AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 lutego 2006, 10:59

Pojawia sie nie raz już wałkowane na kkf pytanie. Czemu służą bębny? Czy po to zeby zrobić hałas, rumor i zagłuszyc wszystko i wszystkich dookoła? To już lepsza syrena... :? Wydaje się jednak że dla 15 osób wystarczyłby jeden bęben zkładając oczyiście ze służy on jedynie wybijaniu rytmu dla własciwego dopingu...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 26 lutego 2006, 12:22

no niestety bębny na tak mała sale są trochę bezsensowne, czasami podczas meczu nie słyszałem co krzyczy Mytek, który stał zaraz obok... :wink:
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 26 lutego 2006, 12:30

Gratulacje dla poznanianek, świetny mecz co pokazuje wynik...oby tak dalej

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 26 lutego 2006, 12:48

Nie wypowiadam się o bębnach, rozumiem, że każdy może mieć swoje zdanie. Zauważyłem jednak pewną prawidłowość - przeciwnikami kosztownych bębnów są Ci , co ich ... nie mają! :lol:

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 26 lutego 2006, 12:54

Więc tak do samego dopingu było nas 8 :!: :!: Nie wiedzielismy ze hala bedzie taka mała :!: :!: Co do bębnów zawsze są 3 :!: Nasze dziewczyny nie przegrały przez hałas bo są przyzwyczajone :D :!: (aha nie rozumiem określenia "lujami" :wink: ) aha wypowiedź "spodziewałem sie więcej po brzeskim dopingu" mnie rozwaliła po 8 osobach :shock: :?: No ale spoko :!: Przyśpiewek było bardzo dużo w pierwszej polowie po to by nie utrudniać gry naszym zawodniczkom :!: :!: W drugiej to poprostu robiliśmy przeszkadzajki waszym :lol: :!: Dopingując przy tym nasze dziewczny :!: Chcecie cisze :?: :?: Idzcie do do parku a nie na mecz :!: Aha a Wy mieliście przyśpiewki :?: :?: (głupie pytanie :wink: ) No a tak wogóle czemu Was w Brzegu nie widziałem :?: :?: Czemu nie zagłuszyliście hali :?: To nic że jest was 10 (chyba) :!: My możemy jeżdzić w 8 i jesteśmy widoczni :!: :!: I tak właśnie tworzą się głupie spory :!: :!: Więc po co takie gadki :?: No nic myśle że lepiej skupic sie na meczu :!:

P.S. Pozdro dla kibiców z Poznania (bo nic do Was nie mam) :!: :!:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 26 lutego 2006, 13:09

na wstepie Mytek dzieki za pozdro i rowniez pozdro dla ciebie oraz Burego z ktorym mialem okazje sprawdzac swoich sil w przerwie meczu rzutami osobistymi- bylem lepszy 8) co do meczu....no Laski zagraly najgorsze zawody w tym sezonie nie wiem co bylo powodem :cry: moze to ze awans do play-off byl juz dawno zapewniony :!: nie wiem ale czasem tak bywa..... co do bebnow przytocze slowa Don Igłaty ze maja do nich problem Ci co ich nie maja!!!!!! Zabawa na trybunach byla przednia jak zawsze :lol: co prawda bylo nas tylko 8 ale dawalismy rade(bury gdzie ty naliczyles nas 15 :?: :?: 3 bebny zgadza sie w 100 % ale z 15 to przesada)

Gdy inny kibic milknie, bo zespół dostał lanie..
my nie milkniemy, kibicujemy, wciąż wierni... PRETORIANIE!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 26 lutego 2006, 13:17

:lol: nie no, ja już nie mogę :?. Brodacz, ja zaczynam mieć problemy z czytaniem Twoich postów przez te żółte dodatki :lol: :lol: :lol:. Lubisz żółty czy to potajemne sympatyzowanie z pewną drużyną? :roll: :lol: :wink:.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 26 lutego 2006, 13:27

Edzia pisze::lol: nie no, ja już nie mogę :?. Brodacz, ja zaczynam mieć problemy z czytaniem Twoich postów przez te żółte dodatki :lol: :lol: :lol:. Lubisz żółty czy to potajemne sympatyzowanie z pewną drużyną? :roll: :lol: :wink:.

szczerze to on poprostu popatrzyl na twoj ze tak to nazwe"obrazek" i ten zółty w jego glowie ....ohhh brodacz ty to jestes :)
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 26 lutego 2006, 14:01

Inspiracja twoim kwiatkiem to jedno.Ale ja lubie dużo dodatków :lol: Szkoda że nie ma ich w kolorze zielonym białym i czerwonym :lol:

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 26 lutego 2006, 14:04

Sory to ja byłem ale od tego żółtego koloru zapomniałem sie zalogować :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 lutego 2006, 14:05

Don Igłata pisze:Nie wypowiadam się o bębnach, rozumiem, że każdy może mieć swoje zdanie. Zauważyłem jednak pewną prawidłowość - przeciwnikami kosztownych bębnów są Ci , co ich ... nie mają! :lol:

Z tego co sie orientuję, to "oni" mają bęben również... rok temu zresztą, razem z bębnem gorzowskim, już doping i przyjemność z grania i oglądania meczu nim zepsuli :?

... a wczoraj jeśli chodzi o doping i przyśpiewki, to słychać było w tv różne wersje "AZSu" + jakieś bezsensowne bębnienie nie wiadomo za bardzo komu kibicujące... w życiu bym nie wpadł na to, oglądając mecz w tv, że był ktoś z Brzegu ;)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 lutego 2006, 14:13

Panowie mnie tam jakiekolwiek bębny nie ruszają! Możecie i sobie beczki przywozić i na nich walić! Ale naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu. Śmialiście sie z bębniarzy z Polkowic, a wy zachowujecie sie podobnie! Oczywiście wy śpiewacie i to jest spoko! Ale wkurzało mnie to walenie przy naszych akcjach i naszych śpiewach!
Pozdro dla kibiców brzeskich! Naprawde wspólnie ładną atmosfere na Chwiałce stworzyliśmy!
A do Brzegu jeszcze będzie okazja pojechać! Mam nadzieje w tym sezonie jeszcze! Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 26 lutego 2006, 14:16

No dokładnie bo myśmy sie tylko zmieniali na bębnach rzeby walić bez opamiętania i przeszkadzać naszym :lol: No bo po co strzępic gardło :!: Wcześniej ktoś napisał że co jakis czas była jakaś przyśpiewka,teraz że nie było wogóle a potem okaże sie nie było kibiców z Brzegu.I przyjechały same bębny :lol: Dobre

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 26 lutego 2006, 14:19

MARAS pisze:Panowie mnie tam jakiekolwiek bębny nie ruszają! Możecie i sobie beczki przywozić i na nich walić (...)

ej, beczki są (były?) w Krakowie :P
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 lutego 2006, 15:06

Zauważyłem jednak pewną prawidłowość - przeciwnikami kosztownych bębnów są Ci , co ich ... nie mają!
Wybacz Don, zupełnie mijasz sie z prawdą. Na ŁKSie jest niejeden bęben, a mimo to nie jesteśmy zwolennikami używania wszytskich naraz i walenia ile pary w łapach. Wystrczy JEDEN BĘBEN DO WYBIJANIA RYTMU- cała reszta to doping: łapska i śpiew i tylkko o to mi chodzi. Przyznaj czy jest sens nap...lania w kotły tak zeby nawet nie było słychać dopingu? Co tu czemu ma służyć? Czy to beben jest dla dopingu czy doping dla bębna?
Ale naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu.
Jeżeli jest prawdą to co mówi Maras, to faktycznie lekko żenujaca sprawa-niewiele trzeba żeby przy uzyciu bębna, fujarki, trąbki czy syreny zagłuszyć nawet tłumek kibiców przeciwnika- no bo jeśli tak to lepiej od razu zeby kazdy przyniósł po 10 syren i będzie po zabawie
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”