AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Don Igłata
- Młodzik
wiec z honorem i dumą odpowiem ci sebciu wszystko wiedzacy i majacy na kazde pytanie odpowiedz ze tekiej sytuacji nie bylo !!!!!!!! i ze jest wyssana z palca co swiadcza wypowiedzi maria qiera ktorzy rowniez byli w poznaniu i nic im na ten temat nie wiadomo !!!!! i coz teraz czy ty Sebcu przyjmiesz ta riposte z Honorem??
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Don Igłata pisze:Cosik mi się wydaje, że kiedyś zorganizowano zawody w kosza kibiców nie po to, by po miesiącach jakieś p... sobie wypominać.
Masz Don 100000% racji... wysłałem priva do Qiero, że nie chce rozwijać tej dyskusji... i bym nie rozwijał... okazało się jednak, że ktoś albo nie pamięta, albo nie chce pamiętać, a jak zwykle do powiedzenia (i jak zwykle nie mądrze) ma sporo
Impreza, tak jak już pisałem, się skończyła... nic się nikomu nie stało... my się bawiliśmy świetnie... Brzeg również... i tyle w temacie MPK.
Pozdro Don.
..za cholerę nie mogę sobie przypomnieć zdania o nożu
To chyba jakaś paranoja
Seba mógłbyś mnie oświecić, bo chce uwierzyć, że śnię..
nie no jednak to co słyszałem, że wmówiłeś sobie bajeczkę o domniemanym "nożu" sprawdza się - już wiem co Cie też gryzło..
brak słów..
To chyba jakaś paranoja
Seba mógłbyś mnie oświecić, bo chce uwierzyć, że śnię..
nie no jednak to co słyszałem, że wmówiłeś sobie bajeczkę o domniemanym "nożu" sprawdza się - już wiem co Cie też gryzło..
..you got to lose, to know how to win..
Mlody pisze:wiec z honorem i dumą odpowiem ci sebciu wszystko wiedzacy i majacy na kazde pytanie odpowiedz ze tekiej sytuacji nie bylo !!!!!!!! i ze jest wyssana z palca co swiadcza wypowiedzi maria qiera ktorzy rowniez byli w poznaniu i nic im na ten temat nie wiadomo !!!!! i coz teraz czy ty Sebcu przyjmiesz ta riposte z Honorem??
W takim razie stwierdzam, że NIE MASZ HONORU i tyle w temacie:)
Seba pisze:Mlody pisze:wiec z honorem i dumą odpowiem ci sebciu wszystko wiedzacy i majacy na kazde pytanie odpowiedz ze tekiej sytuacji nie bylo !!!!!!!! i ze jest wyssana z palca co swiadcza wypowiedzi maria qiera ktorzy rowniez byli w poznaniu i nic im na ten temat nie wiadomo !!!!! i coz teraz czy ty Sebcu przyjmiesz ta riposte z Honorem??
W takim razie stwierdzam, że NIE MASZ HONORU i tyle w temacie:)
powazny zarzut ze tak sie wyraze
MARIO pisze:..za cholerę nie mogę sobie przypomnieć zdania o nożu![]()
![]()
![]()
![]()
To chyba jakaś paranoja![]()
![]()
![]()
Seba mógłbyś mnie oświecić, bo chce uwierzyć, że śnię..![]()
nie no jednak to co słyszałem, że wmówiłeś sobie bajeczkę o domniemanym "nożu" sprawdza się - już wiem co Cie też gryzło..brak słów..
Mario.... umiesz czytać? Nie mogłem sobie wmówić czegoś, co stało się przedmiotem dyskusji między pozostałymi uczestnikami tego spotkania w pokoju (czyli Trojanem, Burym i bodajże Brzydkim) jakies 10 minut po opuszczeniu mieszkania... dyskusji p.t. "Co za gość!
Czego sie tu nie da zrozumieć????
pix pisze:przepraszam, że się wtrącę, nie chcę się narażać, ale czy to jest wątek o meczu czy hyde park?...
wątek o meczu, w którym główną rolę odegrali brzescy kibice, którzy nazywani są "bydłem" przez fanów Lotosu, "nożownikami" przez fana Olimpii i pewnie jeszcze coś się znajdzie..
Sorry Seba, ale uważałem Cie za dorosłego i inteligentnego faceta, ale "bajka z nożem" to jakaś pomyłka
..you got to lose, to know how to win..
MuFa pisze:
powazny zarzut ze tak sie wyraze
MuFa zapewniam Cię, ze WIEM CO MÓWIĘ!... Odchorowałem poważnie organizacje MPK (NIGDY WIĘCEJ!) i ten incydent , widzę dla niektórych nie wart pamietania, z wiadomych i oczywistych powodów, poważnie zachwiał we mnie wiarę w sens wtedy tamtej imprezy... Pamiętam te słowa, wiem, że padły, pamiętam nasze rozmowy o nich chwilę pózniej... więc jeszcze raz - WIEM, co mówię... gdyby Młody powiedział, ze nie przypomina sobie... bym takich nie użył... teraz uzywam z CAŁĄ STANOWCZOŚCIĄ!!!
Pozdrawiam.
Seba pisze:Don Igłata pisze:Cosik mi się wydaje, że kiedyś zorganizowano zawody w kosza kibiców nie po to, by po miesiącach jakieś p... sobie wypominać.
Masz Don 100000% racji... wysłałem priva do Qiero, że nie chce rozwijać tej dyskusji... i bym nie rozwijał... okazało się jednak, że ktoś albo nie pamięta, albo nie chce pamiętać, a jak zwykle do powiedzenia (i jak zwykle nie mądrze) ma sporo![]()
Impreza, tak jak już pisałem, się skończyła... nic się nikomu nie stało... my się bawiliśmy świetnie... Brzeg również... i tyle w temacie MPK.
Pozdro Don.
po co temat zaczynasz jak jak go chcesz teraz konczyc w ogole po co to?? wszechwiedzacy sebciu zaczynasz sie mylic
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
-
Don Igłata
- Młodzik
Seba chyba wychowany w solidnej drobnomieszczańskiej rodzinie poznańskiej na widok (czy wzmiankę?) czy też nic z tego?(biega o nóż do czegoś?- lub też bez noża) zaniemówił z wrażenia ... i dopiero po miesiącach na tyle się odblokował psychicznie, że mógł przy innej zresztą okazji coś wyartykułować na ten temat
Daj sobie chłopie siana - przecież się nic nie stało - a ta cała dyskusja tylko zajątrza dobre układy między kibicami z Poznania i Brzegu.
Ja jako stały kiedyś bywalec zabaw w kieleckim nie takie rzeczy widziałem i to co piszesz o okropieństwach, które tam zaszły to mnie tylko rozbawiają, a zaraz muszę iść spać , bo rano wstaję!
Pozdrowienia kolego Seba.
Daj sobie chłopie siana - przecież się nic nie stało - a ta cała dyskusja tylko zajątrza dobre układy między kibicami z Poznania i Brzegu.
Ja jako stały kiedyś bywalec zabaw w kieleckim nie takie rzeczy widziałem i to co piszesz o okropieństwach, które tam zaszły to mnie tylko rozbawiają, a zaraz muszę iść spać , bo rano wstaję!
Pozdrowienia kolego Seba.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”