AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Pojawia sie nie raz już wałkowane na kkf pytanie. Czemu służą bębny? Czy po to zeby zrobić hałas, rumor i zagłuszyc wszystko i wszystkich dookoła? To już lepsza syrena...
Wydaje się jednak że dla 15 osób wystarczyłby jeden bęben zkładając oczyiście ze służy on jedynie wybijaniu rytmu dla własciwego dopingu...

no niestety bębny na tak mała sale są trochę bezsensowne, czasami podczas meczu nie słyszałem co krzyczy Mytek, który stał zaraz obok... 
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
-
Don Igłata
- Młodzik
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Więc tak do samego dopingu było nas 8
Nie wiedzielismy ze hala bedzie taka mała
Co do bębnów zawsze są 3
Nasze dziewczyny nie przegrały przez hałas bo są przyzwyczajone
(aha nie rozumiem określenia "lujami"
) aha wypowiedź "spodziewałem sie więcej po brzeskim dopingu" mnie rozwaliła po 8 osobach
No ale spoko
Przyśpiewek było bardzo dużo w pierwszej polowie po to by nie utrudniać gry naszym zawodniczkom
W drugiej to poprostu robiliśmy przeszkadzajki waszym
Dopingując przy tym nasze dziewczny
Chcecie cisze
Idzcie do do parku a nie na mecz
Aha a Wy mieliście przyśpiewki
(głupie pytanie
) No a tak wogóle czemu Was w Brzegu nie widziałem
Czemu nie zagłuszyliście hali
To nic że jest was 10 (chyba)
My możemy jeżdzić w 8 i jesteśmy widoczni
I tak właśnie tworzą się głupie spory
Więc po co takie gadki
No nic myśle że lepiej skupic sie na meczu
P.S. Pozdro dla kibiców z Poznania (bo nic do Was nie mam)

P.S. Pozdro dla kibiców z Poznania (bo nic do Was nie mam)
Ja go znam to jest ten no...
na wstepie Mytek dzieki za pozdro i rowniez pozdro dla ciebie oraz Burego z ktorym mialem okazje sprawdzac swoich sil w przerwie meczu rzutami osobistymi- bylem lepszy
co do meczu....no Laski zagraly najgorsze zawody w tym sezonie nie wiem co bylo powodem
moze to ze awans do play-off byl juz dawno zapewniony
nie wiem ale czasem tak bywa..... co do bebnow przytocze slowa Don Igłaty ze maja do nich problem Ci co ich nie maja!!!!!! Zabawa na trybunach byla przednia jak zawsze
co prawda bylo nas tylko 8 ale dawalismy rade(bury gdzie ty naliczyles nas 15
3 bebny zgadza sie w 100 % ale z 15 to przesada)
Gdy inny kibic milknie, bo zespół dostał lanie..
my nie milkniemy, kibicujemy, wciąż wierni... PRETORIANIE!!!
Gdy inny kibic milknie, bo zespół dostał lanie..
my nie milkniemy, kibicujemy, wciąż wierni... PRETORIANIE!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Edzia pisze::lol: nie no, ja już nie mogę. Brodacz, ja zaczynam mieć problemy z czytaniem Twoich postów przez te żółte dodatki
![]()
![]()
. Lubisz żółty czy to potajemne sympatyzowanie z pewną drużyną?
![]()
![]()
.
szczerze to on poprostu popatrzyl na twoj ze tak to nazwe"obrazek" i ten zółty w jego glowie ....ohhh brodacz ty to jestes
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
-
Gość
Don Igłata pisze:Nie wypowiadam się o bębnach, rozumiem, że każdy może mieć swoje zdanie. Zauważyłem jednak pewną prawidłowość - przeciwnikami kosztownych bębnów są Ci , co ich ... nie mają!
Z tego co sie orientuję, to "oni" mają bęben również... rok temu zresztą, razem z bębnem gorzowskim, już doping i przyjemność z grania i oglądania meczu nim zepsuli
... a wczoraj jeśli chodzi o doping i przyśpiewki, to słychać było w tv różne wersje "AZSu" + jakieś bezsensowne bębnienie nie wiadomo za bardzo komu kibicujące... w życiu bym nie wpadł na to, oglądając mecz w tv, że był ktoś z Brzegu
Panowie mnie tam jakiekolwiek bębny nie ruszają! Możecie i sobie beczki przywozić i na nich walić! Ale naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu. Śmialiście sie z bębniarzy z Polkowic, a wy zachowujecie sie podobnie! Oczywiście wy śpiewacie i to jest spoko! Ale wkurzało mnie to walenie przy naszych akcjach i naszych śpiewach!
Pozdro dla kibiców brzeskich! Naprawde wspólnie ładną atmosfere na Chwiałce stworzyliśmy!
A do Brzegu jeszcze będzie okazja pojechać! Mam nadzieje w tym sezonie jeszcze! Pozdro
Pozdro dla kibiców brzeskich! Naprawde wspólnie ładną atmosfere na Chwiałce stworzyliśmy!
A do Brzegu jeszcze będzie okazja pojechać! Mam nadzieje w tym sezonie jeszcze! Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
No dokładnie bo myśmy sie tylko zmieniali na bębnach rzeby walić bez opamiętania i przeszkadzać naszym
No bo po co strzępic gardło
Wcześniej ktoś napisał że co jakis czas była jakaś przyśpiewka,teraz że nie było wogóle a potem okaże sie nie było kibiców z Brzegu.I przyjechały same bębny
Dobre
Ja go znam to jest ten no...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Wybacz Don, zupełnie mijasz sie z prawdą. Na ŁKSie jest niejeden bęben, a mimo to nie jesteśmy zwolennikami używania wszytskich naraz i walenia ile pary w łapach. Wystrczy JEDEN BĘBEN DO WYBIJANIA RYTMU- cała reszta to doping: łapska i śpiew i tylkko o to mi chodzi. Przyznaj czy jest sens nap...lania w kotły tak zeby nawet nie było słychać dopingu? Co tu czemu ma służyć? Czy to beben jest dla dopingu czy doping dla bębna?Zauważyłem jednak pewną prawidłowość - przeciwnikami kosztownych bębnów są Ci , co ich ... nie mają!
Jeżeli jest prawdą to co mówi Maras, to faktycznie lekko żenujaca sprawa-niewiele trzeba żeby przy uzyciu bębna, fujarki, trąbki czy syreny zagłuszyć nawet tłumek kibiców przeciwnika- no bo jeśli tak to lepiej od razu zeby kazdy przyniósł po 10 syren i będzie po zabawieAle naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”