Edzia pisze:Wkur... mnie ta wasza dwulicowość. Chcecie być od wszystkich lepsi a najbardziej do gdyniaków, a stajecie się gorsi.
chcialbym z duza stanowczoscią podreslic ze my nie chcemy bys od nich lepsi
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Edzia pisze:Wkur... mnie ta wasza dwulicowość. Chcecie być od wszystkich lepsi a najbardziej do gdyniaków, a stajecie się gorsi.

Edzia pisze:A co do fuck'a Pauli. Znam Ją jakiś czas i jestem absolutnie pewna, że bez naprawdę konkretnego i "prawdziwego" powodu "fakera" by nie pokazała. Zresztą, Ty chyba także powinieneś być tego pewny.
Edzia pisze:Simon, ja nie mówię o kasowaniu - choć myślę, że wpis Muffy powinien byc usunięty. Ale np podpsi admina czy mod'a pod psotem tego typu jest obowiązkowy. Bo nie świadczy on tylko źle o autorze wpisu, ale także o ludziach, którzy forum mają kierować.
Co z tego, że Muffa odpowiada za ten swój wpis poniżej krytyki - on to pewnie ma głęboko. I w sumie zamiast napisać o meczu, wyzywa od najgorszych inną osobę.
A co do fuck'a Pauli. Znam Ją jakiś czas i jestem absolutnie pewna, że bez naprawdę konkretnego i "prawdziwego" powodu "fakera" by nie pokazała. Zresztą, Ty chyba także powinieneś być tego pewny.
Edzia pisze:A co do fuck'a Pauli. Znam Ją jakiś czas i jestem absolutnie pewna, że bez naprawdę konkretnego i "prawdziwego" powodu "fakera" by nie pokazała. Zresztą, Ty chyba także powinieneś być tego pewny.

Ja bym jej proponował wręczyć bukiet kwiatów po powrocie do Gdyni, przyznac jakąś nagrodę... chwalcie ją chwalcie, niech dalej pokazuje paluszka, aż jej go ktos utrąci... w każdym razie pokaże go jeszce raz czy dwa a w każdej hali w Polsce poza swoją będzie lżona i wyzywana, o to wam chodzi?Anonymous pisze:jezli tu wpisujecie sie w taki sposob nie sadze zeby na meczu bylo lepiej z tekstami i zachowaniem ... tak wiec brawo dla Pauli !!

Anonymous pisze:no ale zeby pisac"wsadzimy do w gardło bo co innego masz nie przystosowane" albo ssij cyganom to chyba nie jest reakcja na miejscu i na temat...zero argumentów tylko chamstwo i prostactwo...no koment jeszcze raz
Mikey pisze:Ja bym jej proponował wręczyć bukiet kwiatów po powrocie do Gdyni, przyznac jakąś nagrodę... chwalcie ją chwalcie, niech dalej pokazuje paluszka, aż jej go ktos utrąci... w każdym razie pokaże go jeszce raz czy dwa a w każdej hali w Polsce poza swoją będzie lżona i wyzywana, o to wam chodzi?Anonymous pisze:jezli tu wpisujecie sie w taki sposob nie sadze zeby na meczu bylo lepiej z tekstami i zachowaniem ... tak wiec brawo dla Pauli !!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 135 gości