Mecz z Poznaniem

Moderator: Moderatorzy

zawodniczka
Żak

Mecz z Poznaniem

Postautor: zawodniczka » 12 marca 2006, 21:06

Noi stalo sie przegralysmy z Poznaniem ktory jest 7 w tabeli wstyd i tyle ale zobaczymy co bedzie po tych 2 meczach :roll: :?:

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 12 marca 2006, 22:23

No i twierdza Pabianice zostala zdobyta.Ze zostala zdobyta to nic,ale przez kogo?Przez slabiutko spisujacy sie AZS.Smiech na sali :evil:
Calkowita kompromitacja.Wedlug mnie klub powinie nalozyc na zawodniczki kary finansowe za nie profesjonalne podejscie do wykonywanego zawodu.Przeciez nikt nie bedzie placil za "leserowanie"
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

Awatar użytkownika
Maru
Amator

Postautor: Maru » 12 marca 2006, 22:53

Jako jedyny zespół mamy bilans jak narazie 1:1 , wszysscy inni powygrywali po 2 razy nawet łks o utrzymanie ... eh ... co to bedzie dalej :?: :?: :?: :roll: :shock:

Awatar użytkownika
majkel*
Amator

Postautor: majkel* » 13 marca 2006, 08:48

tak jak tu kiedyś napisałem sprawdzą sie moje słowa : 5 miejsce to maximum :lol: :lol: zaorać tą hale,rozwiązać tą"drużyne" i pozstawić na piłke nożną :!: :x wstyd jak ch... :lol:
Pabianice Pabianice ŁKS!!!

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 13 marca 2006, 15:05

No tak dziewczyny myslaly ze poznan po porazce ukleknie i odda im zwyciestwo.No troche sie przeliczyly 2 kwarty dla nich zabawa . W 3 zaczely odrabiac no ale co z tego przeciez poznanianki tez kosze rzucac potrafia :!: 4 to juz taka nerwowka ze szok noi koniec przegralysmy Ciekawe. Jak tak dalej pojdzie to z lksem bedziemy przegrywac :twisted: :evil: :!: :!: :!: oj dziewczyny co sie z wami dzieje :idea: :?: :?:

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 13 marca 2006, 16:12

tutaj popieram wasze zdanie, wyraznie odpuscily sobie wasze dziewczynyt ten mecz a skutek bylo wwidac zaraz po nim na tablicy wynikow! bardzo sie ciesze z wygranej i licze na brak koncentracji w Poznaniu a oto juz sie kibice postaraja :wink: POZDROWIENIA DLA WŁOKNIARZA
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 13 marca 2006, 16:58

FAIR PLAY pisze:tutaj popieram wasze zdanie, wyraznie odpuscily sobie wasze dziewczynyt ten mecz a skutek bylo wwidac zaraz po nim na tablicy wynikow! bardzo sie ciesze z wygranej i licze na brak koncentracji w Poznaniu a oto juz sie kibice postaraja :wink: POZDROWIENIA DLA WŁOKNIARZA

a ja liczę, że nasze będą tak wkur..., że Was rozjadą :twisted: 8)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 13 marca 2006, 17:20

Edzia pisze:
FAIR PLAY pisze:tutaj popieram wasze zdanie, wyraznie odpuscily sobie wasze dziewczynyt ten mecz a skutek bylo wwidac zaraz po nim na tablicy wynikow! bardzo sie ciesze z wygranej i licze na brak koncentracji w Poznaniu a oto juz sie kibice postaraja :wink: POZDROWIENIA DLA WŁOKNIARZA

a ja liczę, że nasze będą tak wkur..., że Was rozjadą :twisted: 8)

A ja tez tak mysle jak Edzia :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 marca 2006, 17:27

:? :? :? ...hmm.... Ty Kowalik coś ostatnio się strasznie często zgadzasz z Edzią :roll: :? :lol: :lol: :lol: :wink:

P.S. A tak w kwestii formalnej to CZYM :?: :?: :lol: :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 13 marca 2006, 17:28

Szymon pisze::? :? :? ...hmm.... Ty Kowalik coś ostatnio się strasznie często zgadzasz z Edzią :roll: :? :lol: :lol: :lol: :wink:

P.S. A tak w kwestii formalnej to CZYM :?: :?: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ja już wiem czym :lol: :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Gość

Postautor: Gość » 13 marca 2006, 19:43

Qrde szkoda ze prezgrały ale coz w poznaniu napewno pojdzie lepiej (mam nadzieje) :D

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 marca 2006, 21:01

Maru pisze:Jako jedyny zespół mamy bilans jak narazie 1:1 , wszysscy inni powygrywali po 2 razy nawet łks o utrzymanie ... eh ... co to bedzie dalej :?: :?: :?: :roll: :shock:

Jeśli chodzi o ścisłość - to chętnie możemy się zamienić, jeśli Wam zależy...

A swoją drogą to z przyjemnośią opier...lił bym Was za czarnowidztwo i nastrojoplastyczność. Czasem przegrywa się i z 5-to ligowcem, bo tak się złoży i tyle. Są dni - kiedy z kim by się nie grało, przegrać "da się radę" - choćby nawet przeciwnik niewiele w tym kierunku zrobił - a słyszałem, że AZS zagrał "mecz sezonu"... Wg mnie to nie ma najmniejszego wpływu (a jeśli - to pozytywny) na aspiracje tegosezonowe pabianiczanek. Bardziej bym się przejmował kontuzjami i pewnymi niepokojącymi plotami z zakresu organizacyjno/finansowego - a nie tym nic nie znaczącym meczem. Wygracie w Poznaniu 2 razy "na mój nos" - a co nie zabija - to wzmacnia.

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 14 marca 2006, 09:36

simon pisze:Jeśli chodzi o ścisłość - to chętnie możemy się zamienić, jeśli Wam zależy...

A swoją drogą to z przyjemnośią opier...lił bym Was za czarnowidztwo i nastrojoplastyczność. Czasem przegrywa się i z 5-to ligowcem, bo tak się złoży i tyle. Są dni - kiedy z kim by się nie grało, przegrać "da się radę" - choćby nawet przeciwnik niewiele w tym kierunku zrobił - a słyszałem, że AZS zagrał "mecz sezonu"... Wg mnie to nie ma najmniejszego wpływu (a jeśli - to pozytywny) na aspiracje tegosezonowe pabianiczanek. Bardziej bym się przejmował kontuzjami i pewnymi niepokojącymi plotami z zakresu organizacyjno/finansowego - a nie tym nic nie znaczącym meczem. Wygracie w Poznaniu 2 razy "na mój nos" - a co nie zabija - to wzmacnia.

Yogi ba boo, brawo Simon...

Tak należy myśleć, w pełni popieram.
Choć trzeba pamiętać, że Poznań i Arena średnio nam leżą w playoffach, ale to przecież było dawno i nieprawda :o

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 marca 2006, 10:18

Toż z tego co słyszałem właśnie nie gracie w Arenie tylko na "Chwiałce" - także jeden punkt mniej na liście "nie leżących"...

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 14 marca 2006, 10:33

simon pisze:Toż z tego co słyszałem właśnie nie gracie w Arenie tylko na "Chwiałce" - także jeden punkt mniej na liście "nie leżących"...

Toż to niespodzianka, którą toś mi wyjawił Drogi Simonie!
Znowu byśmy nie w tą halę trafili (podobnie jak w Brzegu...Dolnym :lol:)

Wróć do „Archiwum”