AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 19:53

:lol: :lol: :lol: Gdzie tu masz złość Mireczku? hehehehe... znowu Ci się coś wydaje :lol: ... ale w sumie fajna próba odwracania uwagi od tego, co napisałem ;) Tylko średnio skuteczna :lol: :lol: :lol:

Bury pisze:ja musze poszukać gdzieś kabelka, tak żeby to przegrać i myślę, że jakoś to się da w niedlugim czasie zrobić, chociaż u mnie pojęcie "niedługo" bywa względne

:) Wiadomix Stary... jak będziesz miał chwilkę, to... a najpierw looknij kasety ;) Pozdro!

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 27 lutego 2006, 19:59

No odrazu lepsze nastawienie w głosie słychać :wink: -nie można było tak odrazu :D
pozdro ziomus
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 27 lutego 2006, 20:02

ej chłopaki, ja tego nożna nie pamiętam, może mnie ktoś oświecić?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 27 lutego 2006, 20:10

qiero pisze:ej chłopaki, ja tego nożna nie pamiętam, może mnie ktoś oświecić?

ty no ja tez bylem u trojana i w ni ch...ja nie pamietam takiej akcji Sebastianku jak to Mireq juz napisal moze nas osiwecisz !!!!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 20:17

Mlody pisze:
qiero pisze:ej chłopaki, ja tego nożna nie pamiętam, może mnie ktoś oświecić?

ty no ja tez bylem u trojana i w ni ch...ja nie pamietam takiej akcji Sebastianku jak to Mireq juz napisal moze nas osiwecisz !!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ty to akurat powinieneś pamiętać najlepiej... no ale widzę, że tyle rozumu, co odpowiedzialności za własne czyny... Niestety masz tego pecha, że przy tym było jednak więcej osób niż tylko Wy, z krótką i wybiórczą pamięcią :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 27 lutego 2006, 20:21

:lol: :lol: :lol: hahahahaha kurde noo ja go mialem a niech to... :cry: myslalem ze wybierzesz kogos innego a padlo na mnie ohhh sebastianku jakie ty masz szczescie ze go nie uzylem na tobie w poznaniu .... 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 20:24

:lol: fakt... śmieszne to jest bardzo.. :lol: Gdybyś umial czytać to zauważyłbyś, że nie napisałem, że "miałeś" go... ale, że powiedziałeś tak... na co są zresztą świadkowie... jeśli nie wiesz co mówisz, a widzę, że nie bardzo to może mniej alkoholu sobie dolewaj do tych buteleczek dla niemowląt ;) :lol: Bo z pamięcią kruchooo... hehehe

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 27 lutego 2006, 20:29

kurde no to ja mniej bede pil zrobie to dla ciebie sebciu zrechabilituje sie za ten caly nieprzyjemny jak ze brutalny incydent ktory cie urazil wrecz zbil cie werbalnie...

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 27 lutego 2006, 20:33

steve_bramkarz pisze:
Anonymous pisze:
MARAS pisze:(...) naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu. Śmialiście sie z bębniarzy z Polkowic, a wy zachowujecie sie podobnie! Oczywiście wy śpiewacie i to jest spoko! Ale wkurzało mnie to walenie przy naszych akcjach i naszych śpiewach!
(...)

MARAS pisze:(...) Nikt do was nie ma żadnego żalu ani pretensji! (...)

hehehehe :D

hahhaha dobre :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 20:34

Proste tylko pytanie... wysil swoje dwie szare komórki... i pamietaj, że wtedy w pokoju było więcej osób niż Ty i Mario :))))

Powiedziałeś, że przyjechałeś do Poznania z nożem, czy nie?

... bo mało mnie interesuję czytanie Twoich średnio ciekawych popisów na forum, a chciałbym wiedzieć, czy masz choć tyle honoru, żeby przyznać się do czegoś, co słyszało na własne uszy kilka osób i słysząc to już wtedy podjęło decyzję, że Wy sobie swoje plany, a reszta dobrze sie bawiących kibiców swoje... Czy będziesz próbował jednak wciskać, że wszyscy się przesłyszeli i to wymyslili?

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 27 lutego 2006, 20:38

ejj seba jasne ze mialem noz chcialem ci go w :dupablada .............. a co zabawy w poznaniu bawilem sie swietnie z nowo poznanymi dziewczynami oraz ze swoimi ziomami.....a z tego co wiem to ty miales pretensje ze laski sie bawily z Brzegiem :oops: :oops:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 20:42

Proszę o JASNĄ odpowiedz, a nie pisanie jakiś głupot:)

Co do Waszych zabaw... ja się tylko bardzo cieszyłem, że odpowiadając w dużej części za uczestników zabawy (w tym wielu niepełnoletnich), miałem tę mozliwość, że dzięki Waszym prywatnym planom, miałem Was z głowy... jesli ktoś, zaproszony do domu gospodarza, w jednym z pierwszych zdań wspomina, że przywiózł ze sobą nóż m(pomijam już wstyd, który matka Trojana musiała przezyc wysłuchując pretensji sąsiadów, że "zaprasza do domu jakichś meneli, którzy na klatce schodowej rozlewają piwo i zostawiają puszki" - ale tego nie widziałem, nie słyszalem, więc się nie wypowiadam), taka impreza nie jest dla niego... i na całe szczęście udało się to tak zorganizować, że Wy sobie, a wszyscy pozostali uczestnicy sobie.... i było bezpiecznie i kulturalnie... mimo obecnosci choćby i kibica ŁKSu w Poznaniu ;)

... czekam na odpowiedz na zadane pytanie... starczy Ci honoru Pretorianinie? Wątpię...
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2006, 20:44 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 27 lutego 2006, 20:44

hmm poszla kosa i plama krwi na betonie :twisted:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 20:47

MuFa pisze:hmm poszla kosa i plama krwi na betonie :twisted:

MuFa ... oczywiście nie poszła :) I teraz rozmowa już dotyczy tylko jawnego kłamania, bo świadków było sporo... na szczęście obyło się bez żadnych incydentów. Problem tylko w tym, że na taka imprezę zjezdzaja się ludzie sie nie znający ZUPEŁNIE, wszystko opiera się na zaufaniu... oczywiście jest obecny alkohol ( ;) nice...)... i niestety w przypadku, gdyby cokolwiek się komuś stało, organizator i klub są UDUPIENI niestety :( - domyślasz się chyba, że z przyczyn obiektywnych (finanse) na sali nie było żadnej ochrony, a ludzi sporo... Można sobie teraz pogawędzić przyjemnie na forum, ale rzucenie takiego tekstu, jaki padł, zaraz na samym początku imprezy, stawiało wtedy sprawę zupełnie inaczej...

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2006, 20:48 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 27 lutego 2006, 20:48

nie no zartuje oczywiscie hehe, tego ze scyzorykiem nie slyszalem przyznam ale ciekawa opcja :lol: pozdro Mlody... widze dyskusja na temat bebnow i ich mocy zwrocila sie ku planowanym morderstwom Mlodego, ja osobiscie nie wiem jak bylo bo mnie wtedy nie bylo, Seba moze to byl noz do smarowania masla? hehe wybaczcie ale mam dobry humor... odnosnie kibicowania mi nigdy np. nie przeszkadzalo jak polkowice bebnily w swoje iles tam bebnow tak ze nie slyszalem swich mysli ale jesli chodzi o momenty bebnienia to nad tym sie zastanowie, sadze z reszta grupa nozownikow hehehe :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”