MISS BASKET 2005 KORONACJA wyniki końcowe

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 stycznia 2006, 13:16

czyli głosowałeś 2 razy (a raczej 3 właściwie tak naprawdę) i oba powinny zostać zdyskwalifikowane.

Prosiłem nie o usunięcie - a o decyzję, czy to jest głos forumowicza - czy chłopaka forumowicza (bo wtedy nie byłby poprawny). Usuwając wpis tłumaczący że głosował chłopak a nie forumowicz (a nie cały post) podjąłeś(aś) decyzję czyje to głosowanie i tyle.

Wybacz, ale całą dyskusję na bezzasadny temat podjąłęś sam w tym wątku. Traktujemy wybory jako wielką zabawę, ale to nie znaczy że nie ma ona pewnych zasad.

Potraktowałeś wybory nie jako manifestację swoich gustów i delektowanie się pięknem innych sportsmenek - a jako rywalizację o zwycięstwo - co zresztą nie wiem po co robisz dalej.

Ps.Osobiście nie obchodzi mnie to, co Aga ma w "czterech literach" - choć przykro trochę jako współorganizatorowi takie coś czytać - myślę jednak, że zwłaszcza tym, co na nią głosowali...

TEMAT GŁOSOWANIA UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY - to jak z wyborami, odbyły się i już.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 17 stycznia 2006, 13:57

Marcin1010 pisze:Aga ma w czterech literach czy bedzie miss czy nie ..;mi bardziej chyba na tym zalezlo bo nudzi mi sie w domu...wiec nie przekrecaj faktow....
No trudno się powstrzymac od odpowiedzi na taką chamówę. Własnie zrobiłes Adze zajebista reklamę... pogratulowac Jej takiego żenującego "adwokata". Nawet jeżeli nie zalezy Jej na czymś takim jak wybory i tyutuły dobre wychowanie nakazywałoby nie dzieliś się tym z innymi.Ktoś na Nią głosował, chciał zrobic przyjemnosć, pokazac swoją sympatię.Więc jesli prawda jest co piszesz to mam nadzieję ze w przyszłym roku nie otrzyma ani jednego głosu, bo i po co? Skoro ma to w dupie nie warto... A jesli ci się nudzi w domu to idź moze do roboty i zrób cos pożytecznego bo na razie twoje uczestnictwo na forum sprowadziło się do mało pozytecznych i nic nie wnoszacych wpisów, z których wyłazi twoja frustracja... :?
Obrazek
Obrazek

Alicja

Postautor: Alicja » 17 stycznia 2006, 15:24

Witam!!Pragnę podziekowac wszystkim forumowiczom, ktorzy glosowali na mnie.Sprawiliscie mi ogromna niespodzianke gdy dowiedzialam sie ze zostalm Miss Basket2005.W zyciu nie przypuszczalam, ze uda mi sie wygrac drugi raz z rzedu.Jeszcze raz dziekuje:)

ps-oczywiscie jak mogla bym zapomniec o Marcinie:)Dzieki za wszytsko:)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 stycznia 2006, 15:27

Cała przyjemność po naszej stronie ;-)

Serdecznie pozdrawiam!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 17 stycznia 2006, 15:28

Gratuluje :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Marcin1010
Amator

Postautor: Marcin1010 » 17 stycznia 2006, 16:17

Reklamy ona nie potrzebuje...na pewno fajnie byloby byc Miss ale nie dla kazdego...jak ja to potraktowalem to moja indywidualna sprawa , chcialem zeby Aga wygrala i tyle bo tak jak wczesniej pisalem nudzi mi sie w domu i nie mam co robic wiec sledzilem co sie dzialo...glosowalem raz ze swojego konta a drugi raz z Agi...ale niech bedzie ze to Aga glosowala i tyle a trzeci to moj kumpel zobaczylem zdjecia kandydatek i powiedzial ze on tez chce wytypowac...nie uznaliscie wasza sprawa...mozecie go zapytac tylko on nie mowi po polsku ale chyba z tym nie bedzie problemu zeby sie dogadac...mysle ze nikogo tutaj nie oszukalem , dla mnie i dla Agi mozecie ja wycofac i dac na ostatnie miejsce dla mnie i dla wielu innych on jest bardzo ladna....pozdrawiam ps.Aga sie nie obrazila ze napisalem ze miala to w czterech:)

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 17 stycznia 2006, 16:59

Co kolo... :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 stycznia 2006, 18:30

Pewnie, że się nie obraziła Marcin - przecież tym tekstem tak naprawdę obrażałeś nas - a nie ją.
Dobra - poruszyłeś temat "kolegi" nie mówiącego po polsku (nie wiem zatem jakim cudem można zinterpretować, że jest forumowiczem) - nie uznaliśmy tego głosu, choć jeślibyśmy nawet uznali nie było różnicy w wyniku - a dla informacji ogółu nie uznawaliśmy także głosów na główną konkurentkę. Mało tego - nawet gdybyśmy uznali 100% głosów i tak wynik nie uległby zmianie - a nie uznaliśmy bo pewne zasady w/g nas obowiązują...

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 17 stycznia 2006, 19:44

Marcin1010 pisze:...glosowalem raz ze swojego konta a drugi raz z Agi...ale niech bedzie ze to Aga glosowala...

ROTFL :lol: :lol: :lol: , no ale przynajmniej jest szczery :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 17 stycznia 2006, 19:45

Marcin1010 pisze: ps.Aga sie nie obrazila ze napisalem ze miala to w czterech:)
Faktycznie ty naprawdę nawet nie rozumiesz jak zarzut ci postawiliśmy!!! :shock: To nieprawdopodobne :lol: Nie głosowałem na Agę więc jej słowa jakoby miała to głeboko w dupie mnie nie uraziły. Zastanawiam się natomiast co sądza na ten temat pozostałe 52 osoby które przyznały Szotce punkty, dla mnie to oczywiste ze też ma je w gdzieś. Brawo! Czy kiedy wygrywała swego czasu konkurs Miss tez miała to w ....? Czy dopiero teraz gdy zajęla drugie miejsce? Mozna przywiązywać to takich wyborów mniejsza wagę lub nie przywiązywac jej wcale, traktowac z przymrużeniem oka, jako element rozrywki, czy stwierzdic że uroda nie jest ważna itp itp ale oznajmienie czy tez domniemane oznajmienie ze ma się to.... oznacza ... no własnie sam sobie odpowiedz jesli potrafisz...
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 17 stycznia 2006, 19:45

A propos kobiet i ich urody. Spójrzcie na nowy avatar "kibica" - czy mi sie wydaje czy "Ptysia" jakoś tak przybyło, taka nastajaszczaja ruska kobitka sie zroibiła w Jekaterinburgu :lol: :lol: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 17 stycznia 2006, 20:04

Mikey pisze:Podsumowanie które nam zapodałeś sprowadzic można do kwestii: najpiękniejszy jest Adriatyk na co stwierdzisz : taki ch...! bo własnie że najfajniejsza jest moja sadzawka za stodołą i co mi zrobicie? :wink:

Nie Mikey. Bardziej własciwe byłoby w tym wypadku porównanie "mojej plazy nad Adriatykiem" z "twoją plażą nad Adriatykiem" jeśli juz.

Marcin1010
Amator

Postautor: Marcin1010 » 17 stycznia 2006, 20:26

Zle mnie zrozumiales z tym ze ona ma gdzies wszytsko chodzi o to ze napisal chyba Szymon ze glosowa na siebie wiec to sie dotyczy tego a jesli chodzi o mojego kolege nie ma problemu nie zaliczyliscie jego glosu nie jestem wly tylko chodzi o to ze chcialem odpowiedziec na twoje zarzuty...jesli chcecie mozecie tez odjac te punkty ktore glosowalem z agi konta.Nie ma problemu.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 17 stycznia 2006, 20:30

Marcin1010 pisze:Zle mnie zrozumiales z tym ze ona ma gdzies wszytsko chodzi o to ze napisal chyba Szymon ze glosowa na siebie wiec to sie dotyczy tego a jesli chodzi o mojego kolege nie ma problemu nie zaliczyliscie jego glosu nie jestem wly tylko chodzi o to ze chcialem odpowiedziec na twoje zarzuty...jesli chcecie mozecie tez odjac te punkty ktore glosowalem z agi konta.Nie ma problemu.
Niczego już nikt nikomu nie będzie odbierał. Wybory się skończyły i temat uznac nalezy za skończony.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 stycznia 2006, 20:45

Marcin1010 pisze:Zle mnie zrozumiales z tym ze ona ma gdzies wszytsko chodzi o to ze napisal chyba Szymon ze glosowa na siebie wiec to sie dotyczy tego a jesli chodzi o mojego kolege nie ma problemu nie zaliczyliscie jego glosu nie jestem wly tylko chodzi o to ze chcialem odpowiedziec na twoje zarzuty...jesli chcecie mozecie tez odjac te punkty ktore glosowalem z agi konta.Nie ma problemu.

Powiem otwarcie Marcin - że jestem niezwykle zadowolony to błąd, wynik złego doboru słów - lub po prostu złego zrozumienia.
Zawsze bardzo lubiłem Agę i nie chciałbym, by coś zmąciło pozytywne nastawienie do niej - bowiem uważam ją za równie piękną - co doskonałą zawodniczkę i sympatycznego człowieka.

Nikomu nic nie będziemy odejmować ani dodawać - podjęliśmy takie a nie inne decyzję i myślę, że jest OK - "i wilk syty i owca cała" - tak chcieliśmy zrobić by nikogo nie skrzywdzić i sądzę, że się udało.
Dyskusyjny głos Twojego kolegi moglibyśmy uznać - ale by być w porządku wobec innych zdyskwalifikowanych, nie powinniśmy tego robić i tak się stało.

Te wybory (do kolegów majo i Mikey) nie decydują o tym kto jest atrakcyjniejszy - tylko kto jest dla większej części forumowiczów atrakcyjniejszy - zatem nawiązując do Waszych adriatyków - to choćby niewiadomo jak prześliczne były - jak komuś się bardziej podoba m.Północne a tych "ktosiów" jest więcej - to trudno napisać, że całe szczęście iż o piękności adriatyku nie decydują pingwiny....

Wróć do „Miss Basket”