AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 28 lutego 2006, 22:05

osesek pisze:a to ja też pozdrawiam całą ekipe z Brzegu!! może tym spontanicznym akcentem zakończymy te kłóótnie... których nie miałem siły nawet zacząć czytać!! :wink:

takie szczesliwe zakonczenie jak w filmach :oops:
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 28 lutego 2006, 22:06

...............THE END..................

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 lutego 2006, 23:10

Seba pisze:
MuFa pisze:hehehehe dwa ostatnie wpisy sa glupie :lol: oczywiscie bez mojego :D

Masz 1000% racji.... temat został zakończony umówieniem się na ustawkę w składzie ogólnopolskim i myślę, że to powinno zostać jako podsumowanie dyskusji ;) hihi... a swoją drogą akurat Ciebie MuFa żałuję, ze nie poznałem osobiscie :(

... i jeszcze taka malutka dygresyjka... na temat imprezy sobotniej... wiecie gdzie była zaplanowana i gdzie się odbyła?:) 100 metrow od domków, w ktorych przewidziany był nocleg Brzegu.. tak, żeby wszyscy mieli wygodnie.... no prawie, bo reszta ucestników jechała w sobotę przez cały Poznań taksówkami:))))) No ale plan taki był i miejsca nie było co zmieniać... no i było śmiesznie... nie zapomnę zwłaszcza bratania się Trojana z kibicami AZSu... jak ojciec z synami .. hihihi :lol: :lol: :lol:

edit:... jechała taksówkami lub.... ROWERAMI... hihihihi... przypomniały mi się teraz te rącze rumaki i ich jadący szlaczkiem wracając z impry dzokeje ;) :lol: :lol:

no ale gdyby nie my to by nie bylo grilla na imprezie :P poza tym rowerami ze Smochów byliśmy szybciej niz reszta autami z centrum miasta :!: :P droga powrotna była bardzo hmmm.... osobliwa :D
bardzo milo wspominam tamten okres, takze prosze mi tu nie zsmiecać go jakimis nozami - nie wiem "o co loto" to sie nie bede rozwłaczal.
Jednak w ramach pewnego rodzaju powrotu do tematu przewodniego tego tematu chcialbym

ZAPRASZAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW DO WZIECIA UDZIALU W GŁOSOWANIU NA NAJLEPSZĄ I NAJWSZECHSTRONNIEJSZĄ POZNAŃSKA AKADEMICZKE W SEZONIE 2005/2006 :!: :!: :!:
odpowiedni temat do oddawania glosow znajduje sie na podforum AZS-u Poznań.
Chcialbym szczegolnie zaprosić do glosowania osoby z Brzegu, ktore byly na meczu w Poznaniu: Don Igłata, Mario, Młody, Brodacz - serdecznie zapraszam :!:
Oczywiśćie udzial w zabawie mogą brać wszyscy :!:

OTO TEMAT DO ODDAWANIA GŁOSÓW:
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... &start=240

ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKICH :!: :D
reloaded :]

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 01 marca 2006, 00:04

I znowu zapomnieli o mnie :cry: :cry: :cry: Co ja mam zrobić... Płakać mi sie chce że ja taki odtrącony :cry: :cry: :cry: :cry:

:D
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 01 marca 2006, 06:56

Mlody pisze:(...)
pozdro dla Mytka i Burego naprawde wporzo ludzie !!

Pozdrowionka również dla Ciebie i całej ekipy z Brzegu. Również pozdrawiam Mikey'a, Brzydkiego, Edzie, Sebe, Szymona, Oseska, resztę kibiców AZS-u, wszystkich którzy zabrali głos w tym wątku a których nie wymieniłem :)
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 marca 2006, 07:19

Mytek pisze:no ale gdyby nie my to by nie bylo grilla na imprezie :P(...)

A gdyby nie my samochodami, to byście na tym grillu szyszki smazyli ;) :lol: Bury jeszcze wraca do tego sklepu pewnie... wyłącznie z jednego powodu... a raczej JEDNEJ ;) :lol: Jak to było: "Poproszę 10 kilo... hmmm... a starczy nam? :lol: :lol: :lol: "

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 01 marca 2006, 07:21

Seba pisze:
Mytek pisze:no ale gdyby nie my to by nie bylo grilla na imprezie :P(...)

A gdyby nie my samochodami, to byście na tym grillu szyszki smazyli ;) :lol: Bury jeszcze wraca do tego sklepu pewnie... wyłącznie z jednego powodu... a raczej JEDNEJ ;) :lol: Jak to było: "Poproszę 10 kilo... hmmm... a starczy nam? :lol: :lol: :lol: "

no wiesz jak jestem w pobliżu to nie omieszkam zajrzeć co się nowego pojawiło w ofercie sklepu :D w szczególności na takim jednym dziale :D :wink:
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 01 marca 2006, 11:19

MIREq pisze:I znowu zapomnieli o mnie :cry: :cry: :cry: Co ja mam zrobić... Płakać mi sie chce że ja taki odtrącony :cry: :cry: :cry: :cry:

:D

nie boj Mirus o mnie tez zapomnieli :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 01 marca 2006, 12:26

Pozdro dla kibiców Odry! I do zobaczeniu w playoff! 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
tytuSS
Nowy na forum

Postautor: tytuSS » 01 marca 2006, 13:01

MARAS pisze:Panowie mnie tam jakiekolwiek bębny nie ruszają! Możecie i sobie beczki przywozić i na nich walić! Ale naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu. Śmialiście sie z bębniarzy z Polkowic, a wy zachowujecie sie podobnie! Oczywiście wy śpiewacie i to jest spoko! Ale wkurzało mnie to walenie przy naszych akcjach i naszych śpiewach! Pozdro dla kibiców brzeskich! Naprawde wspólnie ładną atmosfere na Chwiałce stworzyliśmy!
A do Brzegu jeszcze będzie okazja pojechać! Mam nadzieje w tym sezonie jeszcze! Pozdro

Sorry bardzo ale tu musze zaprotestowac..To WY,ludzie z Poznania zaczeliscie gwizdac na nasze zawodniczki juz podczas prezetacji a my przyjechalismy do Was w pokojowej wierze..Wiec nie dziwcie sie ze walilismy w nasze bebenki z calych sil..I prosze bez porownywan z CEPAMI(oprocz GINDY) czyli z polkowicami..
Nasza przyjaźń zawsze jest!!!!
ODRA,WŁÓKNIARZ MRKS!!!
śmierc wrogom!!!nas nie rozłączy nic!!!

j... policję,tylko Bóg może nas sądzić!!!

Kibol Azs-u Poznań

Postautor: Kibol Azs-u Poznań » 01 marca 2006, 14:00

tytuSS pisze:
MARAS pisze:Panowie mnie tam jakiekolwiek bębny nie ruszają! Możecie i sobie beczki przywozić i na nich walić! Ale naprawde niepotrzebnie zaczynaliście walić w bębny gdy tylko my zaczynaliśmy śpiewać i gdy była akcja naszego AZSu. Śmialiście sie z bębniarzy z Polkowic, a wy zachowujecie sie podobnie! Oczywiście wy śpiewacie i to jest spoko! Ale wkurzało mnie to walenie przy naszych akcjach i naszych śpiewach! Pozdro dla kibiców brzeskich! Naprawde wspólnie ładną atmosfere na Chwiałce stworzyliśmy!
A do Brzegu jeszcze będzie okazja pojechać! Mam nadzieje w tym sezonie jeszcze! Pozdro

Sorry bardzo ale tu musze zaprotestowac..To WY,ludzie z Poznania zaczeliscie gwizdac na nasze zawodniczki juz podczas prezetacji a my przyjechalismy do Was w pokojowej wierze..Wiec nie dziwcie sie ze walilismy w nasze bebenki z calych sil..I prosze bez porownywan z CEPAMI(oprocz GINDY) czyli z polkowicami..
Waliliście bez sensu na tych swoich bebnach...Nie lepiej było się wydzierać...albo przynajmniej nie przeszkadzać kibicom z Poznania w ich dopingu??Gwizdy jak gwizdy a nie bezsensowne walenie w bębny zagłuszające wszystko.walić ale z rozsądkiem i umiarem..Pozdrawiam

Gość

Postautor: Gość » 01 marca 2006, 16:00

Powiem tyle gwizdów sie nie spodziewałem :? No bo niby czemu :?: Ale spoko wasz wybór :!:

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 01 marca 2006, 16:44

my zawsze wydajemy jakies dzwieki podczas prezentacji druzyny przeciwnej obojetnie czy jest to druzyna lubiana czy wrecz przxeciwnie taka nasza tradycjaz! wiec bez pretensji panowie.... pozdro :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 01 marca 2006, 17:36

FAIR PLAY pisze:my zawsze wydajemy jakies dzwieki podczas prezentacji druzyny przeciwnej obojetnie czy jest to druzyna lubiana czy wrecz przxeciwnie taka nasza tradycjaz! wiec bez pretensji panowie.... pozdro :wink:

my zawsze walimy mocno w bebny wiec rowniez bez pretensji ...pozdrawiam !!!!!! i jak napisales Maras mam nadzieje ze do zobaczenia w play off ...mysle ze sie spotkamy i pogadamy jak ludzie...jeszcze raz pozdro !!!!!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 01 marca 2006, 20:45

FAIR PLAY pisze:my zawsze wydajemy jakies dzwieki podczas prezentacji druzyny przeciwnej obojetnie czy jest to druzyna lubiana czy wrecz przxeciwnie taka nasza tradycjaz! wiec bez pretensji panowie.... pozdro :wink:

hahaahaha bez pretensji :/ to czemu wy mieliście pretensje o bębny :/ jesteście poprostu zajebiści :/
...w.w.j.d.?...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”