, że z łatwością uda Ci się Viallos dokończyć dzieła.

Pozdrawiam!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 18 czerwca 2004, 08:15

Seba pisze:Bardzo fajna rzecz ;) Co do spraw graficznych - ja niestety znam się na tym średnio (co widać na mojej stronie zresztą :) ), więc nie mogę się podjąć dzieła "ozdobienia" Portalu. Myślę jednak, że wśród Forumowiczów znajduje się tylu wybitnie uzdolnionych Artystów, że z łatwością uda Ci się Viallos dokończyć dzieła.

Pozdrawiam!

Ja znam takiego jednego forumowicza mistrza grafiki. Mieszka nawet w tym samym mieście co ja, tylko na drugim końcu. Mickiewicz i Małysz noszą jego imię... :wink: :lol: :oops:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 czerwca 2004, 08:50

MARIO pisze:
Seba pisze:Bardzo fajna rzecz ;) Co do spraw graficznych - ja niestety znam się na tym średnio (co widać na mojej stronie zresztą :) ), więc nie mogę się podjąć dzieła "ozdobienia" Portalu. Myślę jednak, że wśród Forumowiczów znajduje się tylu wybitnie uzdolnionych Artystów, że z łatwością uda Ci się Viallos dokończyć dzieła.

Pozdrawiam!

Ja znam takiego jednego forumowicza mistrza grafiki. Mieszka nawet w tym samym mieście co ja, tylko na drugim końcu. Mickiewicz i Małysz noszą jego imię... :wink: :lol: :oops:

Popieram :wink: :lol: 8)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 06 lipca 2004, 19:43

Chciałem sobie odpalić portal ale pojawiło się okno o podanie hasła :?: :roll: :shock: Viallos co jest grane :?:

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 06 lipca 2004, 20:05

Myślę, że Viallos chce uniknąć odwiedzin niepożądnych gości na portalu-prowizorce w trakcie konstrukcji, i uwolni dostęp kiedy tylko wszysko będzie dopięte na osatni guzik :wink:

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”