Przed meczem: AZS Poznań - "Włókniarz" PZU Polfa P
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
gostekk
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:Szymon pisze: Wszystkie atuty leżą po naszej stronie.
no tak. musze ci niestety przyznac racje, ale nie wyklucza to walki na parkiecie i tego ze azs ma pewne szanse na wygrana. nie zakladajmy z gory ze azs dostanie ciegi, choc przeciez moze tak byc.
Ale przecież nie mówię że dostaniecie cięgi i że AZS nie będzie walczył. Jednak prawda jest taka że porównując potencjał obu drużyn oraz formę prezentowaną w obecnym sezonie, wszystkie atuty leżą po naszej stronie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Seba pisze:A Wy ciagle swoje!!!!!!!!! Będą BATY!!!!!!!!!!!!!! ... tylko piwo mi chwilowo zamieszało kto komuAle i tak się nie znacie!!!!! Będą BATY, a Krupska i tak jest lepsza od tej... chwileczkę... Marty Błaszczyk!!!!!!! Więc wiadomo co będzie!!!!!!!
Oj widze że Seba wypił sobie piwo Sarmackie!
Mytek dobrze wiesz jakie to jest !
I jeszcze jedno nie bądź taki uległy wobec ełkaesiaków i włókniarzy!
Troche ostrzej z nimi!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Mikey pisze:hahahahah w czym jest Krupa lepsza? Już ja widziaem Krupę w tym sezonie, jak rękawami oddychała po dwóch kwartach. Alicja nie bez powodu jest w kadrze i wydolnosciowo bije Krupę na głowe, zabiega ją jak zajaca, jest lepszą snajperką, szybszą zawodniczką, a co do woli walki do końca... sugerujesz e inne zawodniczki nie walczą? POz atym Lamparska nie jest zawodniczka pierwszej piątki z tego co zauwazyłem. Mówisz ze reszte pominiesz milczeniem... Wcale sie nie dziwię bo tam AZS nie ma juz zadnych atutów(może poza trójkami Lorek). Redę tez widziałem nie raz i nie powiesz mi ze jest w stanie zatrzymać Elkę, Gabi i Leo. W ostatecznosci spójrz na ławkę trenerskąMARAS pisze:Prosze bardzo Mikey:
Krupa jest lepsza od Perllińskiej ( za Krupą przemawia doświadczenie i wola walki do końca)
Mrozina jest lepsza od Lamparskiej ( dlaczego to ja wiem)
Reszta pozostanie milczeniem!
I niegadaj tu o pewniakach bo Wisła też miala wygrać z Dynamo Tbillisi a przegrała! Mniejsza o dyscyplinę ! Kumasz to? W koszu zdarzały się już większe niespodzianki jak choćby porażka na olimpiadzie Dream Teamu z USA z Portoryko![]()
No spojrzałem na ławke trenerską ! Ale chce się zapytać jaki jest w stosunku do kibiców Tadek Aleksandrowicz! Olewa se was czy nie?
Bo musze wam powiedzieć że my jesteśmy z Romkiem w dobrej komitywie! Poprą mnie wszyscy AZSiacy!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
wypraszam sobie - nie zabiegam o "uległość" u żadnego AZS'iaka - mam inną orientację...MARAS pisze:Seba pisze:A Wy ciagle swoje!!!!!!!!! Będą BATY!!!!!!!!!!!!!! ... tylko piwo mi chwilowo zamieszało kto komuAle i tak się nie znacie!!!!! Będą BATY, a Krupska i tak jest lepsza od tej... chwileczkę... Marty Błaszczyk!!!!!!! Więc wiadomo co będzie!!!!!!!
Oj widze że Seba wypił sobie piwo Sarmackie!
Mytek dobrze wiesz jakie to jest !
Troche ostrzej z nimi!
Maras - wyluzuj - jak nasz mecz w sobotę się nie odbędzie to będzie tak jabyście z nami wygrali...
MARAS pisze:(...)
Troche ostrzej z nimi!
Gość ma jeden WIELKI talent - potrafi mnie zawsze rozśmieszyć
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2004, 03:05 przez Seba, łącznie zmieniany 3 razy.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”