osesek pisze:a to ja też pozdrawiam całą ekipe z Brzegu!! może tym spontanicznym akcentem zakończymy te kłóótnie... których nie miałem siły nawet zacząć czytać!!
takie szczesliwe zakonczenie jak w filmach
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Seba pisze:MuFa pisze:hehehehe dwa ostatnie wpisy sa glupieoczywiscie bez mojego
Masz 1000% racji.... temat został zakończony umówieniem się na ustawkę w składzie ogólnopolskim i myślę, że to powinno zostać jako podsumowanie dyskusjihihi... a swoją drogą akurat Ciebie MuFa żałuję, ze nie poznałem osobiscie
... i jeszcze taka malutka dygresyjka... na temat imprezy sobotniej... wiecie gdzie była zaplanowana i gdzie się odbyła?:) 100 metrow od domków, w ktorych przewidziany był nocleg Brzegu.. tak, żeby wszyscy mieli wygodnie.... no prawie, bo reszta ucestników jechała w sobotę przez cały Poznań taksówkami:))))) No ale plan taki był i miejsca nie było co zmieniać... no i było śmiesznie... nie zapomnę zwłaszcza bratania się Trojana z kibicami AZSu... jak ojciec z synami .. hihihi![]()
![]()
edit:... jechała taksówkami lub.... ROWERAMI... hihihihi... przypomniały mi się teraz te rącze rumaki i ich jadący szlaczkiem wracając z impry dzokeje![]()
![]()
Mlody pisze:(...)
pozdro dla Mytka i Burego naprawde wporzo ludzie !!
Seba pisze:Mytek pisze:no ale gdyby nie my to by nie bylo grilla na imprezie(...)
A gdyby nie my samochodami, to byście na tym grillu szyszki smazyli![]()
Bury jeszcze wraca do tego sklepu pewnie... wyłącznie z jednego powodu... a raczej JEDNEJ
![]()
Jak to było: "Poproszę 10 kilo... hmmm... a starczy nam?
![]()
![]()
"
MARAS pisze:Panowie mnie tam jakiekolwiek bębny nie ruszają! Możecie i sobie beczki przywozić i na nich walić! Ale naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu. Śmialiście sie z bębniarzy z Polkowic, a wy zachowujecie sie podobnie! Oczywiście wy śpiewacie i to jest spoko! Ale wkurzało mnie to walenie przy naszych akcjach i naszych śpiewach! Pozdro dla kibiców brzeskich! Naprawde wspólnie ładną atmosfere na Chwiałce stworzyliśmy!
A do Brzegu jeszcze będzie okazja pojechać! Mam nadzieje w tym sezonie jeszcze! Pozdro
Waliliście bez sensu na tych swoich bebnach...Nie lepiej było się wydzierać...albo przynajmniej nie przeszkadzać kibicom z Poznania w ich dopingu??Gwizdy jak gwizdy a nie bezsensowne walenie w bębny zagłuszające wszystko.walić ale z rozsądkiem i umiarem..PozdrawiamtytuSS pisze:MARAS pisze:Panowie mnie tam jakiekolwiek bębny nie ruszają! Możecie i sobie beczki przywozić i na nich walić! Ale naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu. Śmialiście sie z bębniarzy z Polkowic, a wy zachowujecie sie podobnie! Oczywiście wy śpiewacie i to jest spoko! Ale wkurzało mnie to walenie przy naszych akcjach i naszych śpiewach! Pozdro dla kibiców brzeskich! Naprawde wspólnie ładną atmosfere na Chwiałce stworzyliśmy!
A do Brzegu jeszcze będzie okazja pojechać! Mam nadzieje w tym sezonie jeszcze! Pozdro
Sorry bardzo ale tu musze zaprotestowac..To WY,ludzie z Poznania zaczeliscie gwizdac na nasze zawodniczki juz podczas prezetacji a my przyjechalismy do Was w pokojowej wierze..Wiec nie dziwcie sie ze walilismy w nasze bebenki z calych sil..I prosze bez porownywan z CEPAMI(oprocz GINDY) czyli z polkowicami..
FAIR PLAY pisze:my zawsze wydajemy jakies dzwieki podczas prezentacji druzyny przeciwnej obojetnie czy jest to druzyna lubiana czy wrecz przxeciwnie taka nasza tradycjaz! wiec bez pretensji panowie.... pozdro
FAIR PLAY pisze:my zawsze wydajemy jakies dzwieki podczas prezentacji druzyny przeciwnej obojetnie czy jest to druzyna lubiana czy wrecz przxeciwnie taka nasza tradycjaz! wiec bez pretensji panowie.... pozdro
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 150 gości