rumun pisze:
tzn ze zrobilem sobie w domu klasyfikacje do dnia 13stycznia czyli piatku i klasyfikacje z ostatnich dwoch dni
i zastanawia mnie tylko jedno
dlaczego po 13-stu dniach "najpiekniejsza" byla na 4 miejscu z ogromna starta do liderki owczesnej i nagle coz za zryw kibicow "najpiekniejszej"
czy wy ludzie z pabianic nie zauwazacie tego ze jakims cudem ostatnie dwa dni glosowania nalezaly do was
wg mojego skromnego zdania zliczylisciwe sobie punkciki i dobrze wiedzieliscie ile potrzeba wasze j kandydatce
ale jest spoko to tak jak w polskiej polityce kazdy wie jak jest ale nic nie mozna zrobic NA UKŁADY NIE MA RADY
mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem tymi slowami po prostu zastanawia mnie to dlaczego tak wiele osob z pabianic glowoswalo na sam koniec czyzby przez 13 dni nie mialo dostepu do neta???
no dobrze przynajmniej ze "najpiekniejsza" nie ejst brzydka i ze wygrala dziewczyna ladna skromna i mila
Wooowwww

Jestem pod wrazeniem, rozkminiłeś nasz spisek

myslałem że się nie wyda, że liczyliśmy "punkciki" i mielismy wszystko pod kontrolą. Co więcej, jakby się okazało, że nie starczy nasz zryw to zmienilibyśmy regulamin albo każdy z nas zarejestrowałby się na nowym koncie i wszystko byłoby OK. Nie zauważyłeś tylko że do spisku zwerbowaliśmy dwie osoby z Łodzi.... noooo..... ale to przecież forum pabianicko-łódzkie więc wszystko się zgadza.
A tak na poważnie. Czy to grzech że dwa ostatnie dni głosowania należały do nas

Czy gdzieś było zabronione głosowanie na sam koniec wyborów

Równie dobrze ja mógłbym np. doczepić się, że początek i środek głosowania należaly do innch kandydatek.
Cóż... jak się okazuje niektórzy bardzo nie mogą przebolec "porażki" swojej faworytki i doszukują się we wszystkim spisku i zmowy