Cukierki Odra Brzeg- Lotos Gdynia 81:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 lutego 2006, 00:04

Edzia pisze:Wkur... mnie ta wasza dwulicowość. Chcecie być od wszystkich lepsi a najbardziej do gdyniaków, a stajecie się gorsi.

chcialbym z duza stanowczoscią podreslic ze my nie chcemy bys od nich lepsi :)) a gorsi juz nie mozemy byc wkoncu to Wisla jest najbardziej chamska, szowinistyczna i bez kultury :wink:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 00:04

Edzia - status forumowicza czyni z użytkownika osobę odpowiedzialną za własne wpisy. W skrajnych przypadkach mogę "łagodzić" np. wyrazy nieparlamentarne wykropkowując - ale tu cenzury nigdy nie było i nie będzie. W przypadkach ostatecznych jest także narzędzie bana o którym jednak decyduje już admin.

Jeśli idzie o "gości" zaś nikt nie jest odpowiedzialny za nic w przypadku ich wpisów i decyzją ankiety wśród forumowiczów obowiązywać ich mają o wiele surowsze zasady korzystania z forum.

PROSZĘ TYM SAMYM FORUMOWICZÓW O POWRÓT DO TEMATU
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2006, 00:05 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Pabianiczanka

Postautor: Pabianiczanka » 06 lutego 2006, 00:05

simon pisze:Marcinie - MuFa jest forumowiczem, forumowiczom wolno o wiele więcej niż gościom

skasujcie koniecznie to mi na ręke -przynamniej nikt sie nie dowie ze sie znizyłam do takiego poziomu zeby tu sie wpisać...
ps. Marcin to imię meskie :lol:

edit "uczył Marcin Marcina" - dla IQ > 20

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 06 lutego 2006, 00:12

Simon, ja nie mówię o kasowaniu - choć myślę, że wpis Muffy powinien byc usunięty. Ale np podpsi admina czy mod'a pod psotem tego typu jest obowiązkowy. Bo nie świadczy on tylko źle o autorze wpisu, ale także o ludziach, którzy forum mają kierować.

Co z tego, że Muffa odpowiada za ten swój wpis poniżej krytyki - on to pewnie ma głęboko. I w sumie zamiast napisać o meczu, wyzywa od najgorszych inną osobę.

A co do fuck'a Pauli. Znam Ją jakiś czas i jestem absolutnie pewna, że bez naprawdę konkretnego i "prawdziwego" powodu "fakera" by nie pokazała. Zresztą, Ty chyba także powinieneś być tego pewny.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lutego 2006, 00:14

WIELKIE GRATULACJE DLA PRZYJACIÓŁ Z BRZEGU :!: :!: :!: :!:

Gdy na meczu Włókniarz - Wisła dotarła wiadomość, że wygraliście, to momentalnie cały sektor skandował: STAL BRZEG, STAL BRZEG, STAL BRZEG :!: :!: :!: :!:

SUPERRRRRR :!: :!: :!: :!:

Jeszcze raz gratulacje za pokonanie śledzi :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 06 lutego 2006, 00:18

Edzia pisze:A co do fuck'a Pauli. Znam Ją jakiś czas i jestem absolutnie pewna, że bez naprawdę konkretnego i "prawdziwego" powodu "fakera" by nie pokazała. Zresztą, Ty chyba także powinieneś być tego pewny.

Sportowca obowiązują inne standarty niż kibola. Gdyby rzecz miała miejsce np: w "Premiership" skończyłoby się dotkliwymi karami finanasowymi dla zawodnika.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 00:20

Edzia pisze:Simon, ja nie mówię o kasowaniu - choć myślę, że wpis Muffy powinien byc usunięty. Ale np podpsi admina czy mod'a pod psotem tego typu jest obowiązkowy. Bo nie świadczy on tylko źle o autorze wpisu, ale także o ludziach, którzy forum mają kierować.

Co z tego, że Muffa odpowiada za ten swój wpis poniżej krytyki - on to pewnie ma głęboko. I w sumie zamiast napisać o meczu, wyzywa od najgorszych inną osobę.

A co do fuck'a Pauli. Znam Ją jakiś czas i jestem absolutnie pewna, że bez naprawdę konkretnego i "prawdziwego" powodu "fakera" by nie pokazała. Zresztą, Ty chyba także powinieneś być tego pewny.

Rozumiem, że jesteś absolutnie pewna, iż nie ma np. tu osób znających Muffę na tyle dobrze, iż są pewni (a może i ty powinnaś?) iż miał on prawdziwy powód do zamieszczenia tak ostrego wpisu? - no bo skoro w/g Ciebie sportowiec może, to kibic chyba też, nie?

filozofia "Kalego" w całej rozciągłości... - oczywiście powody są prawdziwe i "prawdziwsze"...

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 lutego 2006, 00:24

Edzia pisze:A co do fuck'a Pauli. Znam Ją jakiś czas i jestem absolutnie pewna, że bez naprawdę konkretnego i "prawdziwego" powodu "fakera" by nie pokazała. Zresztą, Ty chyba także powinieneś być tego pewny.

zostala sprowokowana!!! skad ja to znam!!!??? :lol: :lol:

co to znaczy cos konkretnego, dla mnie konrkrentym powodem do nawrzucania zawodniczce moze byc jakis szyderczy usmieszek i co??!! bede usprawiedliwiony bo to dla mnie cos konkretnego!!! jak kibice to nie ma usprawiedliwien ale jak sportowiec to sie mowi a bo to a bo tamto.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 00:25

Marco TS pisze:jak kibice to nie ma usprawiedliwien ale jak sportowiec to sie mowi a bo to a bo tamto.

poprawka... jak sportowiec określonego klubu

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2006, 00:27

jezli tu wpisujecie sie w taki sposob nie sadze zeby na meczu bylo lepiej z tekstami i zachowaniem ... tak wiec brawo dla Pauli !!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 lutego 2006, 00:29

Anonymous pisze:jezli tu wpisujecie sie w taki sposob nie sadze zeby na meczu bylo lepiej z tekstami i zachowaniem ... tak wiec brawo dla Pauli !!

teraz pzynajmniej wiemy ze chamstwo w Gdyni jest i ma sie dobrze.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 lutego 2006, 00:31

Anonymous pisze:jezli tu wpisujecie sie w taki sposob nie sadze zeby na meczu bylo lepiej z tekstami i zachowaniem ... tak wiec brawo dla Pauli !!
Ja bym jej proponował wręczyć bukiet kwiatów po powrocie do Gdyni, przyznac jakąś nagrodę... chwalcie ją chwalcie, niech dalej pokazuje paluszka, aż jej go ktos utrąci... w każdym razie pokaże go jeszce raz czy dwa a w każdej hali w Polsce poza swoją będzie lżona i wyzywana, o to wam chodzi? :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 00:31

Anonymous pisze:no ale zeby pisac"wsadzimy do w gardło bo co innego masz nie przystosowane" albo ssij cyganom to chyba nie jest reakcja na miejscu i na temat...zero argumentów tylko chamstwo i prostactwo...no koment jeszcze raz

zgadzam się - to godne potępienia i potępiam apelując jednocześnie o rozsądek. Muffa - albo to popraw, albo choć na przyszłość miej więcej kultury!

Czytając jednak dokładnie cytowany post stwierdzam, że autor owszem chciał "wsadzić w gardło"... ale syrenę (którą planowano brzeżan zagłuszyć) - a o której gdzie indziej pisał(a) obiekt jego ataku.

Co nie zmienia faktu - post naganny, zgadzam się.

Jednocześnie "Paula dobrze zrobiła" rozumiem jest godne pochwały - tak jak wielbienie EP po czynie z ubiegłego roku czy też DN po jeździe po pijaku...

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 06 lutego 2006, 00:33

nie, to nie jest Jej usprawiedliwianie. Na pewno fajnie się nie zachowała. Mówię tylko, że nie zrobiła tego ot tak sobie.

A fuck'a pokazała także i Ela Trześniewska kiedyś i to swoim kibicom. I choć uważam, że także miała "dobry" powód ku temu, to nie pochwaliłam Jej zachowania.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 lutego 2006, 00:34

Mikey pisze:
Ja bym jej proponował wręczyć bukiet kwiatów po powrocie do Gdyni, przyznac jakąś nagrodę... chwalcie ją chwalcie, niech dalej pokazuje paluszka, aż jej go ktos utrąci... w każdym razie pokaże go jeszce raz czy dwa a w każdej hali w Polsce poza swoją będzie lżona i wyzywana, o to wam chodzi? :?

Propnuje wzorem NBA wieszania koszulek pod dachem hali zorbic galerie slaw d Powell i Pawlak jako ofiary chamstwa w sporcie. :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”