Lotos Gdynia - AZS Poznań 113:91

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 listopada 2004, 18:17

MARAS pisze:Wiecie co was ratuje że jesteście na pierwszym miejscu! To że kupiliście Panti od nas i szala zwycięstwa się przechyliła na waszą korzyść!
Słabo mi się robi Maras, my nie mamy tej fantastycznej Panti i jakoś nieciekawie sie to dla was skończyło. I zaraz moze powiesz ze to był przypadek i teraz to byście dopiero nas rozwalili, człowieku dla własnego dobra nie kompromituj sie! Oni i bez Panti i bez Sylwii i Piestrzyńskiej was rozwalą. No zachowaj odrobiny rozsadku.Co to kogo obchodzi ze Panti grała u was, u nas tez grała i co z tego? Teraz gra u nich a o was zapomniała tak jak o ŁOdzi, Polkowicach itp. Zakasuja was pod koszem Elką, Leo i Gabi i żadna Panti nie będzie im musiała być potrzebna, maja dwie dobre rozgrywajace przy których jedna Krupa długo kondycyjnie nie pociągnie. Dojdzie Szpila, Guśka, Julka i koniec zabawy.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 listopada 2004, 20:41

oj,oj... widze ze z temetu "lotos gdyna - azs poznan 113:91" przeszlismy na temat "przed meczem azs poznan vs. polfa pabianice" i w dodatku wszyscy skacza sobie znowu do gardel. Wrona!troche realizmu!na pewno nie rozgromimy pabianic, oczywiscie jest mala sznasa na zwyciestwo, ale na pewno nie bedzie pogromu![mysle ze ani ze strony azs jak i pabianic].

a co do wypowiedzi seby ze "z pewno grupa ludzi sie nie dyskutuje" to jest ona po prostu żenujaca...
no ale cóż. "ten typ tak ma..."[dla jasnosci: mowie o Tobie, Seba...sorry, bo nie chcialem tego napisac, naprawde].

uprzejmie prosze takze o nie komentowanie tego wpisu. na tym forum sa ludzie intelkigetni wiec mysle ze wysluchaja moja prosbe...

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 15 listopada 2004, 20:47

Coś mi się wydaje że po tych zapowiedziach poznaniaków jedziemy do nich na mecz w roli chłopców tzn. panien do bicia.
Może to i lepiej bo wtedy takiemu zespołowi zdecydowanie łatwiej sprawić niespodziankę. :lol: :lol: :lol:

Hehehe - o boże już mi się udziela chyba! :wink:

PS. Wielka szkoda że mecz w piątek i nie będę mógł się raczej na niego wybrać (working), a chętnie bym w końcu poznał holsów AZS.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 listopada 2004, 22:42

Mytek pisze:(...)a co do wypowiedzi seby ze "z pewno grupa ludzi sie nie dyskutuje" to jest ona po prostu żenujaca...
no ale cóż. "ten typ tak ma..."[dla jasnosci: mowie o Tobie, Seba...sorry, bo nie chcialem tego napisac, naprawde].

Mam pełną jasność :D A któż Ci powiedział, że mówiłem o Tobie!! :shock: Pytałem tylko mojego qmpla, czy zna takie powiedzonko - ostatnio słyszałem i mi się spodobało!!!!!!!!!!!

Tak wogóle to to forum jest fatalne, obojętne co napiszę to wam nie pasuje, wnioskuje o wymianę kilku Forumowiczów na innych!!!!!!!! Ci co są to są stronniczy i się nie znają!!!!!!! Nikogo nie obrażam a Tobie tylko azs w głowie i jesteś antyolimpiakiem!!!!!!!!!! A ja tylko napisałem, że przecież Włókniarz dostanie BATY!!!!!!!! Wszyscy o tym wiemy doskonale... i Wrona tez wie... a Ty nie wiesz!!!!!!!! Się nie znasz!!!!!!! Bo Włókniarz tylko trochę ratuje Panti!!!!!! No i trochę Gabi!!!!!!!! No i trochę Ela!!!!! No i trochę Alicja Perlińska!!!!!!!! No i trochę Szczygiełek!!!!! No i trochę Głaszcz!!!!! No i trochę Jaroszewicz!!!! No i trochę Lamparska!!!!! No i trochę Ivleva!!!!! ale to nic, bo Włókniarz i tak jest słaby!!!!! I będą BATY!!!!! A Ty jesteś zły kibic, bo myslisz inaczej!!!!! I proszę o niekomentowanie mojego wpisu... tylko jeszcze Ci trochę nawrzucam, ale potem nie komentuj, bo i tak się nie znasz!!!!!!!! Będą BATY w piatek!!!!!!!!

Szymon czy macie u siebie Klub Kibica????? Czy masz szalik!!!!! Przyjedziesz do Areny!!! Ja nigdy nie obrażałem Włókniarza i chyba podejdziesz do mnie powiedzieć "cześć"!!!!!! Szymon nie bój się!!!!!!!!! A ilu was bedzie!!!!!!!!!!!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Adam
Żak

Postautor: Adam » 15 listopada 2004, 22:47

Seba pisze:
Mam pełną jasność :D A któż Ci powiedział, że mówiłem o Tobie!! :shock: Pytałem tylko mojego qmpla, czy zna takie powiedzonko - ostatnio słyszałem i mi się spodobało!!!!!!!!!!!

Tak wogóle to to forum jest fatalne, obojętne co napiszę to wam nie pasuje, wnioskuje o wymianę kilku Forumowiczów na innych!!!!!!!! Ci co są to są stronniczy i się nie znają!!!!!!! Nikogo nie obrażam a Tobie tylko azs w głowie i jesteś antyolimpiakiem!!!!!!!!!! A ja tylko napisałem, że przecież Włókniarz dostanie BATY!!!!!!!! Wszyscy o tym wiemy doskonale... i Wrona tez wie... a Ty nie wiesz!!!!!!!! Się nie znasz!!!!!!! Bo Włókniarz tylko trochę ratuje Panti!!!!!! No i trochę Gabi!!!!!!!! No i trochę Ela!!!!! No i trochę Alicja Perlińska!!!!!!!! No i trochę Szczygiełek!!!!! No i trochę Głaszcz!!!!! No i trochę Jaroszewicz!!!! No i trochę Lamparska!!!!! No i trochę Ivleva!!!!! ale to nic, bo Włókniarz i tak jest słaby!!!!! I będą BATY!!!!! A Ty jesteś zły kibic, bo myslisz inaczej!!!!! I proszę o niekomentowanie mojego wpisu... tylko jeszcze Ci trochę nawrzucam, ale potem nie komentuj, bo i tak się nie znasz!!!!!!!! Będą BATY w piatek!!!!!!!!

Szymon czy macie u siebie Klub Kibica????? Czy masz szalik!!!!! Przyjedziesz do Areny!!! Ja nigdy nie obrażałem Włókniarza i chyba podejdziesz do mnie powiedzieć "cześć"!!!!!! Szymon nie bój się!!!!!!!!! A ilu was bedzie!!!!!!!!!!!!!

Nie ma to jak prawdziwy ROTFL :lol: :lol: :lol:

Seba - musisz jeszcze wymyślić sobie ksywę na "M" 8) :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 listopada 2004, 22:50

:D Od rana mam dobry humor... hihihi...

Szymon, skoro już jesteśmy w temacie, który trochę powiązał nie wiadomo czemu Włókniarza z batami, jakie AZS sprawił Lotosowi, czy jakoś tak, to takie małe pytanko... Oczywiście spodziewamy się wraz z pewnymi osobami, które zdążyłeś poznać (hehehe... kilkaset lat temu), że w piątek będzie okazja "porozmawiać" o starych Polakach. Jak widzę, po wielu wpisach w ostatnich miesiącach chyba coś nas zdecydowanie omija.. hehe... Odmowa nie jest akceptowalna ;) Do zobaczenia! Pozdrawiam.

Ps. Hmmm... może wyciągniesz ze sobą Marasa? Tfuuu... chciałem powiedzieć MARKA!!!! Jezuuuu... ale ZONK :D hihi..
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 15 listopada 2004, 23:00

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zajebiste ale obawiam się a raczej jestem pewnie że Ci do których jest to skierowane i tak tego nie zrozumieją.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 15 listopada 2004, 23:43

Może by tak przenieść te niektóre posty / rozmowy na temat przed meczem AZS Poznań - Polfa Pabianice?? :D

P.S
Seba nadal czekam na te fotki :D (chyba się doczekam, no nie ?? hehehe :D )

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 16 listopada 2004, 00:46

Seba pisze::D Od rana mam dobry humor... hihihi...

Szymon, skoro już jesteśmy w temacie, który trochę powiązał nie wiadomo czemu Włókniarza z batami, jakie AZS sprawił Lotosowi, czy jakoś tak, to takie małe pytanko... Oczywiście spodziewamy się wraz z pewnymi osobami, które zdążyłeś poznać (hehehe... kilkaset lat temu), że w piątek będzie okazja "porozmawiać" o starych Polakach. Jak widzę, po wielu wpisach w ostatnich miesiącach chyba coś nas zdecydowanie omija.. hehe... Odmowa nie jest akceptowalna ;) Do zobaczenia! Pozdrawiam.

Ps. Hmmm... może wyciągniesz ze sobą Marasa? Tfuuu... chciałem powiedzieć MARKA!!!! Jezuuuu... ale ZONK :D hihi..

No niestety, ale mnie nie będzie :( :( :( Wszystko przez ten piątek :twisted: Ale z tego co się orientuję to wybiera się Kowalik z Gienkiem (wiesz Ci dwaj co u Trojana spali w fotelach :lol: :lol: :lol: ) Jeśli zaś chodzi o kolegę Marka, to po zmianie stanu cywilnego jeszcze się z nim nie widziałem (no ale co się dziwić - ma GPS na palcu :lol: :lol: :lol: ), więc jego na 1000% nie będzie.
Pozdrowienia dla wszystkich Olimpiaków.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 16 listopada 2004, 22:25

No to poznacie obecnych w Arenie Mytka, Mira, Wrone i Łukasza Fana( który coś mało się tu udziela) !

Ja wpadne na końcówke! :D
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 17 listopada 2004, 18:45

Witam!!Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych do Areny w piątek na ciekawy mecz AZS POZNAŃvsPOLFA PABIANICE!!!!Myślę że każdy nie opuści tak ciekawego spotkania!!!Pozdro dla Mira,Marasa,Mytka.......Czekam na was w Arenie
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 17 listopada 2004, 23:33

Ja na Ciebie też, ale z załatwionymi bębnami................ :)

bo jak nie to :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Aha Mytek pamietaj o dyktafonie żeby ponagrywać z meczu wywiady, równierz z Panem Kaziem :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”