MISS BASKET 2005 KORONACJA wyniki końcowe

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 stycznia 2006, 00:16

Mikey pisze:
ginda pisze:moze zrobmy taki temat, zeby dac swoja fotke na forum;)oczywiscie kto bedzie chcial:) moze jakis konkurs miss kkforum, albo mister :P
Na mistera koniecznie Gienka zgłaszamy!!!! Chłopak skromny, kruczowłosy, konkretnej postawy...

Skoro jest już zarejestrowany, to spełnia wszystkie wymogi - Trojan ... i wszystko jasne... Gienek zostaje w blokach ;) :lol:

A co do Natalii ...miałem dobre przeczucia;) Również mam nadzieję, że nie da się długo prosić i nas wszystkich oczaruje...

Temat "poznawczy" to ciekawy pomysł... dwóch Forumowiczów z tego co pamiętam już miało swoje tematy...;) ;) :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 18 stycznia 2006, 00:28

Seba pisze:
Mikey pisze:
ginda pisze:moze zrobmy taki temat, zeby dac swoja fotke na forum;)oczywiscie kto bedzie chcial:) moze jakis konkurs miss kkforum, albo mister :P
Na mistera koniecznie Gienka zgłaszamy!!!! Chłopak skromny, kruczowłosy, konkretnej postawy...

Skoro jest już zarejestrowany, to spełnia wszystkie wymogi - Trojan ... i wszystko jasne... Gienek zostaje w blokach ;) :lol:

A co do Natalii ...miałem dobre przeczucia;) Również mam nadzieję, że nie da się długo prosić i nas wszystkich oczaruje...

Temat "poznawczy" to ciekawy pomysł... dwóch Forumowiczów z tego co pamiętam już miało swoje tematy...;) ;) :lol:

na forum pudziana jest taki temacik:)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 18 stycznia 2006, 14:12

Seba nie wyjeżdzaj z Trojanem, nawet mój kolega Gienek też nie ma szans, ja proponuję gladiatora - MORWĘ :lol: :twisted:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 stycznia 2006, 14:19

Belfer pisze:Seba nie wyjeżdzaj z Trojanem, nawet mój kolega Gienek też nie ma szans, ja proponuję gladiatora - MORWĘ :lol: :twisted:

MORWA już nie ma szans :( :!:
Poszedł na odwyk i od kilku miesięcy już nie pije :!: Dodam jeszcze, że ładnie się teraz ubiera, jest zawsze ogolony, uczesany, wąsy ma starannie przycięte. To już nie ten sam MORWA :!:

Za to Jasiu - "czarna zaraza" :lol: :wink: miałby ogromne szanse :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 stycznia 2006, 16:27

Seba pisze:Temat "poznawczy" to ciekawy pomysł... dwóch Forumowiczów z tego co pamiętam już miało swoje tematy...;) ;) :lol:

Kiedyś taki temat już był w Hyde-Parku. pamietam ze kilka osób zaprezentowało tam swoje zdjecia. m.in. Mikey i ja. moze trzebaby go odkopać ;-) :P

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 18 stycznia 2006, 19:56

Kuba pisze:
Seba pisze:Temat "poznawczy" to ciekawy pomysł... dwóch Forumowiczów z tego co pamiętam już miało swoje tematy...;) ;) :lol:

Kiedyś taki temat już był w Hyde-Parku. pamietam ze kilka osób zaprezentowało tam swoje zdjecia. m.in. Mikey i ja. moze trzebaby go odkopać ;-) :P
kto odkopie??
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 stycznia 2006, 20:03

rumun
Nowy na forum

Postautor: rumun » 20 stycznia 2006, 10:36

napisze z lekkim przkasem
brawo za fajna zabawe:)
od samego poczatku mozna bylo przewidziec ze to sie tak skonczy a ten niesamowity wrecz finisz "najpiekniejszej"
troche luzu

a teraz tak na seio
GATULACJE DLA WSZYSTKICH
rumunia jest cool

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 stycznia 2006, 21:57

rumun pisze:napisze z lekkim przkasem
od samego poczatku mozna bylo przewidziec ze to sie tak skonczy a ten niesamowity wrecz finisz "najpiekniejszej"
troche luzu

a teraz tak na seio
GATULACJE DLA WSZYSTKICH
to ja się zapytam z przekąsem, masz cos do wyniku wyborów i co znaczy ten cudzysłów?
Obrazek
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 21 stycznia 2006, 20:49

Czy istnieje mozliwość przeniesienia tematów zawodniczek do tego działu http://kosz.webd.pl/kkforum/viewforum.php?f=15 albo po prostu otwarcie ich na nowo żeby było można wklejać zdjęcia zawodniczek przez cały sezon ? :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 stycznia 2006, 21:57

Kibic, a nie mozesz po prostu założyć nowego tematu w forum foto i prezentować w nim zdjęcia :?:

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 21 stycznia 2006, 22:01

Nie pisałem tylko o sobie :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

rumun
Nowy na forum

Postautor: rumun » 25 stycznia 2006, 13:48

Mikey pisze:
rumun pisze:napisze z lekkim przkasem
troche luzu

a teraz tak na seio
GATULACJE DLA WSZYSTKICH
to ja się zapytam z przekąsem, masz cos do wyniku wyborów i co znaczy ten cudzysłów?

tzn ze zrobilem sobie w domu klasyfikacje do dnia 13stycznia czyli piatku i klasyfikacje z ostatnich dwoch dni

i zastanawia mnie tylko jedno

dlaczego po 13-stu dniach "najpiekniejsza" byla na 4 miejscu z ogromna starta do liderki owczesnej i nagle coz za zryw kibicow "najpiekniejszej"
czy wy ludzie z pabianic nie zauwazacie tego ze jakims cudem ostatnie dwa dni glosowania nalezaly do was

wg mojego skromnego zdania zliczylisciwe sobie punkciki i dobrze wiedzieliscie ile potrzeba wasze j kandydatce

ale jest spoko to tak jak w polskiej polityce kazdy wie jak jest ale nic nie mozna zrobic NA UKŁADY NIE MA RADY

mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem tymi slowami po prostu zastanawia mnie to dlaczego tak wiele osob z pabianic glowoswalo na sam koniec czyzby przez 13 dni nie mialo dostepu do neta???

no dobrze przynajmniej ze "najpiekniejsza" nie ejst brzydka i ze wygrala dziewczyna ladna skromna i mila
rumunia jest cool

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 25 stycznia 2006, 14:39

rumun pisze:
tzn ze zrobilem sobie w domu klasyfikacje do dnia 13stycznia czyli piatku i klasyfikacje z ostatnich dwoch dni

dlaczego po 13-stu dniach "najpiekniejsza" byla na 4 miejscu z ogromna starta do liderki owczesnej i nagle coz za zryw kibicow "najpiekniejszej"
czy wy ludzie z pabianic nie zauwazacie tego ze jakims cudem ostatnie dwa dni glosowania nalezaly do was

wg mojego skromnego zdania zliczylisciwe sobie punkciki i dobrze wiedzieliscie ile potrzeba wasze j kandydatce

ale jest spoko to tak jak w polskiej polityce kazdy wie jak jest ale nic nie mozna zrobic NA UKŁADY NIE MA RADY

mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem tymi slowami po prostu zastanawia mnie to dlaczego tak wiele osob z pabianic glowoswalo na sam koniec czyzby przez 13 dni nie mialo dostepu do neta???

no dobrze przynajmniej ze "najpiekniejsza" nie ejst brzydka i ze wygrala dziewczyna ladna skromna i mila

Wooowwww :!: Jestem pod wrazeniem, rozkminiłeś nasz spisek :oops: myslałem że się nie wyda, że liczyliśmy "punkciki" i mielismy wszystko pod kontrolą. Co więcej, jakby się okazało, że nie starczy nasz zryw to zmienilibyśmy regulamin albo każdy z nas zarejestrowałby się na nowym koncie i wszystko byłoby OK. Nie zauważyłeś tylko że do spisku zwerbowaliśmy dwie osoby z Łodzi.... noooo..... ale to przecież forum pabianicko-łódzkie więc wszystko się zgadza.

A tak na poważnie. Czy to grzech że dwa ostatnie dni głosowania należały do nas :?: Czy gdzieś było zabronione głosowanie na sam koniec wyborów :?: Równie dobrze ja mógłbym np. doczepić się, że początek i środek głosowania należaly do innch kandydatek.
Cóż... jak się okazuje niektórzy bardzo nie mogą przebolec "porażki" swojej faworytki i doszukują się we wszystkim spisku i zmowy :!:

Obrazek

rumun
Nowy na forum

Postautor: rumun » 25 stycznia 2006, 14:45

Szymon pisze:
rumun pisze:

Wooowwww :!: Jestem pod wrazeniem, rozkminiłeś nasz spisek :oops: myslałem że się nie wyda, że liczyliśmy "punkciki" i mielismy wszystko pod kontrolą. Co więcej, jakby się okazało, że nie starczy nasz zryw to zmienilibyśmy regulamin albo każdy z nas zarejestrowałby się na nowym koncie i wszystko byłoby OK. Nie zauważyłeś tylko że do spisku zwerbowaliśmy dwie osoby z Łodzi.... noooo..... ale to przecież forum pabianicko-łódzkie więc wszystko się zgadza.

A tak na poważnie. Czy to grzech że dwa ostatnie dni głosowania należały do nas :?: Czy gdzieś było zabronione głosowanie na sam koniec wyborów :?: Równie dobrze ja mógłbym np. doczepić się, że początek i środek głosowania należaly do innch kandydatek.
Cóż... jak się okazuje niektórzy bardzo nie mogą przebolec "porażki" swojej faworytki i doszukują się we wszystkim spisku i zmowy :!:

DOBRZE MOWISZ NIE MOGE PRZEBOLEC TEJ PORAZKI CODZIENNIE WIECZOREM PIJE MELISKE ZEBY MOC ZASNAC I DRECZA MNIE KOSZMARY SENNE

DAJ SOBIE LUZU CZLOWIEKU

KAZDY WIE SWOJE I ZAMKNIJMY TEN SPOR BO ANI JA CIEBIE NEI PRZEKONAM ANI TY MNIE KAZDY JMA PRAWO DO WKLASNEGO ZDANIA I DZIEKUJE ZA KULTURALNA WYMIANE ZDAN I OPINI
POZDARWIAM CALE PABIANICE I ŁÓDŹ

CZEŚĆ
rumunia jest cool

Wróć do „Miss Basket”