MISS BASKET 2005 KORONACJA wyniki końcowe
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
czyli głosowałeś 2 razy (a raczej 3 właściwie tak naprawdę) i oba powinny zostać zdyskwalifikowane.
Prosiłem nie o usunięcie - a o decyzję, czy to jest głos forumowicza - czy chłopaka forumowicza (bo wtedy nie byłby poprawny). Usuwając wpis tłumaczący że głosował chłopak a nie forumowicz (a nie cały post) podjąłeś(aś) decyzję czyje to głosowanie i tyle.
Wybacz, ale całą dyskusję na bezzasadny temat podjąłęś sam w tym wątku. Traktujemy wybory jako wielką zabawę, ale to nie znaczy że nie ma ona pewnych zasad.
Potraktowałeś wybory nie jako manifestację swoich gustów i delektowanie się pięknem innych sportsmenek - a jako rywalizację o zwycięstwo - co zresztą nie wiem po co robisz dalej.
Ps.Osobiście nie obchodzi mnie to, co Aga ma w "czterech literach" - choć przykro trochę jako współorganizatorowi takie coś czytać - myślę jednak, że zwłaszcza tym, co na nią głosowali...
TEMAT GŁOSOWANIA UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY - to jak z wyborami, odbyły się i już.
Prosiłem nie o usunięcie - a o decyzję, czy to jest głos forumowicza - czy chłopaka forumowicza (bo wtedy nie byłby poprawny). Usuwając wpis tłumaczący że głosował chłopak a nie forumowicz (a nie cały post) podjąłeś(aś) decyzję czyje to głosowanie i tyle.
Wybacz, ale całą dyskusję na bezzasadny temat podjąłęś sam w tym wątku. Traktujemy wybory jako wielką zabawę, ale to nie znaczy że nie ma ona pewnych zasad.
Potraktowałeś wybory nie jako manifestację swoich gustów i delektowanie się pięknem innych sportsmenek - a jako rywalizację o zwycięstwo - co zresztą nie wiem po co robisz dalej.
Ps.Osobiście nie obchodzi mnie to, co Aga ma w "czterech literach" - choć przykro trochę jako współorganizatorowi takie coś czytać - myślę jednak, że zwłaszcza tym, co na nią głosowali...
TEMAT GŁOSOWANIA UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY - to jak z wyborami, odbyły się i już.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
No trudno się powstrzymac od odpowiedzi na taką chamówę. Własnie zrobiłes Adze zajebista reklamę... pogratulowac Jej takiego żenującego "adwokata". Nawet jeżeli nie zalezy Jej na czymś takim jak wybory i tyutuły dobre wychowanie nakazywałoby nie dzieliś się tym z innymi.Ktoś na Nią głosował, chciał zrobic przyjemnosć, pokazac swoją sympatię.Więc jesli prawda jest co piszesz to mam nadzieję ze w przyszłym roku nie otrzyma ani jednego głosu, bo i po co? Skoro ma to w dupie nie warto... A jesli ci się nudzi w domu to idź moze do roboty i zrób cos pożytecznego bo na razie twoje uczestnictwo na forum sprowadziło się do mało pozytecznych i nic nie wnoszacych wpisów, z których wyłazi twoja frustracja...Marcin1010 pisze:Aga ma w czterech literach czy bedzie miss czy nie ..;mi bardziej chyba na tym zalezlo bo nudzi mi sie w domu...wiec nie przekrecaj faktow....

-
Alicja
Witam!!Pragnę podziekowac wszystkim forumowiczom, ktorzy glosowali na mnie.Sprawiliscie mi ogromna niespodzianke gdy dowiedzialam sie ze zostalm Miss Basket2005.W zyciu nie przypuszczalam, ze uda mi sie wygrac drugi raz z rzedu.Jeszcze raz dziekuje:)
ps-oczywiscie jak mogla bym zapomniec o Marcinie:)Dzieki za wszytsko:)
ps-oczywiscie jak mogla bym zapomniec o Marcinie:)Dzieki za wszytsko:)
Gratuluje 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
-
Marcin1010
- Amator
Reklamy ona nie potrzebuje...na pewno fajnie byloby byc Miss ale nie dla kazdego...jak ja to potraktowalem to moja indywidualna sprawa , chcialem zeby Aga wygrala i tyle bo tak jak wczesniej pisalem nudzi mi sie w domu i nie mam co robic wiec sledzilem co sie dzialo...glosowalem raz ze swojego konta a drugi raz z Agi...ale niech bedzie ze to Aga glosowala i tyle a trzeci to moj kumpel zobaczylem zdjecia kandydatek i powiedzial ze on tez chce wytypowac...nie uznaliscie wasza sprawa...mozecie go zapytac tylko on nie mowi po polsku ale chyba z tym nie bedzie problemu zeby sie dogadac...mysle ze nikogo tutaj nie oszukalem , dla mnie i dla Agi mozecie ja wycofac i dac na ostatnie miejsce dla mnie i dla wielu innych on jest bardzo ladna....pozdrawiam ps.Aga sie nie obrazila ze napisalem ze miala to w czterech:)
Pewnie, że się nie obraziła Marcin - przecież tym tekstem tak naprawdę obrażałeś nas - a nie ją.
Dobra - poruszyłeś temat "kolegi" nie mówiącego po polsku (nie wiem zatem jakim cudem można zinterpretować, że jest forumowiczem) - nie uznaliśmy tego głosu, choć jeślibyśmy nawet uznali nie było różnicy w wyniku - a dla informacji ogółu nie uznawaliśmy także głosów na główną konkurentkę. Mało tego - nawet gdybyśmy uznali 100% głosów i tak wynik nie uległby zmianie - a nie uznaliśmy bo pewne zasady w/g nas obowiązują...
Dobra - poruszyłeś temat "kolegi" nie mówiącego po polsku (nie wiem zatem jakim cudem można zinterpretować, że jest forumowiczem) - nie uznaliśmy tego głosu, choć jeślibyśmy nawet uznali nie było różnicy w wyniku - a dla informacji ogółu nie uznawaliśmy także głosów na główną konkurentkę. Mało tego - nawet gdybyśmy uznali 100% głosów i tak wynik nie uległby zmianie - a nie uznaliśmy bo pewne zasady w/g nas obowiązują...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Faktycznie ty naprawdę nawet nie rozumiesz jak zarzut ci postawiliśmy!!!Marcin1010 pisze: ps.Aga sie nie obrazila ze napisalem ze miala to w czterech:)

Mikey pisze:Podsumowanie które nam zapodałeś sprowadzic można do kwestii: najpiękniejszy jest Adriatyk na co stwierdzisz : taki ch...! bo własnie że najfajniejsza jest moja sadzawka za stodołą i co mi zrobicie?
Nie Mikey. Bardziej własciwe byłoby w tym wypadku porównanie "mojej plazy nad Adriatykiem" z "twoją plażą nad Adriatykiem" jeśli juz.
-
Marcin1010
- Amator
Zle mnie zrozumiales z tym ze ona ma gdzies wszytsko chodzi o to ze napisal chyba Szymon ze glosowa na siebie wiec to sie dotyczy tego a jesli chodzi o mojego kolege nie ma problemu nie zaliczyliscie jego glosu nie jestem wly tylko chodzi o to ze chcialem odpowiedziec na twoje zarzuty...jesli chcecie mozecie tez odjac te punkty ktore glosowalem z agi konta.Nie ma problemu.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Niczego już nikt nikomu nie będzie odbierał. Wybory się skończyły i temat uznac nalezy za skończony.Marcin1010 pisze:Zle mnie zrozumiales z tym ze ona ma gdzies wszytsko chodzi o to ze napisal chyba Szymon ze glosowa na siebie wiec to sie dotyczy tego a jesli chodzi o mojego kolege nie ma problemu nie zaliczyliscie jego glosu nie jestem wly tylko chodzi o to ze chcialem odpowiedziec na twoje zarzuty...jesli chcecie mozecie tez odjac te punkty ktore glosowalem z agi konta.Nie ma problemu.

Marcin1010 pisze:Zle mnie zrozumiales z tym ze ona ma gdzies wszytsko chodzi o to ze napisal chyba Szymon ze glosowa na siebie wiec to sie dotyczy tego a jesli chodzi o mojego kolege nie ma problemu nie zaliczyliscie jego glosu nie jestem wly tylko chodzi o to ze chcialem odpowiedziec na twoje zarzuty...jesli chcecie mozecie tez odjac te punkty ktore glosowalem z agi konta.Nie ma problemu.
Powiem otwarcie Marcin - że jestem niezwykle zadowolony to błąd, wynik złego doboru słów - lub po prostu złego zrozumienia.
Zawsze bardzo lubiłem Agę i nie chciałbym, by coś zmąciło pozytywne nastawienie do niej - bowiem uważam ją za równie piękną - co doskonałą zawodniczkę i sympatycznego człowieka.
Nikomu nic nie będziemy odejmować ani dodawać - podjęliśmy takie a nie inne decyzję i myślę, że jest OK - "i wilk syty i owca cała" - tak chcieliśmy zrobić by nikogo nie skrzywdzić i sądzę, że się udało.
Dyskusyjny głos Twojego kolegi moglibyśmy uznać - ale by być w porządku wobec innych zdyskwalifikowanych, nie powinniśmy tego robić i tak się stało.
Te wybory (do kolegów majo i Mikey) nie decydują o tym kto jest atrakcyjniejszy - tylko kto jest dla większej części forumowiczów atrakcyjniejszy - zatem nawiązując do Waszych adriatyków - to choćby niewiadomo jak prześliczne były - jak komuś się bardziej podoba m.Północne a tych "ktosiów" jest więcej - to trudno napisać, że całe szczęście iż o piękności adriatyku nie decydują pingwiny....