Słabo mi się robi Maras, my nie mamy tej fantastycznej Panti i jakoś nieciekawie sie to dla was skończyło. I zaraz moze powiesz ze to był przypadek i teraz to byście dopiero nas rozwalili, człowieku dla własnego dobra nie kompromituj sie! Oni i bez Panti i bez Sylwii i Piestrzyńskiej was rozwalą. No zachowaj odrobiny rozsadku.Co to kogo obchodzi ze Panti grała u was, u nas tez grała i co z tego? Teraz gra u nich a o was zapomniała tak jak o ŁOdzi, Polkowicach itp. Zakasuja was pod koszem Elką, Leo i Gabi i żadna Panti nie będzie im musiała być potrzebna, maja dwie dobre rozgrywajace przy których jedna Krupa długo kondycyjnie nie pociągnie. Dojdzie Szpila, Guśka, Julka i koniec zabawy.MARAS pisze:Wiecie co was ratuje że jesteście na pierwszym miejscu! To że kupiliście Panti od nas i szala zwycięstwa się przechyliła na waszą korzyść!
Lotos Gdynia - AZS Poznań 113:91
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:

- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
oj,oj... widze ze z temetu "lotos gdyna - azs poznan 113:91" przeszlismy na temat "przed meczem azs poznan vs. polfa pabianice" i w dodatku wszyscy skacza sobie znowu do gardel. Wrona!troche realizmu!na pewno nie rozgromimy pabianic, oczywiscie jest mala sznasa na zwyciestwo, ale na pewno nie bedzie pogromu![mysle ze ani ze strony azs jak i pabianic].
a co do wypowiedzi seby ze "z pewno grupa ludzi sie nie dyskutuje" to jest ona po prostu żenujaca...
no ale cóż. "ten typ tak ma..."[dla jasnosci: mowie o Tobie, Seba...sorry, bo nie chcialem tego napisac, naprawde].
uprzejmie prosze takze o nie komentowanie tego wpisu. na tym forum sa ludzie intelkigetni wiec mysle ze wysluchaja moja prosbe...
a co do wypowiedzi seby ze "z pewno grupa ludzi sie nie dyskutuje" to jest ona po prostu żenujaca...
no ale cóż. "ten typ tak ma..."[dla jasnosci: mowie o Tobie, Seba...sorry, bo nie chcialem tego napisac, naprawde].
uprzejmie prosze takze o nie komentowanie tego wpisu. na tym forum sa ludzie intelkigetni wiec mysle ze wysluchaja moja prosbe...
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Coś mi się wydaje że po tych zapowiedziach poznaniaków jedziemy do nich na mecz w roli chłopców tzn. panien do bicia.
Może to i lepiej bo wtedy takiemu zespołowi zdecydowanie łatwiej sprawić niespodziankę.
Hehehe - o boże już mi się udziela chyba!
PS. Wielka szkoda że mecz w piątek i nie będę mógł się raczej na niego wybrać (working), a chętnie bym w końcu poznał holsów AZS.
Może to i lepiej bo wtedy takiemu zespołowi zdecydowanie łatwiej sprawić niespodziankę.
Hehehe - o boże już mi się udziela chyba!
PS. Wielka szkoda że mecz w piątek i nie będę mógł się raczej na niego wybrać (working), a chętnie bym w końcu poznał holsów AZS.
Mytek pisze:(...)a co do wypowiedzi seby ze "z pewno grupa ludzi sie nie dyskutuje" to jest ona po prostu żenujaca...
Mam pełną jasność
Tak wogóle to to forum jest fatalne, obojętne co napiszę to wam nie pasuje, wnioskuje o wymianę kilku Forumowiczów na innych!!!!!!!! Ci co są to są stronniczy i się nie znają!!!!!!! Nikogo nie obrażam a Tobie tylko azs w głowie i jesteś antyolimpiakiem!!!!!!!!!! A ja tylko napisałem, że przecież Włókniarz dostanie BATY!!!!!!!! Wszyscy o tym wiemy doskonale... i Wrona tez wie... a Ty nie wiesz!!!!!!!! Się nie znasz!!!!!!! Bo Włókniarz tylko trochę ratuje Panti!!!!!! No i trochę Gabi!!!!!!!! No i trochę Ela!!!!! No i trochę Alicja Perlińska!!!!!!!! No i trochę Szczygiełek!!!!! No i trochę Głaszcz!!!!! No i trochę Jaroszewicz!!!! No i trochę Lamparska!!!!! No i trochę Ivleva!!!!! ale to nic, bo Włókniarz i tak jest słaby!!!!! I będą BATY!!!!! A Ty jesteś zły kibic, bo myslisz inaczej!!!!! I proszę o niekomentowanie mojego wpisu... tylko jeszcze Ci trochę nawrzucam, ale potem nie komentuj, bo i tak się nie znasz!!!!!!!! Będą BATY w piatek!!!!!!!!
Szymon czy macie u siebie Klub Kibica????? Czy masz szalik!!!!! Przyjedziesz do Areny!!! Ja nigdy nie obrażałem Włókniarza i chyba podejdziesz do mnie powiedzieć "cześć"!!!!!! Szymon nie bój się!!!!!!!!! A ilu was bedzie!!!!!!!!!!!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:
Mam pełną jasnośćA któż Ci powiedział, że mówiłem o Tobie!!
Pytałem tylko mojego qmpla, czy zna takie powiedzonko - ostatnio słyszałem i mi się spodobało!!!!!!!!!!!
Tak wogóle to to forum jest fatalne, obojętne co napiszę to wam nie pasuje, wnioskuje o wymianę kilku Forumowiczów na innych!!!!!!!! Ci co są to są stronniczy i się nie znają!!!!!!! Nikogo nie obrażam a Tobie tylko azs w głowie i jesteś antyolimpiakiem!!!!!!!!!! A ja tylko napisałem, że przecież Włókniarz dostanie BATY!!!!!!!! Wszyscy o tym wiemy doskonale... i Wrona tez wie... a Ty nie wiesz!!!!!!!! Się nie znasz!!!!!!! Bo Włókniarz tylko trochę ratuje Panti!!!!!! No i trochę Gabi!!!!!!!! No i trochę Ela!!!!! No i trochę Alicja Perlińska!!!!!!!! No i trochę Szczygiełek!!!!! No i trochę Głaszcz!!!!! No i trochę Jaroszewicz!!!! No i trochę Lamparska!!!!! No i trochę Ivleva!!!!! ale to nic, bo Włókniarz i tak jest słaby!!!!! I będą BATY!!!!! A Ty jesteś zły kibic, bo myslisz inaczej!!!!! I proszę o niekomentowanie mojego wpisu... tylko jeszcze Ci trochę nawrzucam, ale potem nie komentuj, bo i tak się nie znasz!!!!!!!! Będą BATY w piatek!!!!!!!!
Szymon czy macie u siebie Klub Kibica????? Czy masz szalik!!!!! Przyjedziesz do Areny!!! Ja nigdy nie obrażałem Włókniarza i chyba podejdziesz do mnie powiedzieć "cześć"!!!!!! Szymon nie bój się!!!!!!!!! A ilu was bedzie!!!!!!!!!!!!!
Nie ma to jak prawdziwy ROTFL
Seba - musisz jeszcze wymyślić sobie ksywę na "M"
Szymon, skoro już jesteśmy w temacie, który trochę powiązał nie wiadomo czemu Włókniarza z batami, jakie AZS sprawił Lotosowi, czy jakoś tak, to takie małe pytanko... Oczywiście spodziewamy się wraz z pewnymi osobami, które zdążyłeś poznać (hehehe... kilkaset lat temu), że w piątek będzie okazja "porozmawiać" o starych Polakach. Jak widzę, po wielu wpisach w ostatnich miesiącach chyba coś nas zdecydowanie omija.. hehe... Odmowa nie jest akceptowalna
Ps. Hmmm... może wyciągniesz ze sobą Marasa? Tfuuu... chciałem powiedzieć MARKA!!!! Jezuuuu... ale ZONK
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Mam pełną jasnośćA któż Ci powiedział, że mówiłem o Tobie!!
Pytałem tylko mojego qmpla, czy zna takie powiedzonko - ostatnio słyszałem i mi się spodobało!!!!!!!!!!!
Zajebiste ale obawiam się a raczej jestem pewnie że Ci do których jest to skierowane i tak tego nie zrozumieją.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba pisze::D Od rana mam dobry humor... hihihi...
Szymon, skoro już jesteśmy w temacie, który trochę powiązał nie wiadomo czemu Włókniarza z batami, jakie AZS sprawił Lotosowi, czy jakoś tak, to takie małe pytanko... Oczywiście spodziewamy się wraz z pewnymi osobami, które zdążyłeś poznać (hehehe... kilkaset lat temu), że w piątek będzie okazja "porozmawiać" o starych Polakach. Jak widzę, po wielu wpisach w ostatnich miesiącach chyba coś nas zdecydowanie omija.. hehe... Odmowa nie jest akceptowalnaDo zobaczenia! Pozdrawiam.
Ps. Hmmm... może wyciągniesz ze sobą Marasa? Tfuuu... chciałem powiedzieć MARKA!!!! Jezuuuu... ale ZONKhihi..
No niestety, ale mnie nie będzie
Pozdrowienia dla wszystkich Olimpiaków.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”