A co to ma wspólnego z tym co ja pisałem?
Słuchaj Fileep, ja nie mówie, że wszyscy kibice Stilonu (GKP) to bydło. Bawią mnie sytuacje rodem ze stadionów piłkarskich gdzie 2 grupy kibiców najpierw napie.... się po ryjach a potem idą na piwo... A po drugie? Czy widziałeś kiedyś, żeby np. kibic AZSu polował na kogoś w szaliku Stali (oczywiście, żeby mu ten szalik skroić) bo ja jakoś nie widziałem.
Pikniki nie polują na szale;P Żart;)
I mówie tu o takiej sytuacji gdyż sama mnie kiedyś spotkała. Wracałem z żużla, podeszło do mnie dwóch chłopaków i spytali czy nie chce kupić szalika, odmówiłem ponieważ mam swój. Gdy już wysiadałem, oni wyskoczyli za mną i zaczeli mnie gonić jakoś wyszedłem z opresji bez zbędnych strat (czyt. nawiałem).
I uważam, że w Was (czyli w kibicach GKP) jest zbyt dużo agresji i nienawiści. Taki mały OT Sory za długi wywód ale musiałem Pozdrawiam Bartek
Stilon to nie tylko GKP ale też GTPS dokąd mi osobiście bliżej;) Nie no mam swój pogląd na stosunki Stilon-Stal, troche inne niż "góra", uwierz ze nie każdy kibic Stilonu dostaje białej gorączki jak widzi żółto-niebieski szal. Ale wracając do tematu to wszedłem tutaj zeby z swojej strony pogratulować kibicom AZS-u za spore postępy a już odrazu nagonka jaki to Stilon zły że sie nap.. i polują na szaliki, wypowiedzi nie na temat, więc też się nie dziwie dlaczego niektórzy mają takie a nie inne podejście do kibiców Stali. Pozdrawiam[/quote]