Bury pisze:ja musze poszukać gdzieś kabelka, tak żeby to przegrać i myślę, że jakoś to się da w niedlugim czasie zrobić, chociaż u mnie pojęcie "niedługo" bywa względne
AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mlody pisze:qiero pisze:ej chłopaki, ja tego nożna nie pamiętam, może mnie ktoś oświecić?
ty no ja tez bylem u trojana i w ni ch...ja nie pamietam takiej akcji Sebastianku jak to Mireq juz napisal moze nas osiwecisz !!!!!!!
Ty to akurat powinieneś pamiętać najlepiej... no ale widzę, że tyle rozumu, co odpowiedzialności za własne czyny... Niestety masz tego pecha, że przy tym było jednak więcej osób niż tylko Wy, z krótką i wybiórczą pamięcią
steve_bramkarz pisze:Anonymous pisze:MARAS pisze:(...) naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu. Śmialiście sie z bębniarzy z Polkowic, a wy zachowujecie sie podobnie! Oczywiście wy śpiewacie i to jest spoko! Ale wkurzało mnie to walenie przy naszych akcjach i naszych śpiewach!
(...)MARAS pisze:(...) Nikt do was nie ma żadnego żalu ani pretensji! (...)
hehehehe
hahhaha dobre
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Proste tylko pytanie... wysil swoje dwie szare komórki... i pamietaj, że wtedy w pokoju było więcej osób niż Ty i Mario
)))
Powiedziałeś, że przyjechałeś do Poznania z nożem, czy nie?
... bo mało mnie interesuję czytanie Twoich średnio ciekawych popisów na forum, a chciałbym wiedzieć, czy masz choć tyle honoru, żeby przyznać się do czegoś, co słyszało na własne uszy kilka osób i słysząc to już wtedy podjęło decyzję, że Wy sobie swoje plany, a reszta dobrze sie bawiących kibiców swoje... Czy będziesz próbował jednak wciskać, że wszyscy się przesłyszeli i to wymyslili?
Powiedziałeś, że przyjechałeś do Poznania z nożem, czy nie?
... bo mało mnie interesuję czytanie Twoich średnio ciekawych popisów na forum, a chciałbym wiedzieć, czy masz choć tyle honoru, żeby przyznać się do czegoś, co słyszało na własne uszy kilka osób i słysząc to już wtedy podjęło decyzję, że Wy sobie swoje plany, a reszta dobrze sie bawiących kibiców swoje... Czy będziesz próbował jednak wciskać, że wszyscy się przesłyszeli i to wymyslili?
Proszę o JASNĄ odpowiedz, a nie pisanie jakiś głupot:)
Co do Waszych zabaw... ja się tylko bardzo cieszyłem, że odpowiadając w dużej części za uczestników zabawy (w tym wielu niepełnoletnich), miałem tę mozliwość, że dzięki Waszym prywatnym planom, miałem Was z głowy... jesli ktoś, zaproszony do domu gospodarza, w jednym z pierwszych zdań wspomina, że przywiózł ze sobą nóż m(pomijam już wstyd, który matka Trojana musiała przezyc wysłuchując pretensji sąsiadów, że "zaprasza do domu jakichś meneli, którzy na klatce schodowej rozlewają piwo i zostawiają puszki" - ale tego nie widziałem, nie słyszalem, więc się nie wypowiadam), taka impreza nie jest dla niego... i na całe szczęście udało się to tak zorganizować, że Wy sobie, a wszyscy pozostali uczestnicy sobie.... i było bezpiecznie i kulturalnie... mimo obecnosci choćby i kibica ŁKSu w Poznaniu
... czekam na odpowiedz na zadane pytanie... starczy Ci honoru Pretorianinie? Wątpię...
Co do Waszych zabaw... ja się tylko bardzo cieszyłem, że odpowiadając w dużej części za uczestników zabawy (w tym wielu niepełnoletnich), miałem tę mozliwość, że dzięki Waszym prywatnym planom, miałem Was z głowy... jesli ktoś, zaproszony do domu gospodarza, w jednym z pierwszych zdań wspomina, że przywiózł ze sobą nóż m(pomijam już wstyd, który matka Trojana musiała przezyc wysłuchując pretensji sąsiadów, że "zaprasza do domu jakichś meneli, którzy na klatce schodowej rozlewają piwo i zostawiają puszki" - ale tego nie widziałem, nie słyszalem, więc się nie wypowiadam), taka impreza nie jest dla niego... i na całe szczęście udało się to tak zorganizować, że Wy sobie, a wszyscy pozostali uczestnicy sobie.... i było bezpiecznie i kulturalnie... mimo obecnosci choćby i kibica ŁKSu w Poznaniu
... czekam na odpowiedz na zadane pytanie... starczy Ci honoru Pretorianinie? Wątpię...
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2006, 20:44 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
MuFa pisze:hmm poszla kosa i plama krwi na betonie
MuFa ... oczywiście nie poszła
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2006, 20:48 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
nie no zartuje oczywiscie hehe, tego ze scyzorykiem nie slyszalem przyznam ale ciekawa opcja
pozdro Mlody... widze dyskusja na temat bebnow i ich mocy zwrocila sie ku planowanym morderstwom Mlodego, ja osobiscie nie wiem jak bylo bo mnie wtedy nie bylo, Seba moze to byl noz do smarowania masla? hehe wybaczcie ale mam dobry humor... odnosnie kibicowania mi nigdy np. nie przeszkadzalo jak polkowice bebnily w swoje iles tam bebnow tak ze nie slyszalem swich mysli ale jesli chodzi o momenty bebnienia to nad tym sie zastanowie, sadze z reszta grupa nozownikow hehehe 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”