Przed meczem: AZS Poznań - "Włókniarz" PZU Polfa P

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 listopada 2004, 00:44

A Wy ciagle swoje!!!!!!!!! Będą BATY!!!!!!!!!!!!!! ... tylko piwo mi chwilowo zamieszało kto komu :D Ale i tak się nie znacie!!!!! Będą BATY, a Krupska i tak jest lepsza od tej... chwileczkę... Marty Błaszczyk!!!!!!! Więc wiadomo co będzie!!!!!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

gostekk

Postautor: gostekk » 17 listopada 2004, 08:25

Moim zdaniem Pabianice wygrają ale zgadzam się też z głosami, że to jest tylko sport i wszystko się może zdarzyć.......... Choć w tym przypadku nie sądzę żeby coś złego zdarzyło się Włókniarzowi.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 17 listopada 2004, 14:55

W tej sytuacji Krupska-Tyszkiewicz - Głaszcz - absolutnie nie z gadzam że Głaszcz jest lepsza od Tyszkiewicz

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 17 listopada 2004, 15:15

MirU <poznań> pisze:W tej sytuacji Krupska-Tyszkiewicz - Głaszcz - absolutnie nie z gadzam że Głaszcz jest lepsza od Tyszkiewicz
No to jak nie Głaszcz to Alicja i sprawa rozstrzygnięta 8)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 17 listopada 2004, 21:31

Szymon pisze: Wszystkie atuty leżą po naszej stronie.

no tak. musze ci niestety przyznac racje, ale nie wyklucza to walki na parkiecie i tego ze azs ma pewne szanse na wygrana. nie zakladajmy z gory ze azs dostanie ciegi, choc przeciez moze tak byc.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 17 listopada 2004, 21:37

Mytek pisze:
Szymon pisze: Wszystkie atuty leżą po naszej stronie.

no tak. musze ci niestety przyznac racje, ale nie wyklucza to walki na parkiecie i tego ze azs ma pewne szanse na wygrana. nie zakladajmy z gory ze azs dostanie ciegi, choc przeciez moze tak byc.

Ale przecież nie mówię że dostaniecie cięgi i że AZS nie będzie walczył. Jednak prawda jest taka że porównując potencjał obu drużyn oraz formę prezentowaną w obecnym sezonie, wszystkie atuty leżą po naszej stronie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 17 listopada 2004, 21:46

a to sorry. widocznie zle zrozumialem twoja wypowiedz. teraz zgadzam sie w 100%:]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 17 listopada 2004, 23:30

Seba pisze:A Wy ciagle swoje!!!!!!!!! Będą BATY!!!!!!!!!!!!!! ... tylko piwo mi chwilowo zamieszało kto komu :D Ale i tak się nie znacie!!!!! Będą BATY, a Krupska i tak jest lepsza od tej... chwileczkę... Marty Błaszczyk!!!!!!! Więc wiadomo co będzie!!!!!!!

Oj widze że Seba wypił sobie piwo Sarmackie!
Mytek dobrze wiesz jakie to jest !

I jeszcze jedno nie bądź taki uległy wobec ełkaesiaków i włókniarzy!
Troche ostrzej z nimi!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 17 listopada 2004, 23:34

Mikey pisze:
MARAS pisze:Prosze bardzo Mikey:

Krupa jest lepsza od Perllińskiej ( za Krupą przemawia doświadczenie i wola walki do końca)
Mrozina jest lepsza od Lamparskiej ( dlaczego to ja wiem)

Reszta pozostanie milczeniem!
I niegadaj tu o pewniakach bo Wisła też miala wygrać z Dynamo Tbillisi a przegrała! Mniejsza o dyscyplinę ! Kumasz to? W koszu zdarzały się już większe niespodzianki jak choćby porażka na olimpiadzie Dream Teamu z USA z Portoryko :D :D
hahahahah w czym jest Krupa lepsza? Już ja widziaem Krupę w tym sezonie, jak rękawami oddychała po dwóch kwartach. Alicja nie bez powodu jest w kadrze i wydolnosciowo bije Krupę na głowe, zabiega ją jak zajaca, jest lepszą snajperką, szybszą zawodniczką, a co do woli walki do końca... sugerujesz e inne zawodniczki nie walczą? POz atym Lamparska nie jest zawodniczka pierwszej piątki z tego co zauwazyłem. Mówisz ze reszte pominiesz milczeniem... Wcale sie nie dziwię bo tam AZS nie ma juz zadnych atutów(może poza trójkami Lorek). Redę tez widziałem nie raz i nie powiesz mi ze jest w stanie zatrzymać Elkę, Gabi i Leo. W ostatecznosci spójrz na ławkę trenerską :?

No spojrzałem na ławke trenerską ! Ale chce się zapytać jaki jest w stosunku do kibiców Tadek Aleksandrowicz! Olewa se was czy nie?
Bo musze wam powiedzieć że my jesteśmy z Romkiem w dobrej komitywie! Poprą mnie wszyscy AZSiacy!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 listopada 2004, 23:35

MARAS pisze:
Seba pisze:A Wy ciagle swoje!!!!!!!!! Będą BATY!!!!!!!!!!!!!! ... tylko piwo mi chwilowo zamieszało kto komu :D Ale i tak się nie znacie!!!!! Będą BATY, a Krupska i tak jest lepsza od tej... chwileczkę... Marty Błaszczyk!!!!!!! Więc wiadomo co będzie!!!!!!!

Oj widze że Seba wypił sobie piwo Sarmackie!
Mytek dobrze wiesz jakie to jest !

Troche ostrzej z nimi!
wypraszam sobie - nie zabiegam o "uległość" u żadnego AZS'iaka - mam inną orientację... :wink: :lol:
Maras - wyluzuj - jak nasz mecz w sobotę się nie odbędzie to będzie tak jabyście z nami wygrali...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 listopada 2004, 23:39

MARAS pisze:(...)
Troche ostrzej z nimi!

Gość ma jeden WIELKI talent - potrafi mnie zawsze rozśmieszyć :D Jak sobie wyobrażę obrazek za przeproszeniem "gówniarza" przed dwudziestką (strzelam), który w życiu nie widział kibica ŁKSu i Włókniarza, w życiu nie był na meczu wyjazdowym, meczów kosza ma mniej zaliczonych w całym swoim zyciu niż ja w jednym sezonie 96/97, a napina się w necie, jak jest OSTRY w stosunku do kogokolwiek, to ten obrazek grozi zaśmianiem się na śmierć :P :P :lol: Maras - BIERZ ICH!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2004, 03:05 przez Seba, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 17 listopada 2004, 23:45

Seba pisze:... jak jest OSTRY w stosunku do kogokolwiek...

Miałeś na myśli O.S.T.R-a czy "ostry" jako przymiotnik?? 8)

p.s Sarmackie to jedno wielkie g...no, którego nie da się pić :o

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 17 listopada 2004, 23:46

Seba pisze: Maras - BIERZ ICH!!!!!!!!

Seba, no coś Ty, nie podpuszczaj go :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oszalałeś?! :D :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 17 listopada 2004, 23:46

simon pisze:Maras - wyluzuj - jak nasz mecz w sobotę się nie odbędzie to będzie tak jabyście z nami wygrali...

Co to ma znaczyć? Chwileczke ja sie na ten meczyk wybieram i bez takich mi tutaj proszę :?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 listopada 2004, 23:48

kurna... wqrzył mnie :D się uniosłem - nie chciałem Ci Szymon zagrozić takimi konsekwencjami ;) hehe

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”