PZU Polfa Pabianice - ŁKS Łódź 101:45

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 listopada 2004, 00:43

a ja tak: mecz fajny w 1 kwarcie, w 2 też choć okraszony już kilkoma "wielbłądami" naszych zawodniczek i ... sędziów. Wynik w miarę jeszcze kontaktowy, obrona niezła, z przodu na miarę możliwości.
3 i 4 kwarty tego meczu nie rozegrano - to co widziałem to była jakaś karykatura... Momentami odnosiłem wrażenie, że nasze zawodniczki robią wszystko żeby pomóc Włókniarkom odnieść jak najwyższe zwycięstwo...
Inna sprawa, to że czy tak – czy siak ten jeden punkt po który jechaliśmy – mamy. A jeśli mamy nawet 3 razy pod rząd się skompromitować, a potem wygrać różnicą 1 pkt z bezpośrednim rywalem – to ja to kupuję.

Na trybunach miło, kulturalnie, głośno i fajnie - widziałem to z poziomu parkietu, także potwierdzam, że nasz "młyn" był głośniejszy, barwniejszy (tak w barwy jak i w repertuar) i do tego nie wyposażony w (całkiem niepotrzebne a będące w arsenale Włókniarza) trąby i syrenę. Ale gospodarzą należą się brawa za widoczny i spory postęp od ostatniego razu - w dodatku w słusznym kierunku. Coś mi się widzi, że Włókniarz się odradza – czego Wam życzę...
Podobał mi się brak gwizdów (także i głównie przy prezentacji) - choć naszą "wywyto" - ale jednak to nie gwizdy...
Miłe spotkanie z forumowiczami - pozdrawiam :) - choć nie "okraszone" niczym konkretnym (a byłem bez pojadu... :cry: ) - zapraszamy na rewanż, a może wcześniej... (gracie w piątek w Poznaniu, a my u siebie z CCC chyba w sobotę)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 listopada 2004, 00:58

simon pisze:Miłe spotkanie z forumowiczami - pozdrawiam :) - choć nie "okraszone" niczym konkretnym (a byłem bez pojadu... :cry: )

No teraz to mnie zdenerwowałes :wink: :lol: . Trzeba było się odezwać że masz ochotę na małe co nieco. Ja nie proponowałem gdyż nie chciałem żebyś później znów kogoś zaczepiał :D :lol: :lol: .
Również pozdrawiam.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 listopada 2004, 01:07

Szymon pisze:
simon pisze:Miłe spotkanie z forumowiczami - pozdrawiam :) - choć nie "okraszone" niczym konkretnym (a byłem bez pojadu... :cry: )

No teraz to mnie zdenerwowałes :wink: :lol: . Trzeba było się odezwać że masz ochotę na małe co nieco. Ja nie proponowałem gdyż nie chciałem żebyś później znów kogoś zaczepiał :D :lol: :lol: .
Również pozdrawiam.
kochany - ochotę, to JA MAM ZAWSZE - tylko nie zawsze mogę... (i już nic na temat mojem "mogości" proszę nie dogryzaj)
A teraz oczywiście żartuję, jak mogłem się "upajać" - kto by całą drogę powrotną Mikeya utulał???

Ps.Z tym zaczepianiem to oczywiste pomówienia... :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 listopada 2004, 01:12

Spokojnie nie bedę dogryzał. Ale cały czas upieram sie że powinienes się odezwać. Skąd ja miałem wiedzieć że dziś akurat możesz???? A Twoja troska o Mikeya jest naprawdę godna podziwu. Żal było nia niego patrzec po meczu. Szkoda chłopaka,ale mam nadzieję że dojdzie do siebie szybko.

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 listopada 2004, 01:21

Szkoda chłopaka,ale mam nadzieję że dojdzie do siebie szybko.

z tego co wiem, to miał jednak od dworca jechać tramwajem... :wink: :lol:

Nie no - coś tam mogłem, ale dziś rano skończyłem dopiero "antyaloholizatory" doustne po poderbowym zapaleniu gardła - zatem wyjdzie mi na zdrowie... :wink:
"Co się odwlecze, to nie uciecze"... Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 listopada 2004, 01:31

simon pisze:"Co się odwlecze, to nie uciecze"... Obrazek

Nie ma sprawy. Ja jestem praktycznie zawsze w tych sprawach do dyspozycji :wink: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 14 listopada 2004, 10:55

A gdzie się podział Mikey (Fan Club Włókniarza z Łodzi) ??? Widziałem na meczu że zasiadł na strategicznej pozycji na trybunach jak najbliżej sektora przyjezdnych licząc pewnie że uda mu się zdobyć jakąś naszą flagę lub może w czasie ewentualnego ataku miejscowych na sektor gości stanie w pierwszy szeregu i poprowadzi Włókniarz ku zwycięstwu nad nożownikami z Łodzi. :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 14 listopada 2004, 10:56

Jako ze teraz po wczorajszym meczu subiektywny nie jestem powiem tak:
Rajkowska, Estkowska, Stefańczyk i Kozińska-nie dorosły absolutnie do gry w ekstraklasie-niestety to jest pomyłka i tak jak w przypadku Joanny Kozińskiej dałbym kilka szans dziwczynie, z uwagi na fakt ze jest wychowanką tak reszta pań z naboru-nieporozumienie, przykro mi to mówić ale czas chyba pomyślec o zmianie zawodu. Birbe-wystarczyło dobrze pilnowac ją przy rzutach z dystansu i... okazało się ze wnosi do gry niewiele więcej niż wyżej wymienione-mecz to nie uliczny konkurs rzutów za trójki! Golemska-z ocena poczekam jeszce bo cos tam u dziewczyny świta, podobnie z Magda Arażny która zostawia na parkiecie duzo zdrowia i chwała jej za to. Co do Szopena...no comments. Agata Kasprzak? Nie zgadzam sie z simonem ze bedzie materiałem na centra - materialem to moze ona jest ale na największy zawód-brak techniki, brak wyczucia, brak boiskowej mądrości-to jest moja ocena, obym się mylił. Wciąż stawiam na siostry które tzrymają to wszystko w kupie i Asie Szymańską która jest najpewniejszym punktem druzyny i jako jedna z niewielu jeszce mnie nie zawiodła. Najbardziej szkoda z wtym wszystkim Witka Baka który zrobił fajna robote na początku sezonu ateraz tak jak wczoraj musiał biedak świecic oczami na konferencji prasowej po największym w ostatnich latach blamażu derbowym :evil:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 14 listopada 2004, 11:00

Lisu pisze:A gdzie się podział Mikey (Fan Club Włókniarza z Łodzi) ??? Widziałem na meczu że zasiadł na strategicznej pozycji na trybunach jak najbliżej sektora przyjezdnych licząc pewnie że uda mu się zdobyć jakąś naszą flagę lub może w czasie ewentualnego ataku miejscowych na sektor gości stanie w pierwszy szeregu i poprowadzi Włókniarz ku zwycięstwu nad nożownikami z Łodzi. :wink:
Widze ze juz zostałem wydalony ze społeczności... :( Cóz jestem wiec wolnym strzelcem (choc moze nie do końca wolnym). Podzieliłem sie wczoraj z pewna osoba informacja na temat reakcji fanów ŁKS na mój widok i zapytała się owa osoba czy to na poważnie. Nie potrafiłem odpowiedzieć... :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 14 listopada 2004, 11:02

Mikey nie pojawiaj się już więcej na naszej hali bo obleją Cię smołą, obsypią piórami i popędzą do Pabianic. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie dramatyzuj chłopie.

Gość

Postautor: Gość » 14 listopada 2004, 12:43

No i w końcu mnie się udało coś napisać na forum :D .
Mecz, rzeczywiście ciekawy to był tylko w pierwszej połowie. Po przerwie to w zasadzie nie ma o czym nawet pisać . Mecz do jednego kosza. Nie pamiętam takich derbów. Mam nadzieję, że ŁKS się za bardzo nie bedzie przejmował tym laniem i zacznie grac tak jak juz to pokazywał w tym sezonie. Jeśli chodzi o kibicowanie to ja również jestem pozytywnie zaskoczony postawa kibiców Włókniarza. Fajnie, że obyło się bez wyzwisk i gwizdów zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Mam nadzieję że tak będzie częściej :D .

ps. A tak na marginesie, to razem z Szymonem chyba w końcu znaleliśmy swoje miejsce na tej hali :lol: :lol: :lol:

Gość

Postautor: Gość » 14 listopada 2004, 12:45

I jeszcze jedna rzecz. Jak mam widzieć tak przybitego Mikeya to wolę żeby dziewczyny nie wygrywały tak wysoko w derbach :D .
Mikey pozdro i nie martw się tak

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 14 listopada 2004, 12:50

Fuck!!! Znowu zapomniałem sie zalogować
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 listopada 2004, 13:50

Co Ty, skleroze już masz? :wink: :lol: :lol: . A Z tym miejscem na hali to fakt. W końcu, po tylu latach, poszukiwaniach, próbach - znaleźliśmy! :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 14 listopada 2004, 14:44

Anonymous pisze:I jeszcze jedna rzecz. Jak mam widzieć tak przybitego Mikeya to wolę żeby dziewczyny nie wygrywały tak wysoko w derbach :D .
Mikey pozdro i nie martw się tak
No fakt to był bardzo smutny wieczór (moze poza kilkoma przemiłymi, nieocenionymi chwilami...). Podwójne upokorzenie, podwójna porażka, podwójny cios-rozdarcie, rozdwojenie jaźni, schizofrenia kibicowania, skrajne uczucia...
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”