AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 27 lutego 2006, 20:50

Cosik mi się wydaje, że kiedyś zorganizowano zawody w kosza kibiców nie po to, by po miesiącach jakieś p... sobie wypominać. :oops:

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 27 lutego 2006, 20:51

wiec z honorem i dumą odpowiem ci sebciu wszystko wiedzacy i majacy na kazde pytanie odpowiedz ze tekiej sytuacji nie bylo !!!!!!!! i ze jest wyssana z palca co swiadcza wypowiedzi maria qiera ktorzy rowniez byli w poznaniu i nic im na ten temat nie wiadomo !!!!! i coz teraz czy ty Sebcu przyjmiesz ta riposte z Honorem??
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 20:54

Don Igłata pisze:Cosik mi się wydaje, że kiedyś zorganizowano zawody w kosza kibiców nie po to, by po miesiącach jakieś p... sobie wypominać. :oops:

Masz Don 100000% racji... wysłałem priva do Qiero, że nie chce rozwijać tej dyskusji... i bym nie rozwijał... okazało się jednak, że ktoś albo nie pamięta, albo nie chce pamiętać, a jak zwykle do powiedzenia (i jak zwykle nie mądrze) ma sporo :?

Impreza, tak jak już pisałem, się skończyła... nic się nikomu nie stało... my się bawiliśmy świetnie... Brzeg również... i tyle w temacie MPK.

Pozdro Don.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 27 lutego 2006, 20:54

..za cholerę nie mogę sobie przypomnieć zdania o nożu :shock: :shock: :shock: :?

To chyba jakaś paranoja :lol: :lol: :lol:

Seba mógłbyś mnie oświecić, bo chce uwierzyć, że śnię.. 8)

nie no jednak to co słyszałem, że wmówiłeś sobie bajeczkę o domniemanym "nożu" sprawdza się - już wiem co Cie też gryzło.. :? brak słów..
..you got to lose, to know how to win..

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 20:55

Mlody pisze:wiec z honorem i dumą odpowiem ci sebciu wszystko wiedzacy i majacy na kazde pytanie odpowiedz ze tekiej sytuacji nie bylo !!!!!!!! i ze jest wyssana z palca co swiadcza wypowiedzi maria qiera ktorzy rowniez byli w poznaniu i nic im na ten temat nie wiadomo !!!!! i coz teraz czy ty Sebcu przyjmiesz ta riposte z Honorem??

W takim razie stwierdzam, że NIE MASZ HONORU i tyle w temacie:)

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 27 lutego 2006, 20:56

Seba pisze:
Mlody pisze:wiec z honorem i dumą odpowiem ci sebciu wszystko wiedzacy i majacy na kazde pytanie odpowiedz ze tekiej sytuacji nie bylo !!!!!!!! i ze jest wyssana z palca co swiadcza wypowiedzi maria qiera ktorzy rowniez byli w poznaniu i nic im na ten temat nie wiadomo !!!!! i coz teraz czy ty Sebcu przyjmiesz ta riposte z Honorem??

W takim razie stwierdzam, że NIE MASZ HONORU i tyle w temacie:)

powazny zarzut ze tak sie wyraze :shock:

pix
Żak

Postautor: pix » 27 lutego 2006, 20:57

przepraszam, że się wtrącę, nie chcę się narażać, ale czy to jest wątek o meczu czy hyde park?...

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 27 lutego 2006, 20:58

Ja nie mam honoru bo nie odpowiedzialem jak chciales (badz kłamiem ) oki ty rowniez go nie masz bo tej wiadomosci nie przyjełęs z honorem upsssss 1:1

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 20:59

MARIO pisze:..za cholerę nie mogę sobie przypomnieć zdania o nożu :shock: :shock: :shock: :?

To chyba jakaś paranoja :lol: :lol: :lol:

Seba mógłbyś mnie oświecić, bo chce uwierzyć, że śnię.. 8)

nie no jednak to co słyszałem, że wmówiłeś sobie bajeczkę o domniemanym "nożu" sprawdza się - już wiem co Cie też gryzło.. :? brak słów..

Mario.... umiesz czytać? Nie mogłem sobie wmówić czegoś, co stało się przedmiotem dyskusji między pozostałymi uczestnikami tego spotkania w pokoju (czyli Trojanem, Burym i bodajże Brzydkim) jakies 10 minut po opuszczeniu mieszkania... dyskusji p.t. "Co za gość! :lol: " ... przyjechać w gości i rzucić TAKI tekst... zapewniam Cie jeszcze raz... bo może dla Was to był żarcik niewinny, czy tekst, który nie wart jest uwagi i można go wyrzucić z pamięci - TAKIE ZDANIE PADŁO i zostało zarejestrowane przez resztę osób - organizatorów imprezy... co dało im sporo do myslenia... i zadecydowało zresztą (przynajmniej w moim wypadku), że Wasze plany pozostawiłem Wam... ciesząc się, że nie będę musiał się martwić o bezpieczeństwo reszty.

Czego sie tu nie da zrozumieć????

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 27 lutego 2006, 21:01

pix pisze:przepraszam, że się wtrącę, nie chcę się narażać, ale czy to jest wątek o meczu czy hyde park?...

wątek o meczu, w którym główną rolę odegrali brzescy kibice, którzy nazywani są "bydłem" przez fanów Lotosu, "nożownikami" przez fana Olimpii i pewnie jeszcze coś się znajdzie.. :?

Sorry Seba, ale uważałem Cie za dorosłego i inteligentnego faceta, ale "bajka z nożem" to jakaś pomyłka :? no chyba, że coś przeoczyłem i na mistrzostwa w Poznaniu zabrałem w aucie "nożownika.." :?
..you got to lose, to know how to win..

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 27 lutego 2006, 21:02

a po ilu piwach wtedy juz byliscie??? :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2006, 21:02

MuFa pisze:
powazny zarzut ze tak sie wyraze :shock:

MuFa zapewniam Cię, ze WIEM CO MÓWIĘ!... Odchorowałem poważnie organizacje MPK (NIGDY WIĘCEJ!) i ten incydent , widzę dla niektórych nie wart pamietania, z wiadomych i oczywistych powodów, poważnie zachwiał we mnie wiarę w sens wtedy tamtej imprezy... Pamiętam te słowa, wiem, że padły, pamiętam nasze rozmowy o nich chwilę pózniej... więc jeszcze raz - WIEM, co mówię... gdyby Młody powiedział, ze nie przypomina sobie... bym takich nie użył... teraz uzywam z CAŁĄ STANOWCZOŚCIĄ!!!

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 27 lutego 2006, 21:02

Seba pisze:
Don Igłata pisze:Cosik mi się wydaje, że kiedyś zorganizowano zawody w kosza kibiców nie po to, by po miesiącach jakieś p... sobie wypominać. :oops:

Masz Don 100000% racji... wysłałem priva do Qiero, że nie chce rozwijać tej dyskusji... i bym nie rozwijał... okazało się jednak, że ktoś albo nie pamięta, albo nie chce pamiętać, a jak zwykle do powiedzenia (i jak zwykle nie mądrze) ma sporo :?

Impreza, tak jak już pisałem, się skończyła... nic się nikomu nie stało... my się bawiliśmy świetnie... Brzeg również... i tyle w temacie MPK.
Pozdro Don.

po co temat zaczynasz jak jak go chcesz teraz konczyc w ogole po co to?? wszechwiedzacy sebciu zaczynasz sie mylic

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 27 lutego 2006, 21:03

Seba chyba wychowany w solidnej drobnomieszczańskiej rodzinie poznańskiej na widok (czy wzmiankę?) czy też nic z tego?(biega o nóż do czegoś?- lub też bez noża) zaniemówił z wrażenia ... i dopiero po miesiącach na tyle się odblokował psychicznie, że mógł przy innej zresztą okazji coś wyartykułować na ten temat :lol:
Daj sobie chłopie siana - przecież się nic nie stało - a ta cała dyskusja tylko zajątrza dobre układy między kibicami z Poznania i Brzegu.
Ja jako stały kiedyś bywalec zabaw w kieleckim nie takie rzeczy widziałem i to co piszesz o okropieństwach, które tam zaszły to mnie tylko rozbawiają, a zaraz muszę iść spać , bo rano wstaję!
Pozdrowienia kolego Seba.

pix
Żak

Postautor: pix » 27 lutego 2006, 21:04

a czy możecie takie rozmowy rozwijać w innym wątku? nie wszystkich to interesuje, nie wszyscy sa w temacie, a właściwiej informacji o meczu szuka się przez to strasznie długo... :?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”