Mecz z Poznaniem
Moderator: Moderatorzy
-
zawodniczka
- Żak
Mecz z Poznaniem
Noi stalo sie przegralysmy z Poznaniem ktory jest 7 w tabeli wstyd i tyle ale zobaczymy co bedzie po tych 2 meczach

-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
No i twierdza Pabianice zostala zdobyta.Ze zostala zdobyta to nic,ale przez kogo?Przez slabiutko spisujacy sie AZS.Smiech na sali
Calkowita kompromitacja.Wedlug mnie klub powinie nalozyc na zawodniczki kary finansowe za nie profesjonalne podejscie do wykonywanego zawodu.Przeciez nikt nie bedzie placil za "leserowanie"
Calkowita kompromitacja.Wedlug mnie klub powinie nalozyc na zawodniczki kary finansowe za nie profesjonalne podejscie do wykonywanego zawodu.Przeciez nikt nie bedzie placil za "leserowanie"
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne
-
zawodniczka
- Żak
No tak dziewczyny myslaly ze poznan po porazce ukleknie i odda im zwyciestwo.No troche sie przeliczyly 2 kwarty dla nich zabawa . W 3 zaczely odrabiac no ale co z tego przeciez poznanianki tez kosze rzucac potrafia
4 to juz taka nerwowka ze szok noi koniec przegralysmy Ciekawe. Jak tak dalej pojdzie to z lksem bedziemy przegrywac
oj dziewczyny co sie z wami dzieje

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
FAIR PLAY pisze:tutaj popieram wasze zdanie, wyraznie odpuscily sobie wasze dziewczynyt ten mecz a skutek bylo wwidac zaraz po nim na tablicy wynikow! bardzo sie ciesze z wygranej i licze na brak koncentracji w Poznaniu a oto juz sie kibice postarajaPOZDROWIENIA DLA WŁOKNIARZA
a ja liczę, że nasze będą tak wkur..., że Was rozjadą
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Edzia pisze:FAIR PLAY pisze:tutaj popieram wasze zdanie, wyraznie odpuscily sobie wasze dziewczynyt ten mecz a skutek bylo wwidac zaraz po nim na tablicy wynikow! bardzo sie ciesze z wygranej i licze na brak koncentracji w Poznaniu a oto juz sie kibice postarajaPOZDROWIENIA DLA WŁOKNIARZA
a ja liczę, że nasze będą tak wkur..., że Was rozjadą![]()
A ja tez tak mysle jak Edzia
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Maru pisze:Jako jedyny zespół mamy bilans jak narazie 1:1 , wszysscy inni powygrywali po 2 razy nawet łks o utrzymanie ... eh ... co to bedzie dalej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeśli chodzi o ścisłość - to chętnie możemy się zamienić, jeśli Wam zależy...
A swoją drogą to z przyjemnośią opier...lił bym Was za czarnowidztwo i nastrojoplastyczność. Czasem przegrywa się i z 5-to ligowcem, bo tak się złoży i tyle. Są dni - kiedy z kim by się nie grało, przegrać "da się radę" - choćby nawet przeciwnik niewiele w tym kierunku zrobił - a słyszałem, że AZS zagrał "mecz sezonu"... Wg mnie to nie ma najmniejszego wpływu (a jeśli - to pozytywny) na aspiracje tegosezonowe pabianiczanek. Bardziej bym się przejmował kontuzjami i pewnymi niepokojącymi plotami z zakresu organizacyjno/finansowego - a nie tym nic nie znaczącym meczem. Wygracie w Poznaniu 2 razy "na mój nos" - a co nie zabija - to wzmacnia.
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
simon pisze:Jeśli chodzi o ścisłość - to chętnie możemy się zamienić, jeśli Wam zależy...
A swoją drogą to z przyjemnośią opier...lił bym Was za czarnowidztwo i nastrojoplastyczność. Czasem przegrywa się i z 5-to ligowcem, bo tak się złoży i tyle. Są dni - kiedy z kim by się nie grało, przegrać "da się radę" - choćby nawet przeciwnik niewiele w tym kierunku zrobił - a słyszałem, że AZS zagrał "mecz sezonu"... Wg mnie to nie ma najmniejszego wpływu (a jeśli - to pozytywny) na aspiracje tegosezonowe pabianiczanek. Bardziej bym się przejmował kontuzjami i pewnymi niepokojącymi plotami z zakresu organizacyjno/finansowego - a nie tym nic nie znaczącym meczem. Wygracie w Poznaniu 2 razy "na mój nos" - a co nie zabija - to wzmacnia.
Yogi ba boo, brawo Simon...
Tak należy myśleć, w pełni popieram.
Choć trzeba pamiętać, że Poznań i Arena średnio nam leżą w playoffach, ale to przecież było dawno i nieprawda