Wiedziałem, że jak wrócę to miły wieczór bedzie trwał nadal
Brawo OSTROVIA!
Ps. Natalio nie martw sie! <przytul>.. jeszcze nie raz będziesz mogła się cieszyć ze zwycięstw swojej drużyny. Tylko nie trać wiary! Pozdrowionka.. trzymaj się!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
kibic pisze:Seba tradycyjnie zero obiektywizmu.Przypominam Ostrovia to nie tylko Dzidka a na sukces w grach zespołowych przeważnie pracuje cała drużyna.

gg pisze:Dziewięć sekund przed końcem meczu Ostrovia prowadziła tylko 69:67, ale miała piłkę. Trener Orczyk poprosił wówczas o przerwę. - Nie powinien tego robić. Przecież rywalki mogły przygotować skuteczną obronę - stwierdziła jedna z zawodniczek Ostrovii. - Może popełniłem błąd, ale wcześniej nie rozgrywaliśmy takich końcówek - odpowiedział Orczyk. Ostrovia straciła piłkę, bo Ilona Mądra źle podała ją do Dominiki Górczak. Rywalkom pozostało jeszcze ponad osiem sekund na zdobycie kosza, ale Szyćko pomyliła się przy próbie trafienia za 3 pkt.
simon nzl pisze:nie- w/g mnie nie powinien - w takich sytuacjach nie chodzi o akcje ofensywną a o nie stracenie piłki i nie danie się sfaulować inaczej niż umyślnie - po czasie rywalki były przygotowane do "zony" i jak nie przechwyt, to faul - a przy kontynuacji akcji łatwiej grać "piłka parzy" - czyli nie kozłem, tylko podaniem po to by odrzucić piłkę przed ew. faulem. Dobrze się skończyło, cieszę się - ale daliście rywalowi szanse, której mieć nie powinien - pozdowienia
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości