Klub Kibica

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

rumun
Nowy na forum

Postautor: rumun » 09 marca 2006, 14:40

Iman pisze:Przydaloby sie wymyslic cos nie powtarzalnego.. cos oryginalnego :P

Mi osobiscie jako kibicowi zuzlowemu jakos te dwie przyspiewki sie kojarza, np. sa takie:

"HEJ,HEJ - Falubaz!!!
HEJ,HEJ - Falubaz!!!
HEJ,HEJ - Falubaz!!!" Obrazek

"Staleczka Gorzów sialalala HEJ!!!" Obrazek

Ale mam nadzieje ze Klub Kibica AZS-u PWSZ sie rozwinie.. powodzenia :D

Pozdrawiam Obrazek

co ty piszesz czlowieku jakie hej falubaz wez odejdz z tego forum czlowieku bo chyba cii sie w glowie poprzestawialo ulomny jestes czy co???
rumunia jest cool

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 09 marca 2006, 16:47

ja bedąc w KK zgadzam sie z Imanem, ale jesteśmy "młoda" ekipa i staramy sie wypracować cos swojego.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 13 marca 2006, 16:47

BartekOziewicz pisze:
No i o to chodzi! U mnie oczywiście priorytetowo żużel ale na drugim miejscu oczywiście koszykówka z AZSem na czele :) Na hali widze dużo twarzy ze Śląskiej, nie to co ten cały Stilon (GKP), Ci to by pozabijali wszystkch ;)

:shock: Masz chłopie jakieś kompleksy czy co? Życ bez Stilonu nie możesz?
A tak ogólnie to byłem na meczu z AZS Chełm i musze powiedzieć że całkiem niezły doping był, zgadzam się z przedmówcami że przyspiewki w stylu "obrona" to obciach i dobrze ze znikają, życze powodzenia na dalszej drodze kibicowskiej;)

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 13 marca 2006, 21:35

Fileep_ZKS pisze:
BartekOziewicz pisze:
No i o to chodzi! U mnie oczywiście priorytetowo żużel ale na drugim miejscu oczywiście koszykówka z AZSem na czele :) Na hali widze dużo twarzy ze Śląskiej, nie to co ten cały Stilon (GKP), Ci to by pozabijali wszystkch ;)

:shock: Masz chłopie jakieś kompleksy czy co? Życ bez Stilonu nie możesz?
A tak ogólnie to byłem na meczu z AZS Chełm i musze powiedzieć że całkiem niezły doping był, zgadzam się z przedmówcami że przyspiewki w stylu "obrona" to obciach i dobrze ze znikają, życze powodzenia na dalszej drodze kibicowskiej;)

Ja na przykład jestem kibicem AZSu, ale na stadionie przy Śląskiej zasiadam nierzadko :!: :!: :!: :!: :!: Dlatego zrozum, że do kibiców "stilonu" mi daleko i nic mnie nie obchodzi, iż dawniej koszykarska drużyna gorzowska nosiła nazwę "stilon". To już zupełnie inny klub, inni działacze. Sam zresztą niezbyt lubię kibiców "stilonu"...
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 14 marca 2006, 17:40

Słuchaj Fileep, ja nie mówie, że wszyscy kibice Stilonu (GKP) to bydło. Bawią mnie sytuacje rodem ze stadionów piłkarskich gdzie 2 grupy kibiców najpierw napie.... się po ryjach a potem idą na piwo... A po drugie? Czy widziałeś kiedyś, żeby np. kibic AZSu polował na kogoś w szaliku Stali (oczywiście, żeby mu ten szalik skroić) bo ja jakoś nie widziałem. I mówie tu o takiej sytuacji gdyż sama mnie kiedyś spotkała. Wracałem z żużla, podeszło do mnie dwóch chłopaków i spytali czy nie chce kupić szalika, odmówiłem ponieważ mam swój. Gdy już wysiadałem, oni wyskoczyli za mną i zaczeli mnie gonić jakoś wyszedłem z opresji bez zbędnych strat (czyt. nawiałem). I uważam, że w Was (czyli w kibicach GKP) jest zbyt dużo agresji i nienawiści. Taki mały OT :) Sory za długi wywód ale musiałem :) Pozdrawiam Bartek

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 15 marca 2006, 13:16

ananas pisze:
Ja na przykład jestem kibicem AZSu, ale na stadionie przy Śląskiej zasiadam nierzadko :!: :!: :!: :!: :!: Dlatego zrozum, że do kibiców "stilonu" mi daleko i nic mnie nie obchodzi, iż dawniej koszykarska drużyna gorzowska nosiła nazwę "stilon". To już zupełnie inny klub, inni działacze. Sam zresztą niezbyt lubię kibiców "stilonu"...

A co to ma wspólnego z tym co ja pisałem?

Słuchaj Fileep, ja nie mówie, że wszyscy kibice Stilonu (GKP) to bydło. Bawią mnie sytuacje rodem ze stadionów piłkarskich gdzie 2 grupy kibiców najpierw napie.... się po ryjach a potem idą na piwo... A po drugie? Czy widziałeś kiedyś, żeby np. kibic AZSu polował na kogoś w szaliku Stali (oczywiście, żeby mu ten szalik skroić) bo ja jakoś nie widziałem.

Pikniki nie polują na szale;P Żart;)

I mówie tu o takiej sytuacji gdyż sama mnie kiedyś spotkała. Wracałem z żużla, podeszło do mnie dwóch chłopaków i spytali czy nie chce kupić szalika, odmówiłem ponieważ mam swój. Gdy już wysiadałem, oni wyskoczyli za mną i zaczeli mnie gonić jakoś wyszedłem z opresji bez zbędnych strat (czyt. nawiałem).
I uważam, że w Was (czyli w kibicach GKP) jest zbyt dużo agresji i nienawiści. Taki mały OT Sory za długi wywód ale musiałem Pozdrawiam Bartek

Stilon to nie tylko GKP ale też GTPS dokąd mi osobiście bliżej;) Nie no mam swój pogląd na stosunki Stilon-Stal, troche inne niż "góra", uwierz ze nie każdy kibic Stilonu dostaje białej gorączki jak widzi żółto-niebieski szal. Ale wracając do tematu to wszedłem tutaj zeby z swojej strony pogratulować kibicom AZS-u za spore postępy a już odrazu nagonka jaki to Stilon zły że sie nap.. i polują na szaliki, wypowiedzi nie na temat, więc też się nie dziwie dlaczego niektórzy mają takie a nie inne podejście do kibiców Stali. Pozdrawiam[/quote]

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 15 marca 2006, 14:18

Uważam ta rozmowe za nie potrzebną, każdy z nas lubi co innego, łaczy na AZS I to jest najważniejsze
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 15 marca 2006, 15:03

Racja tematt z mojej strony zzamknięty
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!

Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”